7 prejudecăţi despre cosmeticele bio

mijloace de infrumusețare bio
Ştiu că nu poţi ieşi din casă fără un pic de machiaj şi pentru că este o vară atât de fierbinte, cu o mulţime de petreceri haioase la care eşti invitată, trebuie să ştii cele 7 judecăţi false pe care le poţi avea despre cosmeticele bio, ca să te fereşti de perfidia mijloacelor sintetice de înfrumuseţare, pline de chimicale și a dependenţei faţă de ele. 

Prejudecata 1: Nu sunt eficiente! 

Fals! Fals! Fals! Cosmeticele bio acţionează în conformitate cu natura, nu forţează organismul să deraieze de la drumul său normal şi înlesnesc un ten sănătos pe termen lung. Îţi permit să fii tu însăţi, să-i impresionezi pe cei din jurul tău cu frumuseţea ta veritabilă şi sănătatea ta debordantă. 

 Aşadar, ele pot purta deviza: "Sănătate prin frumuseţe şi frumuseţe prin sănătate!" 


Prejudecata 2: Nu sunt diverse, strălucitoare şi bogate în culoare! 

Dacă ai răbdarea de a le trece în revistă, vei constata și această eroare. Ce-i drept, ele se "feresc" să fie bătătoare la ochi, tocmai pentru că îşi au originea în discreţia şi autenticitatea naturii însăşi. 

"Poţi, întotdeauna, să îţi îmbunătăţeşti frumuseţea naturală să ajungi să știi ce se potriveşte feţei tale, întrucât machiajele stridente nu sunt adecvate până la urmă nimănui." Caroline Winberg 

Prejudecata 3: Au un miros urât! 

Probabil că, această minciună reprezintă o prioritate în campaniile publicitare ale cosmeticelelor sintetice. Ştii deja că, reclama exagerată este ca un gard în spatele căruia se ascunde un fioros leopard lăsat în libertate! Produsele bio păstrează parfumul autentic al florilor şi vegetaţiei naturale!

 "Priveşte mai adânc în natură şi vei înţelege orice mai bine." Albert Einstein 



Prejudecata 4: Sunt greu de găsit!

Da, campaniile publicitare pentru acestea nu beneficiază de atâtea surle şi trâmbiţe faţă de cele sintetice. La urma urmei, toţi banii investiţi de marile companii în laboratoarele dotate cu tehnică de ultima generaţie, dar care scot pe piaţă nişte chestii la fel de dezgustătoare precum roşiile şi cerealele modificate genetic, ce trebuie să fie recuperaţi prin reclame și preţuri agresive! Cu toate acestea, articolele de înfrumuseţare bio îşi croiesc tot mai puternic drum în toate pieţele din lume, aşa cum se întâmplă şi cu EuBio

"Caută şi vei găsi!" 



Prejudecata 5: Sunt prea scumpe! 

Total greşit! Aşa cum spuneam mai înainte, aceste produse îşi justifică preţul pe termen lung şi, adeseori, sunt mult mai accesibile financiar decât ai putea crede! 

Pe de altă parte: "Nu fi scump la tărâţe şi ieftin la făină!" 

Ca să te convingi, uite câteva imagini edificatoare:




Prejudecata 6: Se strică repede! 

Poate că da, poate că nu! Ele nu sunt "ameliorate" cu conservanţi artificali care le alterează proprietăţile şi nu produc efecte secundare negative. Aşa că, uneori, trebuie să fie păstrate cu grijă, cum ţi se recomandă: la rece ori în locuri uscate. În acelaşi timp, ele nu au tendinţa să dezvolte reacţii chimice incontrolabile, pe care pielea ta frumoasă nu ar trebui să le cunoască vreodată. "Sănătatea este o comoară nepreţuită!" 



Prejudecata 7: Bio nu este de fapt bio! 

Ei bine, această afirmație nu este chiar lipsită de temei! Verifică cu atenţie eticheta cu instrucţiunile atasate oricarui produs bio pe care il cumperi, ca să fii sigură că este veritabil! Ni s-a întâmplat tuturor să avem de a face cu lucruri contrafăcute, care îşi ascund defectele în etichete al cărui scris este ilizibil. 

 "Paza bună trece primejdia rea!" 


Nu ştiu ce produse cosmetice foloseşti, dar pentru că eşti o femeie deşteaptă, care investeşte o mulţime de bani şi timp în imaginea ei preţioasă, am încercat să te ajut să-ţi reevaluezi ideile preconcepute.

Sănătate si bucurie!

7 prejudecăţi despre cosmeticele bio 7 prejudecăţi despre cosmeticele bio Reviewed by Diana Popescu on iulie 09, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Oricum chiar daca se duc mai repede cred ca ar trebuii sa optam pt ele deoarece nu ne pun sanatatea in pericol!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.