Horoscop august 2015 - Toate zodiile

Horoscop general, horoscopul dragostei, horoscopul muncii şi banilor pentru toate zodiile în luna august 2015. Pentru a afla previziunile astrale referitoare la tine, da click pe linkul corespunzător horoscopului zodiei tale.

Leul se bucură de îmbunătăţirea relaţiilor familiale, o împăcare a îndrăznelii cu prudenţa, a spontaneităţii cu organizarea, şi a impulsivităţii cu planificarea. Focalizarea către sfera socială şi cea profesională adumbresc cumva o viaţă sentimentală care nu mai îngăduie compromisuri.

Horoscop august 2015
Horoscopul Fecioarei august 2015 sugerează o lansare fericită în viaţa socială, acompaniată de o reclădire viguroasă a încrederii în propria persoană. Optimismul, gândirea pozitivă şi bunăvoinţa celor din jur îi netezesc drumul spre mari împliniri, îndeosebi dacă reuşeşte să-şi menţină o perspectiva amplă asupra existenţei, este perseverentă, ştie să-şi recunoască priorităţile şi nu-şi neglijează sclipirile intuiţiei.

Pentru Balanţă se anticipează progrese notabile în concretizarea aspiraţiilor, beneficii datorate activităţilor de grup, dar şi o relativă izolare având scopul de a se purifica, regenera, şi a evolua pe plan spiritual şi mental. Însingurarea se diminuează spre sfârşitul lunii, lăsând loc unei afirmări îndrăzneţe a personalităţii şi intereselor.

Scorpionul beneficiază de o vădită învigorare a încrederii în el însuşi, ce nu exclude respingerea hotărâtă a unor impedimente percepute subiectiv. Prieteniile şi integrarea printre oameni pe placul inimii sale continuă să fie de bun augur, viaţa amoroasă nu suportă izolarea de cea socială, iar ambiţiile profesionale nu îi dau deloc pace.

Horoscopul Săgetătorului august 2015 evidenţiază desprinderea de o viziune păguboasă asupra vieţii, năzuinţa de a deraia de la obişnuinţele cotidiene, aspiraţia şi şansa de a călători, a cunoste oameni deosebiţi, precum şi oportunităţi notabile în carieră şi în afaceri.

Pentru nativii din Capricorn se întrevede o însănătoşire a relaţiilor de prietenie, o deschidere amplă şi promiţătoare către lume ce le îngăduie să îşi mărească rândurile susţinătorilor şi aliaţilor. Se întrevede o transformare de anvergură a existenţei, facilitată de atitudinea lor pozitivă, nevoia de a se perfecţiona, ieşirea din inerţia cotidiană, călătorii şi şansa de a cunoaşte oameni cu totul deosebiţi de ei.

Vărsătorul are drept principale repere raţiunea şi seriozitatea, armonizarea relaţiilor de perteneriat, abordarea senină şi lipsită de agresivitate a existenţei, focalizarea către înălţătoare idealuri, o posibilă transformare a sinelui şi o viaţă sentimentală plină de bune auspicii.

Horoscopul Peştilor august 2015 aduce în prim plan o sporită adaptabilitate şi forţă de persuasiune în sfera socială, fortificarea relaţiilor de parteneriat, asumarea unor multiple responsabilităţi şi sarcini, năzuinţa şi oportunitatea de a fi remarcaţi şi apreciaţi de oameni, o intuiţie de zile mari şi o viaţă sentimentală favorabilă.

Berbecul este marcat de o îndepărtare de monotonia zilnică, nevoia de a se învălui în mantia imprevizibilului, o preocupare sporită faţă de starea de sănătate, o forţă creativă excepţională, o nehotărâre cumva neproductivă şi o viaţă amoroasă de excepţie.

Taurul are la îndemână o fericită interacţiune socială ce nu o exclude pe cea din familie, o creativitate capabilă să îl scoată din tiparele cotidianului şi să-i înlesnească o abordare originală, productivă a ţelurilor sale de căpătai, focalizarea spre minunile şi delectările existenţei, şi o viaţă sentimentală presărată cu numeroase oportunităţi.

Horoscopul Gemenilor august 2015 indică o sensibilitate emoţională extremă, ţinută în frâu şi înfrântă graţie combativităţii în afirmarea ideilor şi idealurilor lor. Interacţiunea din sfera socială este ponderată însă de o regăsire fericită a sinelui în mijlocul familiei, alături de oamenii îndrăgiţi.

Racului i se vesteşte o activitate mentală febrilă dar nu tocmai disciplinată, reclădirea încrederii în sine însuşi şi în valorile proprii, o interacţiune socială favorabilă, avantaje şi oportunităţi datorate comunicării, călătoriilor scurte, contactelor cu rudele şi prietenii, precum şi o viaţă financiară pe muchie de cuţit, ce impune cântărirea judicioasă a riscurilor şi câştigurilor, a avantajelor şi dezvantajelor demersurilor sale.
Horoscop august 2015 - Toate zodiile Horoscop august 2015 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.