Horoscop Fecioară august 2015

Horoscopul Fecioarei august 2015 sugerează o lansare fericită în viaţa socială, acompaniată de o reclădire viguroasă a încrederii în tine însuţi. Optimismul, gândirea pozitivă şi bunăvoinţa celor din jur îţi netezesc drumul spre mari împliniri, îndeosebi dacă reuşeşti să-ţi menţii o perspectivă amplă asupra existenţei, eşti perseverent, ştii să-ţi recunoşti priorităţile şi nu-ţi neglijezi sclipirile intuiţiei.

Horoscop Fecioară august 2015 | Horoscop general 


Fecioara
Interacţiunea cu oamenii din imediata ta apropiere este mai uşoară şi mai eficientă începând cu 1 august 2015, atunci când Saturn se întoarce în tranzit direct în Scorpion şi a treia casă a Fecioarei. Dacă ai luat în seamă avertismentele lui Saturn de-a lungul parcursului său retrograd în aceeaşi zonă astrologică, nu mai eşti legat şi obstrucţionat de persoane obtuze, formaliste, cu mintea îngrădită de prejudecăţi şi temeri nefondate. Ai astfel prilejul să-ţi promovezi cu mari sorţi de izbândă proiectele şi interesele. Atât flexibilitatea mentală, cât şi gândirea pozitivă reprezintă atuuri incontestabile în relaţionarea cu ceilalţi.

Din 7 august, Mercur prezent în Fecioară şi în cea dintâia ta casă susţine tendinţele anterioare. Gândurile îţi sunt din ce în ce mai agile, şi ai înclinaţia să abordezi cu luciditate şi realism orice circumstanţă a vieţii. Comunicarea din sfera socială se înteţeşte, aşa că ai ocazia să-ţi fortifici contactele existente şi să închegi altele noi. Preocuparea faţă de detalii este benefică atâta vreme cât nu pierzi imaginea de ansamblu. În acelaşi timp, este necesar să ştii cum să-ţi pui în practică, cu consecvenţă, ideile scăpărătoare care te străbat şi să nu sări prea grăbit de la un lucru la altul, fără să duci vreo unul la bun sfârşit.

Imaginaţia ţi se înflăcărează, creativitatea îţi iese din matcă şi te inspiră să construieşti câteodată măreţe, dar efemere castele de nisip. Odată cu 9 august 2015, tranzitul lui Marte în Leu şi a XII-a casă a Fecioarei te predispune să te îndepărtezi de lume şi să visezi cu ochii deschişi. În cazul în care reuşeşti să arunci ancora idealurilor tale în pământul ferm al realităţii, o anumită izolare te ajută să extragi tot ce ai mai bun din această conjunctură astrală. Nu ignora, totodată, mesajele insistente ale intuiţiei, întrucât acestea au darul de a te aduce în apropierea unor însemnate revelaţii. Acordă mult timp relaxării, deconectării, reinvigorarii, adunându-ţi astfel o cât mai mare energie, necesară în decursul următorului tranzit al lui Marte în prima ta casă.

Întâmpini viaţa cu entuziasm, cu o atitudine optimistă şi încrezătoare, cu certitudinea că întreg universul te sprijină în împlinirea ţelurilor tale. Jupiter străbate din 11 august tărâmurile Fecioarei, inlaturandu-ţi piedicile din cale şi întărindu-ţi credinţa în destinul tău unic. Te dezbraci de ţoalele scorţoase ale convenţiilor şi complexelor, lăsându-te în voia exuberanţei şi a spontaneităţii. Ai înainte o perioada senină, norocoasă, pe parcursul căreia poţi profita de rare oportunităţi de a evolua, de a te dezvolta. Interferenţa cu oamenii din sfera ta personală, socială şi profesională îţi rezervă satisfacţii notabile, mai ales că poţi fi recunoscut ca un lider. Dificultăţile de altădată se destramă de la sine, şi ai ocazia de a face importanţi paşi înainte în demersurile tale principale, fără să trebuiaca să depui eforturi ieşite din comun. În acest context, trebuie să te fereşti de impresia că totul ţi se cuvine, că lumea este la picioarele tale şi că interesele tale sunt mereu mai presus de cele ale persoanelor apropiate.

Atmosfera de incertitudine generată de opoziţia lui Mercur cu Neptun de pe 14 august 2015 nu este de bun augur unor iniţiative temerare, de amploare. O subiectivitate exagerată te provoacă să reacţionezi violent faţă de spusele unor oameni, iar trecerea cu vederea a unor detalii semnificative are potenţialul să te îndrepte pe cărări greşite. Ascultă cu atenţie ce au alţii de zis şi străduieşte-te să faci diferenţa între adevăr şi ceea ce ţi se pare că este adevărat.

Pe 14 august, Luna nouă apărută în Leu şi a douăsprezecea casă a Fecioarei scoate la lumină, asemeni unei comori secrete, o viaţă interioară efervescentă. Conştientizarea unor simţăminte obscure îţi prilejuieşte o revelaţie cutremurătoare. Visarea cu ochii deschişi îţi este inofensivă atâta vreme cât nu îi îngădui să te facă să gafezi. Ai capacitatea să reevaluezi emoţiile şi sentimentele celor din jur, dar nu îţi diminua din această cauză aspiraţiile personale!

Mercur în trigon cu Pluton pe 15 august 2015 te îndrumă cum să ajungi la miezul lucrurilor. Dacă eşti stăpânit de năzuinţa de a te cunoaşte mai bine, în profunzime, eşti pe aproape! Conversaţiile cu alţii câştigă în adâncime şi, mai mult decât atât, te ajută să îţi transmiţi convingător credinţele intime.

Soarele pătrunde odată cu 23 august pe meleagurile Fecioarei, accentuând tendinţele saturniene. Încrederea în tine însuţi capătă o şi mai mare forţă, la fel ca şi recunoaşterea lumii tale interioare. Demersurile şi ambiţiile legate de viaţa socială sunt încununate de succese şi eşti cutreierat de sentimentul unei autentice renaşteri a sinelui, a izvoarelor tale creative. Ai la îndemână un interval prielnic pentru a cere şi a primi ceea ce meriţi, ceea ce ţi se cuvine!

Planificarea şi organizarea sunt la ordinea zilei pe 26 august 2015, ca urmare a sextilului dintre Mercur şi Saturn. Prin alinierea la aceste două deziderate, ai putinţa de a înfrânge orice fel de piedici. Crescuta capacitate de a te concentra îţi facilitează soluţionarea unor probleme complexe.

Graţie conjuncţiei Soarelui cu Jupiter de pe 27 august, entuziasmul şi optimismul îţi deschid porţi ferecat cu o mie de lacăte altădată. Cu cât îţi sunt mai fierbinţi speranţele, cu atât poţi avea mai mari reuşite. Este o zi potrivită demarării unor planuri majore, pe termen lung, şi lărgirii orizonturilor existenţei tale.

Horoscop Fecioară august 2015 | Horoscop dragoste 


Tranzitul lui Jupiter în prima casă a Fecioarei îţi aşează în faţă, din 11 august 2015, mai multe alternative în viaţa amoroasă. Fie renunţi - ce-i drept, cu mari eforturi - la impulsul de a te crede buricul pământului şi îţi aduci persoana iubita în al noulea cer împărtăşindu-i simţământul că alături de tine poate să îşi vadă visele cu ochii, fie te complaci într-o aroganţă păguboasă şi ajungi să o tratezi că pe un subaltern, riscând să îi retezi de la rădăcină afecţiunea faţă de tine. În această conjunctură astrală, Fecioarele singure pot prinde în mrejele iubirii pe cineva copleşit de admiraţie faţă de ele, în stare să le înalţe pe un înalt piedestal şi să facă sacrificii imense în favoarea lor.

Sub efluviile Lunii pline din Peşti şi a şaptea ta casă, sufletul ţi se scaldă în onestitate şi empatie, calităţi care nu au cum să nu-ţi mărească atractivitatea atât în ochii fiinţei îndrăgite, cât şi în cei ai unui potenţial partener de cuplu. Dacă tovarăşul de viaţă ţi-a greşit cu ceva, ai puterea interioară de a-l ierta, a-i acorda o nouă şansă, şi a va elibera astfel pe amândoi de o povară greu de suportat.

Horoscop Fecioară august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 27 august 2015, Mercur călătoreşte în Balanţă şi a II-a casă a Fecioarei, inaugurând o perioada oportună analizării situaţiei financiare personale şi a abilităţii tale de a face bani. Înzestrat cu un simt practic de zile mari, eşti capabil să întrevezi în ce mod îţi poţi pune în valoare cel mai bine talentele pentru a-şi creşte veniturile. Pe de altă parte, o serie de întreprinderi financiare sunt favorizate de comunicarea cu oameni influenţi sau îndatoraţi faţă de tine în vreun fel sau altul.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Fecioară 2015

Horoscop Fecioară iulie 2015
Horoscop Fecioară august 2015 Horoscop Fecioară august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 15, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Doamne ajuta! Incepe sa sune mai bine si pentru zodia fecioara .
    Multumesc Diana !

    RăspundețiȘtergere
  2. MULTUMESC ESTE; ADEVARAT DRAGA!!!!!!DIANA AI O INTUIETE PERFECTA SI EU DEALT FEL SIMPT CEVA INEXPLICABIL DE MULTE ORE :

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim2 eu cred ca te trasformi in varcolac!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.