Horoscop Gemeni august 2015

Horoscopul Gemenilor august 2015 indică o sensibilitate emoţională extremă, ţinută în frâu şi înfrântă graţie combativităţii în afirmarea ideilor şi idealurilor tale. Interacţiunea din sfera socială este ponderată însă de o regăsire fericită a sinelui în mijlocul familiei, alături de oamenii îndrăgiţi.

Horoscop Gemeni august 2015 | Horoscop general 


Gemeni
Începând cu 1 august 2015, Saturn revenit în aspect direct în Scorpion şi a şasea casă a Gemenilor anunţă de obicei o îmbunătăţire a stării de sănătate sau orientarea către un stil de viaţă eliberat de obiceiuri şi tabieturi nocive. O nouă dietă ori implicarea într-un program riguros de exerciţii fizice are potenţialul să te tonifieze fizic şi mental.

Mintea îţi este cotropită de emoţii şi sentimente intense, ardente, şi poţi lua decizii hotărâtoare bazate nu atât pe raţiune cât pe ceea ce simţi. Din 7 august, Mercur tranzitează zona astrologică a Fecioarei şi a IV-a ta casă, răpindu-ţi într-o oarecare măsură agilitatea gândurilor. Acest lucru este compensat de comunicarea deschisă, sinceră cu familia şi oamenii apropiaţi, mai ales că ei te ajută să conferi limpezime gândirii tale. De altfel, ţi se recomandă să alegi pentru orice fel de convorbiri şi negocieri importante locuri familiare, binecunoscute, având darul să-ţi învigoreze puterea de concentrare.

Marte îşi croieşte drum odată cu 9 august 2015 în Leu şi a treia ta casă, sprijinindu-te să depăşeşti obstacolele anterioare. Planeta războiului te stimulează să discuţi direct, nemijlocit cu cei din preajma ta. Nu îţi mai înfrânezi în nici un fel cuvintele, mai cu seamă că ai lucruri însemnate de transmis şi doreşti să îţi clarifici în amănunţime relaţiile cu persoanele care joacă un rol notabil în viaţa ta. Conexiunile tale mentale sunt tot mai alerte, aşa că te poţi îndrepta cu folos spre proiecte şi demersuri intelectuale. Veghează asupra înclinaţiei tale de a fi împrăştiat, de a te apuca de prea multe treburi deodată şi de a cade pradă unor migrene sau dureri de cap din pricina unui mare consum nervos. Călătoriile, mai ales cele pe distanţe scurte, sunt la ordinea zilei.

Casa, familia şi confortul căminului sunt reperele principale ale tranzitului iniţiat de Jupiter, pe 11 august, în Fecioară şi a IV-a casă a Gemenilor. Rudele, persoanele dragi şi viaţa de familie îţi asigură beneficii majore, bucurii statornice şi senzaţia unei depline siguranţe. În acest context astral, ajung în prim plan reamenajarea locuinţei, mutarea într-una mai spaţioasă şi mai confortabilă, vânzarea ori cumpărarea unei case. Poţi fi mai puţin antrenat de tumultul activităţilor sociale şi ai tendinţa de a investiga noi mijloace financiare de mărire a bunăstării familiale. Părinţii ori o moştenire îţi furnizează o sumă de bani deloc neglijabilă.

Luna nouă poposită în Leu şi a treia ta casă pe 14 august 2015 îţi oferă fler în interacţiunea cu cei din imediata ta apropiere. Ai capacitatea să prinzi din zbor indicii valoroase pentru dezvoltarea planurilor tale, şi ştii cum să te exprimi astfel încât cuvintele tale să aibă un impact maxim asupra celorlalţi. O întâlnire aparent întâmplătoare poate da naştere unei autentice relaţii de prietenie sau de dragoste.

Soarele pătrunde din 23 august pe tărâmurile Fecioarei, înteţind tendinţele imprimate de Jupiter. Te simţi ca peştele în apă în sânul familiei, eşti traversat de o grămadă de idei ţinând de modificarea locuinţei, iar viaţa personală îşi cere tot mai mult drepturile îndeosebi dacă ai fost acaparat în ultima vreme de preocupările profesionale.

O conectare de zile mari cu sursele tale creative are loc odată cu 27 august, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Balanţă şi a cincea casă a Gemenilor. Posezi harul de a-i fermeca pe oameni prin vorbele tale meşteşugite şi inspirate, prin revelaţiile pe care le produci acestora faţă de opinii şi subiecte de actualitate. Eşti ispitit să te avânţi în jocuri şi competiţii ale minţii, să te implici în aventuri intelectuale în stare să-ţi potolească setea de cunoaştere, să îţi dezvălui plăceri mai rafinate decât de obicei.

Horoscop Gemeni august 2015 | Horoscop dragoste 


Din 11 august 2015, călătoria lui Jupiter în a patra ta casă făgăduieşte instalarea unei sporite armonii şi stabilităţi în cuplurile căsătorite şi în cele angajate într-o relaţie de cursă lungă. Eşti gata să faci sacrificii impresionante pentru partenerul tău, iar acesta, la rândul sau, nu ezită să îţi fie mereu alături şi să se pună în slujba intereselor şi năzuinţelor tale. Este un timp prielnic pentru trasarea unor proiecte comune de amploare.

Spontaneitatea îţi dă aripi în viaţa sentimentală şi te provoacă să-ţi asumi riscuri spectaculoase în cucerirea inimii unei persoane care te-a prins de ceva vreme în mrejele atractivităţii sale. În acest fel poţi fi influenţat odată cu 27 august de parcursul lui Mercur în a V-a ta casă. În acelaşi timp, ca efect al incandescenţei mentale transmise de Mercur, poţi prefera un partener de cuplu înzestrat cu vădite abilităţi intelectuale, capabil să ţină pasul cu gândurile şi ideile tale pline de neastâmpăr.

Horoscop Gemeni august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Atmosfera de la serviciu devine din ce în ce mai puţin apăsătoare din 1 august, ca urmare a ieşirii lui Saturn din turnura sa retrogradă. Ai prilejul să descoperi aspecte captivante ale muncii tale şi să-ţi armonizezi relaţiile cu colegii. Competitorii ori rivalii tăi nu mai au cum să te ia prin surprindere prin acţiunile lor, aşa că ai mari sorţi de izbândă în confruntările cu ei.

Pe 29 august 2015, Luna plină din Peşti şi a zecea casă a Gemenilor îţi scoate la lumină ingeniozitatea din plan profesional. Problemele complicate de la serviciu îţi inspiră soluţii simple şi eficace, dar care nu i-au trecut nimănui prin cap până acum. Contribuţiile şi străduinţele tale sunt recunoscute, iar acest lucru te îmboldeşte să ceri ceea ce ţi se cuvine. Poţi fi cuprins de o viziune magnifică despre un drum nou şi promiţător al carierei tale.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni iulie 2015
Horoscop Gemeni august 2015 Horoscop Gemeni august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.