Horoscop Berbec septembrie 2015

Horoscopul Berbecului septembrie 2015 pune accentul pe un potenţial creativ îmbelşugat şi direcţionat către demersuri productive, pe întărirea relaţiilor de parteneriat şi oportunităţile create de acestea. Viitorul, idealurile şi credinţele tale intime, precum şi evoluţia ta personală capătă întâietate, viaţa sentimentală trece prin filtrul realismului, iar perseverenţa şi maturitatea manifestate pe plan profesional tind să se focalizeze către beneficii importante mai ales pe termen lung.

Horoscop Berbec septembrie 2015 | Horoscop general 


Berbec
Creativitatea nu îţi mai bate pasul pe loc, nu se mai risipeşte în cai verzi pe pereţi, ci ia forme concrete din 6 septembrie 2015, graţie revenirii lui Venus în aspect direct în Leu şi a cincea casă a Berbecului. Sufletul nu îţi mai este sfâşiat de dorinţe contrare, care se băteau cap în cap şi te lăsau pradă iluziilor tale. Armonia interioară îţi permite să fii sigur pe alegerile tale, să ai încredere în deciziile tale. Începi să te simţi din ce în ce mai bine în propria ta piele, şi, cu cât te simţi mai bine, cu atât mai mult îţi transformi ideile inspirate în realitate.

Trigonul dintre Marte şi Uranus de pe 8 septembrie îţi insuflă dorinţa de a te bucura de libertate şi a aduce ceva nou, inovator, în activităţile tale cele mai importante. Îi accepţi cu plăcere şi interes pe cei din jurul tău, indiferent cât de diferiţi sunt, şi îi tratezi ca pe nişte egali. Eşti tentat să te îndrepţi către noi cai de distracţie, ieşite din comun, riscante, capabile să îţi mărească adrenalina. Ţi se recomandă prudenţă atât faţă de această predispoziţie, cât şi faţă de un eveniment neaşteptat, având potenţialul să îţi dea lumea peste cap.

Luna nouă, apărută pe 13 septembrie 2015, în Fecioară şi a VI-a casă a Berbecului marchează o culme a tuturor aspectelor care contribuie la bunăstarea ta fizică şi mentală. Poţi s-o rupi o dată pentru totdeauna cu nişte tabieturi ori obişnuinţe dăunătoare, să conştientizezi că "sănătatea este mai bună decât toate."

Zalele slabe ale legăturilor cu partenerii din plan personal, social şi profesional ies în evidenţă odată cu 17 septembrie, atunci când Mercur se înscrie într-o turnură retrogradă în Balanţă şi a şaptea ta casă. Este necesar să te ocupi de astfel de carenţe cât mai repede, să le înnăbuşi din faşă, înainte de a lua amploare şi a provoca cutremure devastatoare. Pe de altă parte, bunăvoinţa cu care îţi tratezi asociaţii nu trebuie să fie împinsă prea departe, până la a-ţi călca în picioare principiile, interesele şi personalitatea. "Frate, frate, dar branza-i pe bani."

O perioada dedicată autoperfecţionării, revederii şi dezvoltării idealurilor şi credinţelor tale este inaugurată pe 18 septembrie 2015 de tranzitul lui Saturn în Săgetător şi a IX-a casă a Berbecului. Eşti îndrumat să discerni dacă nu cumva reperele de bază ale existenţei tale sunt superficiale şi lipsite de eficienţă. Poate că te agăţi prea mult de o atitudine defensivă, în loc să iei cu asalt noi cetăţi ale împlinirii tale, îndreptate spre călătorii sau studii. Către ce fel de viitor te orientezi, şi de ce acesta şi nu un altul? O întrebare deloc comodă, dar care are nevoie să-şi găsească un răspuns real. Oricum, dacă nu te cufunzi în comoditate, spre finalul acestui tranzit beneficiezi de o solidă încredere în tine însuţi, generată de aspiraţii realiste, un optimism sănătos, cutezanţa de a te lua la trântă cu viaţa, a infrunta necunoscutul şi a-ţi asuma cu maturitate riscuri inevitabile în drumul spre succese.

Ca efect al trigonului lui Venus cu Uranus din 23 septembrie, te simţi că peştele în apă printre oameni şi năzuieşti să faci ceva deosebit, să rupi dintr-o dată ritmurile monotone ale traiului cotidian. Ai oportunitatea de a întâlni persoane originale, ieşite din tipare, iar energia clocottroare care te străbate te face să îţi găseşti cu greu locul.

Deşi nu ai avut la dispoziţie decât un scurt răgaz pentru a-ţi reclădi relaţiile de parteneriat, acestea îţi sunt mai necesare ca oricând începând cu aceeaşi zi de 23 septembrie 2015, sub impactul parcursului Soarelui în Balanţă şi a VII-a casă a Berbecului. Nu te simţi în largul tău nici în singurătate, nici în în mijlocul unei mari mulţimi de oameni. Ai nevoie de cineva care să-ţi fie alături şi dai tot ce ai mai bun în tine atunci când îţi uneşti forţele cu cele ale unui partener. Încă o dată, eşti îmboldit să îţi învigorezi relaţiile de asociere şi eşti dornic să le valorifici întregul potenţial.

Pe 28 septembrie, Luna plină din Berbec şi întâia ta casă îţi dă impulsul de a-ţi afirma cu orice preţ independenţa. Eşti cuprins de voinţa de a face orice de capul tău, fără a cere sprijinul sau sfatul altora. Încearcă să nu treci cu excavatorul peste mândria şi interesele unor oameni de care vei avea probabil nevoie nu peste mult timp.

Horoscop Berbec septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Tranzitul direct reluat de Venus în a cincea ta casă pune capăt, odată cu 6 septembrie, unor confuzii şi tendinţe negative în viaţa sentimentală. Dacă ai fost pe punctul să te avânţi într-o aventură amoroasă cu cineva care nu ţi se potrivea, ai acum prilejul să-ţi recunoşti greşeala şi să închei acest capitol nesemnificativ din existenţa ta, până nu este prea târziu. În cazul în care eşti angajat într-o relaţie de cuplu pe termen lung, îndoielile faţă de partenerul tău sau dubiile acestuia în privinţa ta dispar treptat, lăsând loc unei sporite împărtăşiri afective şi intelectuale. Nativii singuri din Berbec par să realizeze că au abordat într-un mod neinspirat o persoană de care sunt atraşi şi apelează la stratageme mai eficiente de a cuceri inima acesteia.

Poate că ai luat de-a gata, fără a reflecta prea mult, intenţiile, simţămintele şi personalitatea partenerului tău, îndeosebi către debutul unei legături în doi. Mercur retrograd din 17 septembrie în a VII-a casă a Berbecului scoate la lumină, într-un astfel de caz, adevăruri inconvenabile şi pune degetul pe rană! Vrând-nevrând, coborî cu picioarele pe pământ, eşti împins în corzi, şi poţi ajunge în situaţia de a te împăca sau a nu cu o realitate amară, a lua o decizie majoră vizând relaţia ta de cuplu.

Din 23 septembrie, amplasarea Soarelui în a şaptea ta casă îţi dezvăluie cât de mult înseamnă pentru tine tovarăşul tău de viaţă. Eşti gata să faci compromisuri şi chiar sacrificii în favoarea sa şi, dacă ai fost prea absorbit în ultima vreme de chestiuni profesionale, îţi poţi lua câteva zile libere pentru a fi mai mult timp în preajma sa.

Horoscop Berbec septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Extrem de focalizat şi hotărât să ai parte de reuşite, ai înclinaţia să-ţi asumi mai multe riscuri decât de obicei în viaţa profesională ca urmare a trigonului lui Marte cu Uranus din 8 septembrie 2015. Creativitatea şi originalitatea îţi ies la iveală în aproape orice sarcină ori proiect de care te ocupi.

Sub efluviile Lunii noi din a şasea ta casă, pe 13 septembrie munca devine prioritară faţă de alte preocupări ale tale. O schimbare neanunţată de nimic de la serviciu îţi releveaza ce ai de făcut cât mai curând pentru a evolua în mod semnificativ.

Pluton iese din mişcarea sa retrogradă în Capricorn şi a zecea casă a Berbecului odată cu 24 septembrie 2015, conferind un plus de obiectivitate în sfera ta profesională. Dacă ţi se propune un nou job, eşti în stare să îi discerni cu limpezime avantajele şi dezavantajele. Nu mai eşti ispitit de lovituri de teatru în carieră, de iniţiative ce par a-ţi materializa peste noapte obiectivele, concentrându-te mai curând asupra unor proiecte majore pe termen lung.

Serviciul sau şcoala îţi pun în faţă o grămadă de sarcini şi responsabilităţi din 25 septembrie, ziua demarării tranzitului lui Marte în Fecioară şi a şasea ta casă. Lucrul asta nu te îngrijorează şi nici nu te demobilizează. Din contra, tinzi să vezi tot ce ai de făcut, indiferent de gradul de dificultate, drept o provocare personală, şi abia aştepţi să ridici mănuşa oricărui fel de duel. Străduieşte-te, totuşi, să nu te arunci cu capul înainte în activităţi pentru care nu eşti pregătit îndeajuns, şi să nu te iei la harţă cu colegii ori şefii din cauza unor lucruri insignifiante.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec august 2015
Horoscop Berbec septembrie 2015 Horoscop Berbec septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 19, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.