Horoscop Leu septembrie 2015

Horoscopul Leului septembrie 2015 lasă să se întrevadă o cutezanţă şi un spirit de iniţiativă de bun augur, oportunitatea de a-ţi optimiza impactul asupra lumii prin regândirea imaginii tale personale, necesitatea de a aborda cu flexibilitate şi realism viaţa socială şi profesională, şansa de a-ţi releva şi exploata într-un sporit grad talentele şi înzestrările native. 

Horoscop Leu septembrie 2015 | Horoscop general 


Leu
Te simţi bine numai atunci când te avânţi în acţiune, când preiei iniţiativa şi îndrăzneşti să faci ceva ce îţi place cu adevărat, fără a te mai jena de părerile şi criticile altora. Conjuncţia dintre Venus şi Marte din 1 septembrie 2015 te stimulează să te bucuri de libertatea personală sau de poziţia de lider recunoscută de ceilalţi. 

Viziunea despre cum ai dori să fii văzut de oameni şi să profiţi de relaţiile cu ei se clarifică tot mai mult începând cu 6 septembrie, graţie reînscrierii lui Venus în tranzit direct în Leu şi prima ta casă. Eşti gata să îţi schimbi radical imaginea exterioară, iar această transformare este cu atât mai benefică, mai eficace cu cât îţi reflecti mai mult în afară fiinţa interioară, autentica ta personalitate. Conştient sau subconştient, persoanele din imediata ta apropiere sunt în stare să-ţi întrezărească punctele forte, să se ralieze obiectivelor tale şi să-ţi devină aliaţi de nădejde. 

Temeritatea continuă să te stăpânească pe 8 septembrie 2015 datorită trigonului lui Marte cu Uranus. Ai în acest fel prilejul să ataci frontal o problemă ce stăruie de mult timp şi să îi afli o rezolvare definită.Implicarea într-o activitate cu totul diferită de ceea ce faci zi de zi promite să-ţi dezvăluie noi faţete ale tale şi ale lumii. Pari să acţionezi impulsiv, să îţi asumi nişte riscuri ce pot conduce către o lărgire a libertăţii tale de mişcare, a independenţei tale. 

Pe 13 august 2015, Luna nouă din Fecioară şi a II-a casă a Leului învigorează influenţele anterioare, şi tinzi să te debarasezi de tot ceea ce nu se aliniază sistemului tău de valori şi îţi falsifică existenţa.
Mercur se lansează odată cu 17 septembrie într-un parcurs retrograd în Balanţă şi a treia ta casă, generând adeseori o atmosferă de ambiguitate, derută în interacţiunea cu ceilalţi. Poţi constata, dintr-o dată, că oamenii nu îţi mai înţeleg ideile, interesele, ori că mesajele lor către tine sunt confuze, lipsite de sens. Este cazul să îţi rafinezi comunicarea cu cei din preajma ta, să te exprimi cât mai sugestiv, pe înţelesul fiecăruia, să te adaptezi nivelului intelectual şi cultural al celor cu care discuţi. Scena existenţei trece printr-o metamorfoză subtilă, dar profundă şi, nu peste mult timp, lucrurile se vor aşeza şi vei putea conştientiza ce ai de făcut pentru a te integra cu succes în viaţa socială. Până atunci, este nevoie să dai dovadă de flexibilitate în contactele cu alţii, să îţi modifici programul zilnic astfel încât să te descurci în orice fel de circumstanţă, oricât de surpinzatoare ar fi. Către finalul acestui tranzit, vei avea posibilitatea să descoperi cum să-ţi foloseşti cu eficacitate relaţiile sociale şi profesionale pentru a-ţi duce la bun sfârşit demersurile financiare ambiţioase. 

Ce te face să fii unic, cum dai pe de-a întregul măsura originalităţii tale? Care sunt talentele tale şi în ce rezidă creativitatea ta? Cât de mult îţi scoţi la iveală înzestrările şi ţi le preţuieşti? Astfel de întrebări îşi fac loc tot mai frecvent în mintea ta din 18 septembrie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Saturn în Săgetător şi a V-a casă a Leului. Acest aspect astral are menirea de a-ţi scoate în evidenţă ceea ce te face diferit de alţii, de a-ţi mari încrederea în resursele tale creative, a te îndruma să nu le risipeşti ci să le dai o turnură cât mai practică, mai folositoare. Ai de învăţat cum să depinzi cât mai mult de tine însuţi şi să te mândreşti cu ceea ce eşti în realitate, şi nu cu modul în care te privesc ceilalţi. 

Venus în trigon cu Uranus pe 23 septembrie îţi retrezeşte apetitul pentru lucruri ieşite din tiparul cotidianului şi te stârneşte să eviţi conformismul, convenţionalismul. Schimbarea modalităţii în care relaţionezi cu oamenii îţi făgăduieşte clipe interesante, incitante. Vechii prieteni tind să aducă ceva nou în viaţa ta şi chiar să te ambiţioneze să urmezi un traseu al destinului inedit, imprevizibil. 

Tot din 23 septembrie 2015, vizita Soarelui în Balanţă şi a treia casă a Leului pune iarăşi accentul pe comunicare. Mintea îţi este efervescentă şi îţi sugerează idei şi gânduri ingenioase, pe care nu ai cum să nu le împărtăşeşti altora. Te pricepi instinctiv să te aşezi în cea mai bună lumină, să fii pe val în viaţă socială, aşa că ai ocazia să-ţi măreşti numărul de contacte utile. Îţi doreşti să fii mereu ocupat, însă eşti cumva împrăştiat, reuşind cu greu să te focalizezi pe proiecte complexe, cu bătaie lungă. Agenda zilnică îţi este nemaipomenit de încărcată şi poţi avea oportunitatea de a pleca în călătorii spre destinaţii nu tocmai îndepărtate. 

Setea de aventură nu îţi dă deloc pace sub efluviile Lunii pline apărute pe 28 septembrie în Berbec şi a IX-a ta casă. Îndatoririle curente par totuşi să ţi se pună de-a curmezişul. Este indicat să te îngrijeşti din timp să-ţi rezolvi sarcinile pe termen scurt, astfel încât să îţi creezi spaţiu pentru o călătorie sau o incursiune într-un loc deosebit, ce pare să-ţi rezerve delectări ori experienţe de viaţă ieşite din comun. 

Horoscop Leu septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Din 6 septembrie, ieşirea lui Venus din aspectul său retrograd în cea dintâi casă a leului îi permite persoanei iubite să te înţeleagă mai bine, să îţi desluşească cu limpezime calităţile, dar şi defectele. Nu trebuie să te fereşti să te laşi "citit" de ea. Până la urmă, o veritabilă legătură în doi se bazează pe cunoaşterea cât mai profundă a unuia de către celălalt, pe evoluţia fiecăruia prin, întru celălalt. Oricum, pari să fii mai puţin vanitos şi atent la propriile dorinţe, să te preocupi într-o sporită măsură de aspiraţiile şi nevoile partenerului tău. 

Mai cu seamă în prima parte a călătoriei iniţiate de Soare, odată cu 18 septembrie, în a cincea ta casă, poţi fi traversat de simţământul că nu eşti îndeajuns de iubit, de apreciat de tovarăşul tău de viaţă. De fapt, acest tranzit reia la un alt nivel tendinţele venusiene, insistând încă o dată asupra asumării unei perspective realiste faţă de tine însuţi şi viaţa ta sentimentală. În cazul în care ajungi să realizezi că fiinţa îndrăgită se simte atrasă de aspecte ale personalităţii tale cu totul diferite de cele pe care le credeai a fi reprezentative pentru tine, ar trebui să te întrebi dacă nu cumva a reuşit să te cunoască mai bine decât tine! În acelaşi timp, dacă nu conteneşti să crezi că afecţiunea acesteia faţă de tine nu este îndestulătoare, ţi se recomandă să investighezi dacă nu pui tu însuţi bariere în calea dragostei sale, dacă te aştepţi să îţi dăruiască extrem de mult fără ca tu să îi oferi ceva semnificativ. 

Horoscop Leu septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Luna nouă răsărită pe 13 septembrie în a doua ta casă îţi atrage atenţia asupra perfecţionării profesionale. Este vremea potrivită pentru a investi timp, energie şi chiar bani într-un curs de calificarea, specializare ori într-un program de dezvoltare a abilităţilor tale. 

Luptele pentru putere, manipulările şi intrigile din sfera profesională îşi pierd din intensitate şi te solicită tot mai puţin din 24 septembrie 2015 sub impactul întoarcerii lui Pluton în tranzit direct în Capricorn şi a X-a casă a Leului. Mult mai răbdător, mai calm la serviciu, ai capacitatea să-ţi ţii în frâu predispoziţia de a-ţi domina colegii şi cooperezi din plin cu aceştia. Astfel de orientări pozitive, laolaltă cu o atitudine serioasă, responsabilă îţi permit să-ţi creşti simţitor veniturile din zona profesională. 

Banii curg gârlă înspre şi dinspre buzunarele tale odată cu 25 septembrie! Amplasarea lui Marte în Fecioară şi a doua ta casă asigură mărirea câştigurilor tale, dar îţi insuflă şi impulsivitatea de a cheltui fără măsură. Nu este o perioadă auspicioasă pentru a cumpăra un obiect de folosinţă îndelungată întrucât eşti înclinat să plăteşti pentru el mai mult decât face. În acelaşi timp, poţi primi o sumă importantă de bani printr-o mişcare financiară îndrăzneaţă! 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei: 



Horoscop Leu septembrie 2015 Horoscop Leu septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.