Haine şi fete cu stil

Stilul reprezintă o reflecție a personalității, a unicității noastre, dar și rezultatul conștientizării înfățisării noastre, a trupului nostru, care ne permite să ne accentuăm atuurile și să ne punem în umbră punctele slabe. Când spui "haine fete", probabil că mintea îţi este îţi împresurată de un carusel învârtindu-se ameţitor, în care îţi apar toate straiele râvnite văzute în vitrine sau probate cu o smerenie prefăcută atunci când nu aveai destui bani să le cumperi... Ei bine, adoptarea unui stil autentic îţi îngăduie nu numai să-ţi optimizezi imaginea exterioară, ci să-ţi şi restrângi gama de haine căutate, economisind astfel timp şi bani. Impactul stilului tău vestimentar se resimte dincolo de impresia pe care o face celorlalţi , el te face să păşeşti încrezătoare în tine însuţi printre oameni zi de zi, să te simţi cu adevărat frumoasă în hainele pe care le porţi.

haine pentru fete
Haine fete
Primul pas pentru a-ţi dezvoltă propriul stil este să îţi dai seama care sunt punctele tale forte. Ai un păr nemaipomenit? O piele frumoasă? Ochi de safir sau de antracit? Picioare lungi? O talie de viespe? Pune-ţi în evidenţă calităţile şi te vei simţi bine cu ţine însăţi.

 "Femeia elegantă îşi poartă hainele şi nu hainele o poartă pe ea."
  Mary Quant.


Pentru a-ţi alege hainele cele mai potrivite este necesar în primul rând să determini tipul de corp pe care îl ai: pară, pană, triunghiular, rectangular, măr sau clepsidră. Garderoba trebuie să-ţi cuprindă numai haine care să ţi potrivească şi în care să te simţi cât mai confortabil. Dacă vrei să nu devii ridicolă, nu te lua după alte fete, şi nu îţi strangula corpul în haine cu măsuri mai mici! Ia în considerare ce părţi ale corpului tău sunt mai moi, mai osoase sau mai musculare. De exemplu, zonele mai moi se potrivesc unor haine din materiale fluide, precum şifonurile şi  mătăsurile; zonele musculare, unor materiale cu o elasticitate medie, cum ar fi lycra; iar zonele musculare, unor materiale mai rigide, precum denimul.

Încearcă să realizezi nu numai ce culoare te avantajează la haine, dar şi ce combinaţie de culori. Spre exemplu, trebuie să ai grijă să nu combini haine roşii cu haine albe, să nu porţi îmbrăcăminte bej cu accesorii din piele. Nu te lasă isipitita de clişeul albastru închis-alb şi nu apela la haine având combinaţii de verde deschis şi maro dacă nu ai de gând să fi confundată cu un copac! Nu numai pentru fete, ci şi pentru băieţi, culoarea hainelor trebuie să se împletească armonios cu cea a ochilor, părului, chiar şi tenului! Pentru a descoperi ce culoare îşi stă cel mai bine, ia-ţi haine cu culori diferite din garderoba şi priveşte-te în oglindă, la lumina zilei, ţinând-le pe rând sub barbie. Dacă unele tonalităţi îţi vor lumina faţă, altele ţi-o vor întunecă. Cele care îţi dezavantajează faţă pot fi purtate totuşi mai jos, în cazul, să spunem, unor pantaloni sau a unei fuste.

Ei bine, fetelor, dacă sunteţi interesate să dezvolt în amănunt cum anume va puteţi crea şi relevă stilul personal, atât prin haine, cât şi prin încălţăminte, bijuterii şi alte accesorii, da-ţi-mi de veste, şi mă voi pune pe scris! Până voi primi feedback-uri de la voi, puteți urmări canalul video Haine pentru fete.
Vă aștept să-mi scrieți!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei

De ce fetele poarta fuste scurte?
Culoarea hainelor si personalitatea
Hainele si incaltamintea in superstitii
Haine şi fete cu stil Haine şi fete cu stil Reviewed by Diana Popescu on septembrie 07, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.