Horoscop Balanţă octombrie 2015

Horoscopul Balanţei octombrie 2015 evidenţiază întărirea impactului personalităţii tale asupra lumii, o efervescentă agilitate mentală, necesitatea de a te feri de capcanele trecutului şi a-l pune în slujba prezentului şi viitorului, şi dezideratul de a fi mai perseverent în urmărirea ţelurilor tale. Viaţa sentimentală nu suportă luminile reflectoarelor, preferă să-şi caute loc în spatele cortinei sferei sociale, iar întreprinderile tale financiare devin tot mai promiţătoare.

Horoscop Balanţă octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Balanţă octombrie 2015
Cuadratul dintre Soare şi Pluton din 6 octombrie 2015 îţi pune la încercare forţa personală şi căile pe care ţi-o canalizezi. Împrejurările şi oamenii par să se împotrivească cu tărie intereselor şi dorinţelor tale, însă ai capacitatea de a le face faţă cu succes şi a te impune. Cu toate acestea, ar fi bine să te întrebi ce bătălii merită cu adevărat să fie purtate şi care nu acum să-ţi ofere trofee de preţ.

Pe 7 octombrie, Mercur în sextil cu Uranus îţi insuflă o mare putere de concentrare, ce îţi permite să abordezi cu uşurinţă chestiuni complicate sau de detaliu. Probleme care te apasă de multă vreme sunt mai puţin impovărătoare sau îşi găsesc o soluţionare definitivă. Conversaţiile cu cei din jur scot la iveală informaţii importante pentru materializarea ţelurilor tale.

Trecutul îţi surâde ispititor şi te invită să-i revizitezi muzeul figurilor de ceară, să te predai nostalgiei drept urmare a tranzitului iniţiat de Venus, pe 8 octombrie 2015, în Fecioară şi a XII-a casă a Balanţei. Acest lucru nu este dăunător atâta timp cât extragi din el învăţăminte utile pentru prezent şi viitor. Fantasmele subconştientului, mai fascinante decât de obicei, te îmbie să le accepţi aşa cum sunt, fără să le mai treci prin filtrul raţiunii. Această tendinţă te poate aduce în situaţii de viaţă încurcate, din care tot luciditatea, sireaca, te poate scăpa, însă cu preţul unor mari bătăi de cap.

Iuţeala minţii, abilitatea de a face rapide conexiuni mentale şi a isca idei originale, chiar năstruşnice, se face simţită odată cu 9 octombrie, graţie reluării călătoriei directe a lui Mercur în Balanţă. Partea proastă este că , uneori, ai înclinaţia să întorci prea mult, pe toate fetele, opţiunile tale, şi să întârzii să iei decizii ce nu suportă de altfel amânare, pierzând astfel trenul zorit al unor oportunităţi. De asemeni, poţi fi predispus să te ocupi de prea multe treburi deodată, fără a avea răbdarea şi perseverenţa de a finaliza vreo una. Comunicarea cu ceilalţi se înteţeşte şi ai şansa să-ţi lărgeşti contactele utile şi sfera de influenţă.

Oameni întâlniţi de curând sunt în măsură să dea o turnură neaşteptată existenţei tale ori să te sprijine într-o transformare personală de anvergură în urma opoziţiei Soarelui cu Uranus de pe 12 octombrie 2015. Totodată, restricţiile, piedicile, ivite în drumul tău te pot determina să te revolţi, să îţi afirmi cu vigoare independenţa.

Luna nouă, răsărită pe 13 octombrie în Balanţă şi prima ta casă, aduce în prim plan aura ta personală, înfăţişarea ta exterioară, comportamentul tău în societate. Eşti impulsionat să scoţi la suprafaţă autenticul tău sine, fără să mai îngădui ca imaginea ta să fie pătată de prejudecăţi şi conformisme. Cu cât îţi aşezi mai la vedere idealurile şi obiectivele veritabile, cu atât mai mult ţi le promovezi mai eficient.

Cuadratul dintre Mercur şi Pluton din 23 octombrie 2015 te mobilizează să nu te mai laşi copleşit de dubii, să alungi nesiguranţa ce pluteşte în interacţiunea cu ceilalţi, în special cu persoanele apropiate. Nu te mai dai îndărăt să-ţi relevi temeri şi complexe profunde, iar convorbirile cu oamenii sunt pe cale să câştige în adâncime, să se apropie de miezul lucrurilor. Încă o dată, nu eşti dispus să faci compromisuri şi să te laşi influenţat de alţii.

Energia mentală clocotitoare care te traversează îţi mijloceşte revelaţii sau viziuni neobişnuite. Mulţimea de demersuri şi activităţi în care te implici îţi lasă puţin timp liber şi te poate apropia de stres ca efect al opoziţiei lui Mercur cu Uranus de pe 26 octombrie. Chiar dacă nu te poţi împiedica să apeşi la maximum pedala acceleraţiei, nu trece cu vederea nişte circumstanţe favorabile.

Sub auspiciile Lunii pline, apărute pe 27 august 2015 în Taur şi a VIII-a casă a Balanţei, pari să capeţi o nou perspectivă, mai practică, printr-o metamorfoză de adâncime a personalităţii. Năzuieşti să simţi pământul sub picioare, să îţi zideşti existenţa pe temelii ancorate în realitate. În acelaşi timp, există posibilitatea unei schimbări majore a felului cum îţi apreciezi valoarea, mai cu seamă dacă te descotoroseşti de persoane şi situaţii toxice.

Horoscop Balanţă octombrie 2015 | Horoscop dragoste


Venus face o escală, începând cu 8 octombrie în a douăsprezecea ta casă, complicându-ţi voit sau nevoit viaţa sentimentală. În această conjunctură astrală, poţi fi tentat să-ţi învălui relaţia de dragoste într-o pâclă de taină şi mister, ori împrejurările existenţei te pot sili să îţi ascunzi povestea de iubire de ochii prea curioşi ai celor preajma ta. În primul caz, ai prilejul să-ţi intensifici conexiunea intimă cu persoana îndrăgită, să pui legătura ta de cuplu mai presus de orice alt aspect al existenţei. În cel de-al doilea caz, dacă nu afli o cale de a împăca capra cu varza, de a-ţi împleti armonios, cel puţin la nivelul aparenţelor, aspiraţiile amoroase cu cele sociale, idila ta este sortită eşecului.

Horoscop Balanţă octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Tranzitul Soarelui în Scorpion şi a două casă a Balanţei insistă din 23 octombrie 2015 asupra sistemului tău de valori, a preţuirii sinelui tău, a veniturilor şi posesiunilor tale materiale. Eşti stăpânit de ambiţia de a căuta noi surse de câştig, noi modalităţi de a-ţi spori contul din bancă, şi ai la îndemână îndeajuns de multă ingeniozitate şi limpezime a minţii pentru a te bucura de reuşite. Poţi fi inspirat să vinzi în condiţii avantajoase o casă sau să îţi măreşti valoarea locuinţei printr-o serie de reparaţii şi reamenajări.

Acum pe diane.ro: Horoscop Balanţă 2016


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Balanţă 2015

Horoscop Balanţă septembrie 2015
Horoscop Balanţă octombrie 2015 Horoscop Balanţă octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 16, 2015 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Diana te rog horoscop scorpion octombrie 2015

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru taur octombrie nu se mai publica? ca si asa septembrie a fost praf pe plan sentimental , cu despartiri , mai ales pt cei singuri ...gasesc si ei pe cineva potrivit vreodata ?

    RăspundețiȘtergere
  3. taur octombrie ???? mai ales pt cei singuri se mai intampla ceva bun????

    RăspundețiȘtergere
  4. Horoscop fecioara octombrie?

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc pentru zodia balanta octombrie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.