Horoscop Capricorn octombrie 2015

Horoscopul Capricornului octombrie 2015 aduce în prim plan lipsa de apetit faţă de monotonia cotidiană, năzuinţa şi oportunitatea de a cunoaşte noi oameni şi meleaguri, o viaţă socială antrenantă, plină de făgăduinţe, o sporită interacţiune cu prietenii, precum şi o viaţă sentimentală şi una profesională de bun augur.

Horoscop Capricorn octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Capricorn octombrie 2015
Disputele şi înfruntările sunt la ordinea zilei pe 6 octombrie 2015, atunci când Saturn ajunge în cuadrat cu Pluton. Oamenii par să îţi caute ceartă cu lumânarea, dar nu are rost să te angajezi în bătălii fără nici o miză, fiind indicat mai curând să faci mai multe eforturi pentru a-ţi păstra calmul şi luciditatea.

Tărâmuri îndepărtate, incitante sau aspecte inedite, neexplorate încă ale realităţii înconjurătoare te atrag ca un magnet începând cu 8 octombrie, sub impactul tranzitului lui Venus în Fecioară şi a noua casă a Capricornului. Năzuieşti să te desprinzi de monotonia zilnică şi ai posibilitatea să te întâlneşti faţă în faţă sau pe internet cu persoane de pe alte meridiane, având darul de a te fermeca cu noi perspective asupra existenţei. Treci printr-o perioadă oportună plecării într-o călătorie în străinătate ori descifrării unor taine ale lumii.

Trigonul dintre Jupiter şi Pluton de pe 12 octombrie 2015 îţi dăruieşte noroc, potenţialul de a te bucura de succese, mai cu seamă dacă te împotriveşti tendinţei de a nu zări pădurea din cauza copacilor. Însufleţit de un mare aflux energetic, de ambiţie, motivare şi optimism, descoperi că oamenii şi împrejurările sunt mai frecvent de partea ta decât de obicei. Faptele bune făcute pentru nişte oameni din imediata ta apropiere sunt pe cale să-ţi fie recompensate. De fapt, cu cât te dedici mai mult intereselor altora, cu atât mai mult beneficiezi de avantaje nesperate. Un om influent este gata să-ţi sprijine o idee de afaceri.

Hotărârea şi perseverenţa continuă să fie punctele tale forte ca efect al trigonului lui Marte cu Pluton din 16 octombrie. Nu te laşi distras de la obiectivele tale de alţii şi ai prilejul să-ţi creezi aliaţi de nădejde graţie sporitei tale puteri de convingere. Vigoarea şi rezistenţa fizică cu care eşti dotat se fac simţite în toate planurile existenţei tale, inclusiv în sfera profesională.

Pe 23 octombrie, cuadratul dintre Mecur şi Pluton, precum şi trigonul lui Venus cu Pluton te provoacă să oscilezi între o obsedantă şi obositoare grijă faţă de detalii pe de o parte, şi nevoia de a te bucura din plin de plăcerile vieţii, pe de altă parte. Balanţa se poate înclină către cel de-al doilea aspect dacă prietenii tăi insistă să te alături lor într-o ieşire în oraş sau la o agapă. Deşi unii oameni înclină să îţi schimbe cu tot dinandinsul opiniile, ai abilitatea de a-i face pe ei să adere la crezurile tale.

Începând cu aceeaşi zi de 23 octombrie 2015, tranzitul Soarelui în Scorpion şi a unsprezecea casă a Capricornului reia, la un alt nivel, o parte din influenţele anterioare. Relaţiile de prietenie capătă întâietate şi tind să îţi acapareze traiul de zi cu zi. Oamenii se simt nemaipomenit de bine în preajma ta, îţi caută tovărăşia, aşa că ai oportunitatea de a-ţi crea noi contacte, a-ţi face noi amici, şi a fi năpădit de atenţii şi favoruri. Agenda zilnică îţi este încărcată de întâlniri cu prietenii, petreceri şi evenimente sociale la care trebuie să participi neapărat!

Potenţialul tău creativ şi realizările tale importante de până acum ies dintr-o dată la lumină sub vibraţiile Lunii pline răsărite pe 27 octombrie în Taur şi a V-a ta casă. Este o zi ideală pentru a meşteri ceva, la propriu şi la figurat, pentru a te îndrepta spre o preocupare artistică. Indiferent ce faci, forţa expresivităţii tale este relevată şi apreciată de ceilalţi. Nu te jena să-ţi expui unicitatea fiinţei!


Horoscop Capricorn octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Din 8 octombrie 2015, Venus în a IX-a ta casă îţi dăruieşte o aură de atractivitate rară şi îţi insuflă generozitate şi expansivitate în viaţa sentimentală. Ai înzestrarea de a-ţi lua în surprindere în mod plăcut persoana iubita prin spontaneitatea şi inventivitatea de care dai dovadă. Poţi să-i faci o surpriză luând-o într-o escapadă sau o excursie iniţiată sub inspiraţia clipei! Nativii singuri au şansa să se implice într-o poveste de dragoste cu cineva întâlnit în decursul unei călătorii sau cu o persoană de pe alte meleaguri geografice ori spirituale.

Luna plină ivită pe 27 octombrie 2015 în a cincea casă a Capricornului te impulsionează să ieşi din carapacea inerţiei, să fii cât se poate de extrovertit, să îţi doreşti să fii cât mai aproape de partenerul tău de cuplu, să-l uluieşti prin iniţiativele tale romantice ieşite din comun, să-i demonstrezi prin fapte, şi nu prin vorbe, afecţiunea pe care i-o porţi. Această Lună plină este potrivită pentru o cină intimă, în doi, capabilă să ve retrezească amandorura prospeţimea sentimentelor reciproce dintâi. Dacă eşti încă singur, poţi fascina o persoană specială, la inima căreia aspiri de multă vreme, prin magnetismul personalităţii tale.

Horoscop Capricorn octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Discuţii şi decizii hotărâtoare vizând traseul tău profesional sunt de aşteptat să apară din 9 octombrie 2015, ca urmare a parcursului lui Mercur în Balanţă şi a zecea casă a Capricornului. Posezi capacitatea de a întrezări imaginea de ansamblu şi a-ţi aborda cu realism planurile, îndeosebi cele pe termen lung. Ştii în detaliu ce anume vrei şi cum să îţi faci aliaţi în vederea materializării ţelurilor tale din carieră. Există posibilitatea să ai o convorbire importantă cu un superior sau cu unul din părinţi, în urma căreia să îţi asumi noi responsabilităţi, dar şi să profiţi de sporite avantaje.

Pe 13 octombrie, Luna nouă din Balanţă şi a X-a ta casă te determină să îţi conştientizezi cu luciditate statutul şi rolul în societate, îţi oferă indicii preţioase despre modul în care îţi poţi marca trecerea prin lume. Este timpul să-ţi consolidezi realizările din carieră, să închegi noi parteneriate profesionale, mai ales că distingi cu obiectivitate felul cum eşti perceput de ceilalţi. Sfaturile şi îndrumările colegilor şi prietenilor apropiaţi te inspiră să faci alegerile cele mai bune.

Marte în trigon cu Pluton pe 16 octombrie 2015 te dinamizează în demersurile financiare, îţi sugerează cele mai profitabile idei în afaceri şi te ajută să găseşti investitori puternici, dornici să ţi se alăture în initiaţivele tale. Deşi ai o înaltă vitalitate, se impune să nu exagerezi cu munca, pentru a nu te trezi, pe nepusă masă, în pragul stresului sau a unei oboseli cronice.

În curând pe diane.ro: Horoscop Capricorn 2016


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn septembrie 2015
Horoscop Capricorn octombrie 2015 Horoscop Capricorn octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. intrucit va cosider foarte ekilibrata si multumitor de bine in a explica evolutia evenimentelor astrologice
    cosider ca aveti un ekivalent destul de apropiat al excelentei sale <<al URANIA-<<DOM-NEI VARZARU si asta este UN LUCRU EXCELENT-FOARTE BUN <<<<<<< pentru cei care DORESC IIFORMATI ADEVARATE
    BINE ECXPLICATE asta este parerea mea LUMINA <LUI DUMNEZEU SA FIE CU TOTE FIINTELE INTELIGENTE <sai poata ajuta in ori ce forma pe cei care au nevoie ,de iformatie pentru a constientiza
    ce VALOARE ARE PREGATIREA IN ORICE DOMENIU AL VIETI<<DECI SCOALA << PENTRU CEI TINERI << VIITOR <<DISCIPLINA <<BUNASTARE :::SA PUTEM SA NE BUCURAM <DE PUTEREA <DIMENSIUNEI DIVINE A <<LUMINII<<<<<<<<<<<<<<<CU PROFUND RESPECT <NAE ION -14-0-4-1956<<DE AICI DE LA 1600 Km germania

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.