Horoscop Gemeni octombrie 2015

Horoscopul Gemenilor octombrie 2015 lasă să se întrevadă focalizarea către familie şi armonizarea relaţiilor cu persoanele apropiate, un bogat aflux creativ ce riscă să nu fie exploatat decât într-o mică măsură, nevoia imperioasă de a te relaxa, deconecta şi distra, impusul de a-i ajutora pe cei loviţi de necazuri şi o viaţă sentimentală în general fericită.

Horoscop Gemeni octombrie 2015| Horoscop general 


Horoscop Gemeni octombrie 2015
Viaţa de familie devine centrul universului tău odată cu 8 octombrie 2015, sub influenţa parcursului lui Venus în Fecioară şi a patra casă a Gemenilor. Vocile de sirenă ale plăcerilor din lumea de afară nu mai au nici un efect asupra ta, fiind satisfăcut pe deplin de seninătatea şi bucuriile simple dar autentice ale căminului. Dacă ceva este pe cale să o ia razna acasă, eşti gata să faci orice pentru a reinstaura pacea şi stabilitatea. Poţi fi inspirat să-ţi infrumutesezi cumva locuinţa.

Mercur, prezent din 9 octombrie în Balanţă şi a V-a ta casă te scoate, mai mult sau mai puţin, din casă, îţi dă glas creativităţii, dar şi poftei de joacă, dorinţei de a lua mai puţin în serios traiul de toate zilele, convenţiile şi regulile sale nescrise. Poţi să îţi alegi un nou hobby sau să te dedici unuia mai vechi, pentru care nu ai avut timp demult. Mai prietenos şi mai sociabil decât de obicei, străbătut de un rar simt al umorului, nu te poţi împiedica să te distrezi ori de câte ori ai ocazia.

Tendinţele imprimate de Mercur sunt intensificate pe 13 octombrie 2015, sub vibraţiile Lunii noi din Balanţă şi a cincea casă a Gemenilor. Simţi nevoia de a te deconecta, a profita din plin de timpul tău liber, a lua parte la o petrecere sau a te delecta într-o călătorie. Forţa creativă îţi iese din nou la iveală, sprijinindu-te să te faci remarcat şi să arăţi cine eşti cu adevărat.

Stilul tău de viaţă, obiceiurile, tabieturile tale şi modul cum acestea se răsfrâng asupra stării tale de sănătate capătă întâietate începând cu 23 octombrie, ziua de debut a tranzitului Soarelui în Scorpion şi a VI-a ta casă. Tinzi să-ţi lepezi nişte eventuali ochelari de cal, să fii mai atent la cei din preajma ta şi să le acorzi o mână de ajutor, fără ezitare, în cazul în care au nevoie. Cu toate acestea, nu-ţi pierzi discernământul de a-i demasca pe oamenii care încearcă să profite de pe urma bunelor tale intenţii.

Înclinaţia de a te îndepărta de ritmurile trepidante ale realităţii exterioare se face simţită pe 27 octombrie 2015, când Luna plină apare în Taur şi a douăsprezecea casă a Gemenilor. Eşti traversat de năzuinţa de a te însingură şi a vedea cum fluxurile şi refluxurile existenţei te schimbă fără încetare, poate nu în felul în care îţi doreşti. Solitudinea îţi poate fi cu atât mai necesară cu cât eşti însufleţit de o suprasensibilitate emoţională, ce te face extrem de vulnerabil în mijlocul celorlalţi. Ai oportunitatea să-ţi explorezi lumea interioară, să-ţi scoţi la suprafaţă secrete şi mesaje subtile ale subconştientului.

Horoscop Gemeni octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Venus poposeşte pe 8 octombrie în a IV-a ta casă. Dacă eşti singur, pari să fii cutreierat de nostalgie şi amintiri ale iubirilor de altădată, iar dacă eşti implicat într-un cuplu, tinzi să te întorci la izvoarele romantismului şi să nu-ţi mai pui zăgaz efuziunilor sentimentale, să-ţi mărturiseşti cu emfază iubirea. Sensibilitatea afectivă şi loialitatea guvernează viaţa sentimentală.

Din 9 octombrie, tranzitul lui Mercur în a cincea casă a Gemenilor îi readuce în prezent pe nativii solitari, ce au oportunitatea de a cunoaşte un promiţător partener prin intermediul internetului, a unui vecin, unui prieten sau a unei rude. Ei par să prefere o persoană mai tânără sau animată de o expansivă tinereţe interioară. În cuplurile consacrate, secretele şi gândurile nemărturisite sunt dezvăluite de la sine, acest lucru având harul de a consolida afecţiunea reciprocă dintre parteneri.

Luna nouă apărută pe 13 octombrie în a V-a ta casă te provoacă să te întrebi în ce fel eşti văzut de fiinţa iubita. Depinde numai de tine dacă această are sau continuă să aibă o imagine falsă, idealizată despre persoana ta.

Horoscop Gemeni octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Îmbelşugatele efluvii creative pe care le ai la dispoziţie graţie călătoriei lui Mercur în a cincea ta casă pot fi fructificate cu spor în muncă, din 9 octombrie 2015, dar pare să-ţi fie greu să-ţi menţii concentrarea în special în proiecte complexe, laborioase. Notează-ţi, cel puţin, ideile inspirate care îţi răsar în minte pentru a profita de ele mai târziu.

Soarele amplasat odată cu 23 octombrie 2015 în a şasea casă a Gemenilor vesteşte o perioada încărcată de numeroase sarcini şi responsabilităţi la serviciu. Treburile de rutină nu te mai plictisesc şi eşti preocupat mai mult decât de obicei de lucrurile de detaliu ale activităţii tale profesionale, ceea ce este de bun augur atunci când reuşeşti să-ţi păstrezi perspectiva de ansamblu.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Gemeni 2015 

Horoscop Gemeni 2016 

Horoscop Gemeni septembrie 2015
Horoscop Gemeni octombrie 2015 Horoscop Gemeni octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 27, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Buna ziua. Horoscopul fecioarei pentru octombrie 2015 l-ati afisat? Nu il gasesc nicaieri

    RăspundețiȘtergere
  2. Horoscop fecioara octombrie? Te rog Diana

    RăspundețiȘtergere
  3. Horoscop fecioara octombrie? Te rog Diana

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.