Horoscop Balanţă noiembrie 2015

Horoscopul Balanţei noiembrie 2015 indică o regândire a imaginii pe care o oferi oamenilor, o energie clocotitoare ce poate fi canalizată cu succes spre noi începuturi, o mare agilitate mentală şi o comunicare intensă, fertilă cu cei din preajma ta.

Horoscop Balanţă noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Balanţă noiembrie 2015
Impactul pe care îl are înfăţişarea ta asupra celorlalţi devine o prioritate din 8 noiembrie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Balanţă. Poţi fi mobilizat să îţi schimbi look-ul, iar planeta frumusetii te îndrumă cum să o faci cât mai inspirat, astfel încât să-ţi pui în valoare atuurile fizice. Parfumurile aromele şi plăcerile din preajma ta sunt mai pregnante decât de obicei şi nu te poţi împiedica să le deguşti. Atâta timp cât nu sări calul, treci printr-o perioada de-a lungul căreia ai prilejul să te răsfeţi, să te relaxezi şi să laşi frumusestea să pună stăpânire peste lumea ta interioară şi cea exterioară.

Începând cu 13 noiembrie, graţie parcursului lui Marte în Balanţă, ai la îndemână un imens potenţial energetic. Eşti mereu gata să intri în acţiune şi să îţi oferi noi începuturi. Traversezi un interval de timp propice demarării unui proiect important, atâta vreme cât îţi păstrezi perseverenţa şi nu îl laşi baltă la un moment dat în favoarea altuia, mai atractiv la prima vedere. Nu lăsa să clocotească în tine energia în exces şi descarc-o prin cât mai frecvente activităţi fizice. Eşti extrem de competitiv, impulsiv şi pus pe harţă, aşa că măsoară-ţi cu grijă cuvintele şi gesturile ori te câte ori te simţi tentat să te angajezi într-o dispută.

Sextilul dintre Venus şi Saturn din aceeaşi zi de 13 noiembrie 2015 îi face pe oameni să te ia cât se poate de mult în serios. Poţi închega alianţe puternice, iar responsabilităţile nu te mai împovărează atunci când le înţelegi locul în existenţa ta. Te simţi mai bine în cercul prietenilor decât într-o mare masă de oameni. Este posibil să profiţi de o oportunitate neaşteptată datorită unei persoane apropiate.

Mercur îşi croieşte drum în Săgetător şi a treia casă a Balanţei odată cu 20 noiembrie, impregnând agilitate, efervescenţă minţii tale. Gândurile îţi perforează aparenţele din jur, dar nu au astâmpăr, sar zglobiu de la un subiect la altul, fără a adăsta prea mult asupra unuia singur, aşa că nu este o perioada prielnică concentrării asupra unui proiect complex, pe termen lung. Comunicarea cu oamenii se înteţeşte, fiecare persoană întâlnită părând să aibă ceva să-ţi spună sau tu să ai ceva să-i zici. Poţi avea o conversaţie importantă cu o rudă. Asemeni minţii, nici trupul tău nu poate sta locului, fiind de aşteptat să fii mai mereu pe drumuri, în călătorii de obicei scurte. Dacă ai de dat vreun test sau vreun examen, ai pare-se mari sorţi de izbândă.

Pe 21 noiembrie 2015, Venus în cuadrat cu Soarele îţi face mai dificilă interacţiunea cu oamenii, impunându-ţi să te străduieşti să îi convingi de viabilitatea acţiunilor tale. Există posibilitatea să încerci să îi manipulezi pe alţii sau ca altcineva să aibă tentativa de a te ţine sub control. Hotărât să îţi atingi cu orice preţ obiectivele financiare şi profesionale, nu este totuşi de bun augur să calci în picioare interesele şi orgoliile unor persoane de care probabil că vei avea nevoie nu peste multă vreme.

Comunicarea cu ceilalţi ia o şi mai mare amploare din 22 noiembrie, sub impactul tranzitului lui Mercur în Săgetător şi a III-a casă a Balanţei. Această conjunctură astrală te sprijină să desluşeşti cu limpezime gândurile tale dar şi pe ale altora, având astfel un atu în plus în materializarea ţelurilor tale.

Opoziţia dintre Venus şi Uranus, precum şi sextilul lui Marte cu Saturn de pe 24 noiembrie 2015 te aduc în faţa unor întâmplări şi persoane imprevizibile, fiind necesar să-ţi menţii adaptabilitatea, fără să pierzi din vedere ce este important pentru tine. Realismul ţi se îmbină cu dorinţa de a-ţi păstra individualitatea, de a nu te amesteca cu mulţimea, şi a înfăptui ceva notabil. Posezi argumente convingătoare într-o dispută cu părinţii.

Acţiunile bine gândite generează rezultate pozitive. Mercur în trigon cu Marte pe 25 noiembrie te îndrumă să îţi planifici cu rigoare demersurile pentru a împiedica apariţia unor consecinţe neprevăzute şi a reduce posibilitatea ivirii unor conflicte cu alţii. În stare să anticipezi următoarea mişcare a celor cu care ai de a face, ai abilitatea să îţi promovezi cu succes interesele.

Curiozitatea, dorul de aventură îţi dau târcoale cu insistenţă pe 26 noiembrie 2015. Luna plină răsărită în Gemeni şi a noua casă a Balanţei îţi dă apă la moară dorinţei de a călători şi a-ţi lărgi orizonturile. Dacă nu pleci de acasă, îţi poate fi foarte greu să te concentrezi pe ceva serios. Pe de altă parte, chiar dacă nu ai cum călători, poţi avea ocazia să întâlneşti oameni deosebiţi, de pe alte meridiane geografice ori culturale, în stare să-ţi potolească cât de cât setea de inedit şi să te stimuleze intelectual.

Horoscop Balanţă noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea are cu adevărat ce să-ţi dăruiască din 8 noiembrie, atunci când Venus poposeşte în prima casă a Balanţei. Înconjurat de o rară aură de atractivitate, carismă, farmec, încredere în tine însuţi, poţi fi pus în situaţia de a alege între mai mulţi candidaţi la inima ta, la favorurile tale. Ţine cont că în acest aspect astral Venus se opune celei de-a şaptea tale case, casa parteneriatelor, ceea ce îţi sporeşte şansele de a întâlni un partener promiţător. Dacă eşti implicat deja într-o legătură de cuplu, conexiunea cu persoana iubita se adânceşte şi se stabilizează, fără a-ţi rezerva vreo surpriză neplăcută.

Horoscop Balanţă noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Nevoia de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară nu îţi da pace încă de la începutul lunii, ca urmare a tranzitului lui Mercur, iniţiat pe 2 noiembrie 2015, în Scorpion şi a doua casă a Balanţei. Cu picioarele pe pământ şi înzestrat cu un simţ practic de zile mari, ai ocazia de a-ţi eficientiza afacerile sau de a-ţi mări veniturile pe o cale neconvenţională prin intermediul unei comunicări sporite cu oameni influenţi şi datorită abilităţii tale de a profita de informaţiile preţioase culese din mediul înconjurător.

Pe 11 noiembrie, sub vibraţiile Lunii noi din Scorpion şi a II-a ta casă, ţi se recomandă să ai mare grijă de bani. Supraveghează-ţi cu atenţie cheltuielile şi investiţiile, şi nu te avăntă în speculaţii financiare riscante. Poţi să îţi suplimentezi veniturile printr-un demers în care apelezi la ceea ce ştii ori te pricepi mai bine să faci.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Balanţă 2015

Horoscop Balanţă octombrie 2015

Horoscop Balanţă 2016
Horoscop Balanţă noiembrie 2015 Horoscop Balanţă noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.