Horoscop Săgetător noiembrie 2015

Horoscopul Săgetătorului noiembrie 2015 aduce în prim plan o socializare efervescentă, oportunităţi datorate prietenilor şi activităţilor de grup, ocazia de a-ţi împlini aspiraţiile îndeosebi prin alianţe cu oameni asemeni ţie. Avantajat de agilitatea minţii şi de conştientizarea punctelor tale forte, este necesar totuşi să îţi menţii perseverenţasi realismul în abordarea ţelurilor tale esenţiale.

Horoscop Săgetător noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Săgetător noiembrie 2015
Punctele de vedere şi interesele altora câştigă teren în faţa celor ale tale sub influenţa parcursului iniţiat de Mercur, pe 2 noiembrie 2015, în Scorpion şi a douăsprezecea ta casă. Îţi este mai uşor să îi înţelegi pe oameni, însă trebuie să te fereşti de tendinţa de a-ţi neglija sau subaprecia propriile năzuinţe. Nu este o vreme potrivită promovării ideilor şi proiectelor de anvergură, şi cu atât mai mult este necesar să te mobilizezi în vederea relansării lor, nu peste mult timp.

Din 8 noiembrie, tranzitul lui Venus în Balanţă şi a XI-a ta casă anticipează o lună marcată de o intensă viaţă socială, de evenimente şi activităţi de grup. Amicii îţi sunt mai aproape decât de obicei, iar relaţiile cu ei înfloresc şi devin tot mai împlinitoare. De asemeni, ai ocazia de a-ţi extinde sfera de influenţă şi de a închega prietenii noi şi promiţătoare. Treci printr-o perioadă de bun augur concretizării viselor şi speranţelor tale.

Secretele tale cele mai bine ascunse sunt pe cale să iasă la iveală sub efluviile Lunii noi răsărite pe 11 noiembrie 2015 în Scorpion şi a XII-a casă a Săgetătorului. Fii cât se poate de atent cui îi faci confidenţe! Îndepărtarea de oameni te poate ajuta să te dedici unei transformări spirituale. În acelaşi timp, dacă eşti afectat de vreo problemă, este mai indicat să te confrunţi cu ea decât să o laşi să îşi găsească de la sine o rezolvare neplăcută.

Sextilul dintre Venus şi Saturn din 13 noiembrie te înarmează cu seriozitate şi perseverenţă. Eşti dornic să interacţionezi strâns cu cei din preajma ta, respingând totuşi conversaţiile superficiale.

Marte străbate de pe 13 noiembrie 2015 tărâmurile Balanţei şi a unsprezecea casă a Săgetătorului, dând amploare şi vigoare influenţelor venusiene. Nu te mai laşi înfrânat de ezitări şi complexe în drumul către obiectivele tale, dar acestea sunt realizabile într-o sporită măsură atunci când îţi afli aliaţi de nădejde. Există posibilitatea să aderi la un grup de persoane animate de aceleaşi convingeri ca şi tine sau să te alături, cu realism şi eficienţă, unei cauze umanitare.

Mintea îţi câştigă în sprinteneală şi ingeniozitate odată cu 20 noiembrie, în urma tranzitului lui Mercur în Săgetător. Cu toate că uneori poţi sta prea mult timp pe gânduri înainte de a lua o decizie, comunicarea cu ceilalţi se înteţeşte şi îţi da şansa să îţi măreşti numărul de contacte utile. Nu poposi prea mult asupra unor amănunte nesemnificative încercând, în schimb, să îţi menţii imaginea de ansamblu. Dacă ideile tale sunt strălucite, îţi poate fi greu să le pui în practică, să le extragi foloasele, înclinând mai degrabă să sari cu nerăbdare de la un subiect la altul.

Ziua de 22 noiembrie 2015 este dedicată demarării călătoriei Soarelui în aceeaşi zonă astrologică a Săgetătorului. Desigur, Soarele se aliniază în acest fel influenţelor pozitive ale lui Mercur, ajutându-te totodată să le eviţi pe cele negative provocate de această planetă. Poţi fi traversat de simţământul unei veritabile renaşteri interioare, unei metamorfoze ce dă aripi încrederii în tine însuţi, conştientizării personalităţii tale şi succesului în sfera socială. Este un interval prielnic încununării eforturilor tale, obţinerii a ceea ce ţi se cuvine!

Pe 25 noiembrie, conjuncţia dintre Mercur şi Saturn, cuadratul lui Mercur cu Neptun şi sextilul lui Mercur cu Marte crează o conjunctură astrală complexă. Îmboldit să treci prin furcile caudine ale raţiunii ceea ce este important pentru tine în viaţă, nu-ţi este teamă să îţi expui punctele de vedere şi să îţi valorifici ideile novatoare. Deşi eşti ambiţionat să ieşi învingător în tot ceea ce îţi pui în gând, este necesar să-ţi limitezi opţiunile, să păstrezi în minte ierarhia ţelurilor tale.

Realitatea tinde să se ciocnească violent cu iluziile tale, mai cu seamă dacă ai ceva de ascuns. Saturn în cuadrat cu Neptun pe 26 noiembrie 2016 te poate aduce în circumstanţe dificil de înţeles, poate da naştere unor neînţelegeri cu oamenii şi chiar unor înşelăciuni ale altora ţintind către tine. Cu atât mai mult cu cât nu vrei să accepţi ceea ce se petrece înăuntrul tău şi în lumea din afară, cu atât mai tare pari să fii zguduit de cutremure ale existenţei!

Luna plină apărută în aceeşi zi de 26 noiembrie în Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului nu conteneşte să te pună la încercare, de această dată în relaţiile de parteneriat. Este esenţial să asculţi ce au alţii de spus şi să le lămureşti dubiile despre tine, stabilizând astfel asocierile tale din plan social şi profesional.

Obstacolele din cale te descurajează nejustificat de mult, micile dezamăgiri tind să te dea peste cap din pricina cuadratului Soarelui cu Neptun de pe 29 noiembrie 2015. Nu este rău să îţi oferi mici distracţii nevinovate, dar nu pica în capcana unei totale iresponsabilităţi! Imaginaţia îţi este stimulată, însă nu îşi află făgaş spre creativitate. Nu te complace în minciuni ce ar putea fi demascate în curând numai pentru a scăpa cu tot dinadinsul de nişte persoane sâcâitoare ori incomode.

Pe 30 noiembrie, Soarele în conjuncţie cu Jupiter te debarasează de probleme mărunte, însă iritante. Ai capacitatea să îţi prioritizezi acţiunile, să le subordonezi obiectivelor tale pe termen lung. Poţi descifra sursa unor dificultăţi din ultimul timp, aşa că nimic nu te mai stânjeneşte în trasarea unor planuri realiste.

Horoscop Săgetător noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea interferează strâns cu prietenia odată cu 8 noiembrie 2015, graţie prezenţei lui Venus în a unsprezecea casă a Săgetătorului. Poţi întâlni un potenţial partener de cuplu prin intermediul unui amic sau o relaţie de prietenie este pe punctul să se transforme pe neaşteptate într-una amoroasă. Dacă eşti implicat deja într-o legătură în doi, conexiunea cu persoana iubita nu este atât pătimaşă, cât caracterizată de o reală camaraderie, de împărtăşirea şi înţelegerea reciprocă a nevoilor şi idealurilor fiecăruia.

Horoscop Săgetător noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Sextilul lui Venus cu Saturn anunţă pe 13 noiembrie o zi oportună aplecării cu obiectivitate şi responsabilitate asupra chestiunilor financiare. Deşi nu beneficiezi de o creativitate excepţională, poţi da o turnură extrem de practică planurilor tale profesionale insistând pe detaliile acestora.

Pe 24 noiembrie 2015, Marte în sextil cu Saturn continuă să te avantajeze, să îţi împletească curajul şi încrederea în tine însuţi cu o abordare disciplinată şi răbdătoare a sarcinilor tale de la serviciu. Deşi poţi avea o mulţime de treabă, beneficiezi de o rezistenţă şi o stăpânire de sine în stare să facă minuni!


Articole în acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Săgetător 2015 

Horoscop Săgetător 2016

Horoscop Săgetător octombrie 2015
Horoscop Săgetător noiembrie 2015 Horoscop Săgetător noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 26, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. de ce balanta , ca si zodie e lasata intotdeauna ultima ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In horoscopul octombrie 2015, balanta a fost prima. In fiecare luna apare horoscopul zodiei corespunzatoare acelei luni, celelate zodii urmand in ordinea zodiacului.

      Ștergere

Un produs Blogger.