Vinovaţii pentru moartea tinerilor din incendiul de la Clubul Colectiv

Cine este vinovat pentru moartea, agonia şi rănirea tinerilor din incendiul de la Clubul Colectiv? Nu poate fi în nici un caz numai vina patronul clubului sau a celor de la Situaţii de urgenţă (PSI) care au dat aviz de funcţionare acestuia! De vină este sistemul, vinovaţi sunt atât preşedintele, cât şi primul ministru, pentru că peştele se împute de la cap la coadă!

Vinovaţii pentru moartea tinerilor din incendiul de la Clubul Colectiv
Avem legi, dar ele nu sunt respectate din cauza corupţiei şi neglijenţei celor care ar trebui să le aplice. Băieţii bugetari deştepţi care răspund de siguranţa unor cluburi, şi nu numai, îşi iau şpaga şi toată lumea este fericită până se petrece o tragedie! Subpolitica românească dedicată devizei "merge şi aşa" se loveşte tot mai des de morţi umane care nu pot fi compensate de un doliu naţional! Cei care răspund de sănătatea şi siguranţa noastră se simt în continuare bine mersi, şi nu au nici coşmar noaptea din cauza morţilor pe care le-au provocat mai mult sau mai puţin direct. Atâta timp cât şi-au luat "dreptul," nu le mai pasă de nimic.

Această tragedie ar trebui să îi motiveze pe conducătorii noştri să ia taurul de coarne, şi să se chinuie până se c..ă pe ei să pună legea în aplicare, să măture odată pentru totdeauna cu şpăgarii ce îşi fac averi pe posturi publice şi pe care nu îi doare nici în cot de adevăratele lor responsabilităţi.

Mă tem că o astfel de reformă nu este posibilă cu actualii noştri lideri. Este mai comod să depună nişte flori la locul unei tragedii sau să proclame doliu naţional!
Vinovaţii pentru moartea tinerilor din incendiul de la Clubul Colectiv Vinovaţii pentru moartea tinerilor din incendiul de la Clubul Colectiv Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Președintele și Primul-Ministru n-au nicio treabă cu aceste victime, ei au cu totul altă vină. Până la ei sunt vinovați: patronul clubului, cei care au dat autorizațiile de funcționare și apoi n-au mai făcut niciun control privind funcționarea acestuia în parametrii autorizaților și, într-un final, cei care au folosit artificiile în spațiu închis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toata lumea e vinovata dar, artistii, ..victimele, deloc deloc ?...Ca astrolog, as privi karma colectiva si as lega si de orizontul preocuparilor acestor oameni. Imi aminteste aceasta tragedie de cea din Costesti, Arges cu mult timp in urma, cand au ars 116 copii, toti tinerii satului, in timpul slujbei Deniilor, de Pasti. Se pare - cf clarvazatori de atunci, ca 'cel rau' si-a luat atunci plata cu aceste suflete, a caror vina mergea pana la noaptea Sf Bartolomeu, cand toti acestia ar fi fost nemilosi cu protestantii...Nimic nu este intamplator si mai stim ca un fir de par nu se clatina pe cap fara vrerea Domnului. D-zeu sa-i ierte pe toti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place ce ati scris .Din pacate falsitatea si duplicitatea romanilor impiedica sa vada adevarul .Daca ar gandi mai multi ca dvs nu am mai fii un popor pierdut .

      Ștergere

Un produs Blogger.