Horoscop chinezesc 2016 - Iepure

Potrivit horoscopului chinezesc 2016, sporita influenţă de care profită Iepurele în sfera socială se reflectă în oportunităţi atât profesionale cât şi financiare. Deşi face o tovărăşie bună cu Maimuţa de Foc, această nu se poate împiedica să îi joace nişte feste, fiind necesar aşadar să fie cât mai adaptabil. Relaţiile cu prietenii, cu familia şi viaţa sentimentală sunt marcate de satisfacţii şi împliniri.

Horoscop chinezesc 2016 - Iepure
Iepurele (în scrierea chinezească 兔) este o zodie Yin şi una fixă de lemn. Aparţii zodiei Iepurelui dacă te-ai născut în perioadele: 9 februarie 1891-29 ianuarie 1892, 29 ianuarie 1903-15 februarie 1904, 14 februarie 1915-2 februarie 1916, 2 februarie 1927-22 ianuarie 1928, 19 februarie 1939-7 februarie 1940, 6 februarie 1951-26 ianuarie 1952, 25 ianuarie 1963-12 februarie 1964, 11 februarie 1975-30 ianuarie 1976, 29 ianuarie 1987-16 februarie 1988, 16 februarie 1999-4 februarie 2000, 3 februarie 2011-22 ianuarie 2012.

Notă: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc începe pe 8 februarie 2016.

Horoscop chinezesc 2016 - Iepure | Horoscop general 


În tradiţia chinezească, Iepurele este asociat cu iarba sau viţa de vie din primăvară. La rândul ei, Maimuţă este corelată cu vântul toameni. Iarba şi viţa de vie sunt foarte flexibile, se unduiesc sub bătaia vântului puternic, şi nu se rup, nu sunt distruse. Cu toate că în anul Maimuţei de Foc Iepurele nu se poate simţi mereu confortabil, fiind supus unor transformări bruşte, adaptabilitatea, instinctul său de conservare îl ajută de cele mai multe ori în situaţii complicate. Oricum, trebuie să-şi ciulească atent urechile, şi să nu se lase dus de val în direcţii sociale şi profesionale păguboase.

Pentru a se înmulţi şi a se extinde, iarba profită de vânt pentru a-şi răspândi seminţele. Asta înseamnă că Maimuţa poate ajuta Iepurele să iasă în evidenţă şi să-şi mărească popularitatea, reputaţia, să strălucească în cadrul unui grup ori a unei colectivităţi. Nativii din Iepure se bucură de numeroase evenimente sociale, distracţii şi petreceri, atât de multe încât trebuie să fie grijulii şi să-şi ofere regulat perioade de odihnă. Relaţiile lor cu prietenii se anunţă fi strânse şi pline de beneficii. În acelaşi timp, nu trebuie să se avânte în certuri şi confruntări, mai cu seamă în unele care nu îi privesc personal, în caz contrar putând fi antrenaţi în nişte probleme juridice stânjenitoare. Deşi pot exista câteva dispute în familie, interacţiunea cu aceasta este, în general, armonioasă, mai ales că Iepurele se simte în siguranţă în vizuina sa, preţuieşte comoditatea şi căldura afectivă de acasă.

Horoscop chinezesc 2016 - Iepure | Horoscop dragoste 


Graţie strânsei legături dintre Iepure şi Maimuţă, dar şi a magnetismului specific al celui dintâi, în acest an viaţa ta amoroasă se vesteşte a fi fericită, plină de vitalitate şi pasiune.

Dacă eşti singur treci printr-o perioadă prielnică întâlnirii unui partener de cuplu fermecător, capabil te învigoreze, să-ţi alunge temerile cele mai ascunse. În cazul care eşti deja implicat într-o poveste de dragoste, ai oportunitatea să o adânceşti şi, dacă este cazul, să o încununezi printr-o căsătorie.

Tandreţea recunoscută a Iepurelui se împleteşte cu năzuinţa de a avea o legătură sentimentală cât mai senină. Nu este de aşteptat, aşadar, ca în anul Maimuţei de Foc să ai neînţelegeri majore cu persoana iubita. Senzualitatea nu îţi da însă pace şi, mai cu seamă dacă eşti căsătorit, evită să pici în ispita unei infidelităţi!

Horoscop chinezesc 2016 - Iepure | Horoscop bani şi muncă 


Potrivit astrologiei chinezeşti, Iepurele este conectat cu elementul lemnului, iar Maimuţa cu cel al metalului. Desigur, lemnul poate fi tăiat de metal, cu alte cuvinte, metalul poate înfrânge lemnul. Pentru metal, lemnul reprezintă banii şi, drept urmare, Iepurele poate aduce bani Maimuţei. De aceea, Iepurele şi Maimuţa au şansa să încheie parteneriate financiare de succes în 2016. Dacă Iepurele se pricepe să producă, Maimuţa are abilitatea de a promova şi a vinde ceea ce produce Iepurele. În concluzie, cel din urmă se poate bucura de un job stabil într-un domeniu ţinând de manufactură.

Îndeosebi datorită norocului, creativităţii, a contactelor şi relaţiilor tale, anul Maimuţei de Foc îţi este favorabil în dezvoltarea carierei şi a unor demersuri de afaceri. Extrem de energetic în tranzacţii şi promovarea proiectelor tale, ai capacitatea de a lua decizii bune, inspirate în decursul întregului an.

Dacă ţi se oferă o promovare, nu te lăsa intimidat de responsabilităţile sporite, şi profită de această oportunitate fără ezitări, cât mai este disponibilă. Aprecierea cu care eşti înconjurat îţi măreşte încrederea în tine, dar nu te culca pe lauri şi nu aştepta ca alţii să muncească pentru tine! Se întrevede o cooperare fructoasă cu un nou şef sau partener de afaceri.

În anul Maimuţei de Foc, situaţia ta financiară merge mână în mână cu crescanda ta reputaţie şi popularitate. Deşi sursa ta principala de venituri rămâne serviciul, ai ocazia de a face bani în plus prin investiţii sugerate de oamenii influenţi, care te simpatizează.

Iepurele este prins în capcane atunci când este prea încrezător în norocul său! Nu-ţi risca, drept urmare, surplusul de bani aventurandu-te în jocuri de noroc sau demersuri financiare extrem de riscante, indemnat de oameni răuvoitori, cu firi ascunse de lup. Ascultă-ţi mai curând instinctul ce te călăuzeşte să aduni cât mai multe provizii în vizuina ta, să pui deoparte bani albi pentru zile negre şi să le oferi celor dragi ceea ce îşi doresc.

Horoscop chinezesc 2016 - Iepure | Horoscop sănătate 


Iepurele are o stare de sănătate bună spre foarte bună în noul an, mai ales dacă îşi menţine o alimentaţie echilibrată. Conform astrologiei chinezeşti, în 2016 trebuie să te fereşti totuşi de accidente ce îţi pot vătăma faţa sau capul, şi să fii prevăzător faţă de afecţiuni legate mâini, picioare, ficat şi sistemul nervos.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Iepure

Horoscop 2016 - Toate zodiile 

2016 - Anul chinezesc al Maimuţei de Foc | Previziuni horoscop 2016
Horoscop chinezesc 2016 - Iepure Horoscop chinezesc 2016 - Iepure Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 23, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Dragi astrologi ,eu una sunt zapacita de tot . Cum este cu zodiacul asta chinezesc ? Sunt nascuta pe 27.02 .1956. ...deci in an de maimuta.
    Dar cu ce sunt asimilata dupa data mea de nastere...fiindca Voropchievici zice ca iepurele este asimilat zodiei pesti.
    Nu mai inteleg nimic...si nici un astrolog nu lamureste aceste departajari. Sunt maimuta de foc sau iepure ? Cum vine cu amestecul acesta de animalute ,la chinezii astia ?
    Va rog sa ma lamuriti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca, mai preusu de toate, zodia chinezesca careia apartii este determinata de ziua si anul nasterii. Deci, maimuta!

      Ștergere

Un produs Blogger.