Horoscop chinezesc 2016 - Tigru

Horoscopul chinezesc al Tigrului dîn 2016 vesteşte dezideratul de a fi cât se poate de prudent în orice demers al tău, de a te feri de transformări spectaculoase şi a avea grijă să păstrezi un echilibru cât mai stabil în viaţa personală, socială şi profesională. Răbdarea, precauţia şi perseverenţa sunt atuurile de bază ale Tigrului în anul chinezesc al Maimuţei de Foc.

Horoscop chinezesc 2016 - Tigru
Tigrul (în scrierea chinezească 虎), este o zodie Yang şi una fixă de lemn. Aparţii zodiei Tigrului dacă te-ai născut în perioadele: 8 februarie 1902-28 ianuarie 1903, 26 ianuarie 1914-13 februarie 1915, 13 februarie 1926-1 februarie 1927, 31 ianuarie 1938-18 februarie 1939, 17 februarie 1950-5 februarie 1951, 5 februarie 1962-24 ianuarie 1963, 23 ianuarie 1974-10 februarie 1975, 9 februarie 1986-28 ianuarie 1987, 28 ianuarie 1998-15 februarie 1999, 14 februarie 2010-2 februarie 2011.

Notă: Anul chinezesc al Maimuţei de foc începe pe 8 februarie 2015.

Horoscop chinezesc 2016 - Tigru | Horoscop general 


În tradiţia chinezească, Tigrul este asociat cu copacii din primăvara timpurie, cu o vreme în care răceala iernii nu ne-a părăsit întru totul. Vântul corelat cu Maimuţa este adeseori puternic, uscat şi imprevizibil. Atunci când vântul este năvalnic, el poate răni frunzele abia ivite ale arborilor. Drept urmare, în 2016, Tigrul poate resimţi cu tărie presiunea pe care o pune asupra lui Maimuţa de Foc. Tigrului nu îi este frică de Maimuţă, însă noul an nu este tocmai favorabil lui. Din acest motiv, este necesar să fie cât mai calm şi să nu se încaiere cu Maimuţa!

Pentru a nu fi copleşit de dezamăgiri, se impune ca în anul Maimuţei de Foc să îţi păstrezi răbdarea, perseverenţa, să fii cât mai maleabil în faţa schimbărilor neanunţate de nimic. Nu te grăbi să îi acuzi pe alţii pentru eşecurile tale, şi străduieşte-te să afli compromisuri în interacţiunea cu ceilalţi. Atunci când Tigrul este prea încrezător în el însuşi, Maimuţa râde de el pe la spate, gata să pună la punct nişte giumbuşlucuri în stare să îl scoată din sărite. Cu atât mai mult, Tigrul nu trebuie să se lanseze în iniţiative temerare fără a se consulta, în prealabil, cu aliaţii care îi pot furniza îndrumări realiste.

Potrivit horoscopului chinezesc, Tigrul este legat puternic de lemn, iar Maimuţa conţine atât metal, cât şi apă. De vreme ce metalul poate tăia lemnul, Maimuţa are nişte avantaje asupa Tigrului, profitând mai cu seamă de isteţimea sa. Apa Maimuţei îi facilitează căile înţelepciunii. Din această cauză, Tigrul are ceva de învăţat din elementul apei. Apa nutreşte copacii, aşa că poate contribui semnificativ în educaţia, cunoaşterea şi perfecţionarea abilităţilor profesionale ale Tigrului. Dacă Tigrul nu îşi pierde cumpătul minţii şi o ia prin surprindere pe Maimuţă, are posibilitatea să îi cucerească teritoriul. Asta înseamnă că Tigrul are mari şanse de succes atunci când se organizează, apelează la strategii şi tactici bine puse la punct! Pentru a-şi menţine supremaţia, Tigrul trebuie să fie mai isteţ decât Maimuţa de Foc.

Nu te lăsa în voia impusurilor, emoţiilor de moment, a unor riscuri deloc calculate, şi străduieşte-te să îţi consolidezi orice proiect, orice acţiune. În acelaşi timp, nu neglija aportul inspiraţiei, instinctului, întrucât, cel puţin din acest punct de vedere, Maimuţa te avantajează! Relaţiile sociale nu îţi prilejuiesc oportunităţi ieşite din comun, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îţi fortifici prieteniile şi contactele utile! Încă o dată, înclinaţia de a fi nerăbdător poate lucra în dauna intereselor tale...

Horoscop chinezesc 2016 - Tigru | Horoscop dragoste 


Dragostea nu te pândeşte după fiecare colţ de stradă sau de bulevard în anul 2016, şi nici nu îţi recomandă să te arunci cu capul înainte într-o căsătorie! Certurile cu partenerul tău, în special, cele mărunte, apărute ca din senin sau pornite din cauza unor neînţelegeri triviale, trebuie să fie eliminate cât mai rapid, înainte de a căpăta proporţii dramatice. Dacă eşti singur, nu pica în plasa unor flirturi superficiale ci, mai degrabă, orientează-te spre cineva cât se poate de serios, ţintind să aibă o relaţie de iubire marcată de responsabilitate şi seriozitate. Nu va fi uşor să îţi aduci alături un astfel de partener, dar eforturile îţi vor fi răsplătite deplin!

Horoscop chinezesc 2016 - Tigru | Horoscop bani şi muncă 


Banii nu se îngrămădesc să îşi facă loc în buzunarele tale în anul Maimuţei de Foc. Dacă ai nişte oportunităţi financiare nu te zori să îţi investeşti beneficiile în afaceri ori demersuri individuale care îţi promit foarte mult, însă presupun şi mai mari riscuri. Prudenţa trebuie să-ţi fie mereu pavăză, să îţi semnaleze ce oameni încearcă să se căpătuiască pe seama ta ori să te atragă în tranzacţii păguboase. În acelaşi timp, nu îi îndepărta pe cei care tind să îţi dea sfaturi bune. În 2016, cheia succeselor financiare constă în întovărăşirea cu persoane dibace, capabile să te călăuzească spre oportunităţi veritabile.

Nici împlinirile din sfera profesională nu îţi sunt pavate cu circumstanţe foarte favorabile în anul Maimuţei de Foc. Este necesar să nu ieşi în evidenţă cu orice preţ, să te bazezi cât mai mult pe experienţă şi instinctul tău în orice fel de sarcini şi responsabilităţi. Încă o dată, un mentor sau o persoană influentă îţi poate confirma opţiunile cele mai importante. În acest context astral, este de recomandat să îţi consolidezi poziţia deja câştigată în carieră şi să clădeşti fundamentul unor reuşite de excepţie pentru următorul an. 2016 nu este un an de bun augur în aplicarea penru un job nou sau înscrierea pe un nou parcurs al carierei tale.

Horoscop chinezesc 2016 - Tigru | Horoscop sănătate 


Anul chinezesc al Maimuţei de Foc îţi furnizează un sporit potenţial energetic, însă te avertizează să te fereşti de călătorii îndelungate, îndeosebi la volan. Ai mare grijă faţă de accidente legate de mâini ori picioare, şi nu pregeta să îţi verifici la doctor probleme asociate cu ficatul ori sistemul nervos.


Articole din aceeaşi tematică în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Tigru 

Horoscop 2016 - Toate zodiile

2016: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016
Horoscop chinezesc 2016 - Tigru Horoscop chinezesc 2016 - Tigru Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 15, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.