Horoscop Leu decembrie 2015

Horoscopul Leului decembrie 2015 previzionează o viaţă de familie fericită şi una profesională favorabilă unor realizări marcante. Există posibilitatea să călătoreşti, tinzi să întâmpini Anul Nou cu voioşie şi spontaneitate, iar dragostea îşi află numeroase căi de a înflori, a se împlini.

Horoscop Leu decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Leu decembrie 2015
Orientarea spre rădăcinile fiinţei tale, către valorile familiei devine preponderentă din 5 decembrie 2015, ca urmare a tranzitului lui Venus în Scorpion şi a patra casă a Leului. Îţi doreşti să le aloci cât mai mult timp celor dragi, iar încununarea acestei tendinţe pare să aibă loc cu prilejul sărbătoririi Crăciunului. Satisfacţiile izvorâte din relaţionarea cu familia, cu rudele sunt cu atât mai mari cu cât nu mai este înnegurată de certuri sau dispute. Dacă eşti în căutarea unei noi case, ai şanse de a găsi curând una pe placul tău.

Ca efect al parcursului lui Mercur în Capricorn şi a VI-a ta casă starea de sănătate te preocupă mai mult decât de obicei. Deşi discuţiile cu oamenii apropiaţi îţi pot furniza indicii preţioase despre o eventuala afecţiune ori despre un nou regim alimentar, este indicat să te consulţi şi cu un medic în această privinţă.

25 decembrie, ziua de Crăciun este traversată de două evenimente astrologice: Luna plină din Rac şi încetarea mişcării retrograde a lui Uranus în Berbec.

Luna plină răsărită în a douăsprezecea casă a Leului îţi dă frâu liber unei imaginaţii incandescente, unor jocuri de artificii ale fanteziei orbitoare! Bine că este sărbătoare şi nu eşti nevoit să mergi la serviciu! Îţi este aproape imposibil să te angajezi în lucruri serioase, presupunând un cât de mic simţ practic. Până la urmă, nici nu îţi trebuie asta! Te bucuri de Crăciun şi ieşi în evidenţă prin spontaneitatea ta, prin spiritul tău liber.

Revenirea lui Uranus în tranzit direct în a IX-a ta casă este asociată începând cu 25 decembrie 2015 cu o călătorie şi cu deschiderea ta spre noi orizonturi ale lumii şi cunoaşterii. Nu este exclus, aşadar, ca ziua de Crăciun şi/sau cea de Anul Nou să te găsească departe de casă, sau să te pregăteşti pentru o plecare în străinătate programată la începutul lui 2016. Totodată, sărbătorile de iarnă pot fi marcate de regăsirea cu cineva întors recent de pe alte meleaguri!

Venus poposeşte din 30 decembrie în Săgetător şi cincea casă a Leului, anunţând o perioadă consacrată degustării plăcerilor existenţei şi amuzamentului, precum şi ieşirii din matcă a creativităţii. Nu te simţi comod pe drumul îngust al rutinei şi obişnuinţelor, şi eşti dornic să te îndrepţi spre noi opţiuni ale trăirii, către experienţe de viaţă inedite şi relevante. Nu-i aşa că toate aceste tendinţe imprimate de Venus se potrivesc ca o mănuşă debutului unui nou an? Planeta dragostei nu conteneşte să le dea curs în ianuarie 2016, aşa că atunci o să trebuiască să le echilibrezi cu o sporită seriozitate şi o perseverenţă neostoită!

Horoscop Leu decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Viaţa sentimentală se împleteşte cu cea familială din 5 decembrie graţie prezenţei lui Venus în a IV-a ta casă. Dacă eşti căsătorit ori locuieşti împreună cu persoana iubita, conexiunea ta amoroasă tinde să se încingă! Te bucuri mai mult de intimitatea cu partenerul tău, fiind amândoi tentaţi să va neglijaţi niţel prietenii pentru a vă dedica unuia altuia, în "cuibuşorul vostru de nebunii." În cazul în care eşti singur, poţi întâlni un partener atrăgător prin intermediul unei rude sau cu prilejul unei petreceri de familie.

Sub efluviile Lunii noi apărute pe 11 decembrie 2015 în Săgetător şi a cincea casă a leului, pari să radiezi atractivitate, să proiectezi în afară tot ce este mai frumos în tine. Tocmai de aceea, dacă vrei să scapi de singurătate, ai sporite oportunităţi de a o face, de a închega o idilă fericită. În eventualitatea că ai un tovarăş de viaţă, ai ocazia să te cufunzi împreună cu acesta în profunzimile iubirii voastre împărtăşite. Chiar dacă încerci să te agăţi de raţiune, aceasta nu îşi are locul în logica dragostei!

Venus este extrem de generoasă la finalul anului 2015, şi revarsă din nou peste tine farmec şi iubire. Odată cu 30 decembrie, vizita acestei planete în a V-a ta casă accentuează influenţele selenare, cadorisindu-te cu aproape tot ce îţi doreşti în viaţa amoroasă. Se întrevede un ciclu venusian propice demarării unei poveşti de dragoste promiţătoare sau regăsirii prospeţimii sentimentelor dintâi într-o relaţie de cuplu statornicită de ceva vreme. Un revelion stând sub semnul acestui aspect astral tinde să fie unul special în dragoste!

Horoscop Leu decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 10 decembrie 2015, tranzitul lui Venus în a şasea casă a Leului vesteşte un interval de timp aglomerat cu tot felul de sarcini şi responsabilităţi. Comunicarea cu colegii şi cu şefii se înteţeşte şi este caracterizată de un plus de sinceritate şi bunăvoinţă, având potenţialul de a-ţi sugera noi modalităţi de a te perfecţiona şi a-ţi creşte randamentul. Te încadrezi cât se poate de bine în munca de echipa, iar colaborările îţi rezervă beneficii deloc neglijabile.

Deşi spiritul Craciunlui pluteşte deja în aer, nu prea ai chef de distracţie şi joacă. Sub impactul călătoriei Soarelui în Capricorn şi a VI-a ta casă, demarată pe 22 decembrie, continui să te focalizezi asupra sferei profesionale. Nu te descurci prea bine în activităţi necesitând menţinerea unei imagini de ansamblu, dar te remarci prin abilitatea de a te concentra asupra detaliilor, a proiectelor de mai mică anvergură. În acelaşi timp, pari să cooperezi mai greu cu ceilalţi, să te simţi în largul tău în cadrul unor lucrări individuale.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu 2016

Horoscop Leu noiembrie 2015
Horoscop Leu decembrie 2015 Horoscop Leu decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.