Horoscop Săgetător decembrie 2015

Horoscopul Săgetătorului decembrie 2015 previzionează o intensă viaţă socială şi profesională, ce nu îţi îngăduie totuşi să o neglijezi pe cea personală. Dacă te aliniezi tendinţelor astrale din decembrie, ai parte de dragoste şi mari speranţe pe cale de a se împlini atât în această lună, cât şi în anul pe cale să vină.

Horoscop Săgetător decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Săgetător decembrie 2015
Mintea nu îţi are astâmpăr şi îşi caută mereu de treabă, iar traiul cotidian nu te mai satisface. Trigonul dintre Mercur şi Uranus de pe 1 decembrie 2015 vesteşte o zi neobişnuită, alertă, care se potriveşte ca o mănuşă stării tale de spirit. Întâlneşti oameni ieşiţi din comun şi situaţii cumva bizare, ce te silesc să fii flexibil şi să-ţi schimbi agenda zilnică de la o clipă la alta. Lucrul asta îţi face însă plăcere!

Mercur în cuadrat cu Jupiter pe 4 decembrie îţi furnizează o grămadă de veşti şi informaţii contradictorii, care te pot face să te ocupi de prea multe lucruri deodată. Eşti provocat să separi grâul de neghină, utilul de inutil. Este necesar să îţi ierarhizezi demersurile şi să îţi filtrezi opţiunile.

Eşti gata să te cufunzi în apele adânci ale visurilor, imaginaţiei şi idealurilor odată cu 5 decembrie 2015, graţie tranzitului lui Venus în Scorpion şi a douăsprezecea casă a Săgetătorului. Fantezia îţi relevă noi dimensiuni ale existenţei, ai şansa să intri în contact cu nevoile tale cele mai profunde, să-ţi explorezi zona spirituală şi să-ţi vindeci toate rănile sufleteşti!

Nu te poţi împiedica să spui lucrurilor pe nume, să spargi bibelourile de porţelan ale convenţiilor. Pe 6 decembrie, sextilul Soarelui cu Marte îţi insuflă impulsul de a-ţi arăta adevărata ta faţă, fără a desconsidera opiniile altora, indiferent dacă la mijloc sunt afaceri sau chestiuni personale.

Pe 9 decembrie 2015, sextilul dintre Soare şi Uranus îţi dă lumea peste cap într-un sens pozitiv. Îţi face plăcere să te deschizi faţă de oamenii de aproape prin idei şi propuneri sărite de pe fix. Încă o dată, desprinderea de rutină şi nonconformismul îţi sunt la îndemână. Poţi, astfel, să îţi vezi viaţa dintr-o altă perspetiva, să ţi-o înţelegi mai bine şi să îi dai un curs favorabil.

Sub vibraţiile Lunii noi poposite pe 11 decembrie în Săgetător şi prima ta casă, emoţiile tale sunt pe cale să o ia razna, umbrindu-ţi raţiunea. Din fericire, aceeaşi Luna nouă îţi învigorează intuiţia, oferindu-ţi soluţii surprinzătoare unor probleme aparent de nerezolvat! Chiar dacă treci prin situaţii dificile, nu te îndepărta de cei dragi, întrucât numai ei te pot ajuta, atunci când te aştepţi mai puţin, să le depăşeşti.

Cuadratul Soarelui cu Jupiter din 14 decembrie 2015 te sprijină să ajungi pe piscuri altădată insurmontabile. Ai înclinaţia să treci peste graniţele impuse de alţii şi să îţi dezvălui noi oportunităţi. Încrederea în tine însuţi este cheia succeselor în sfera socială şi profesională!

Pe 21 decembrie, viaţa îţi este iarăşi întoarsă cu susul în jos, într-un sens cât se poate de pozitiv! Soarele în trigon cu Uranus îţi trezeşte la viaţă predispoziţia de a nu mai ţine cont de bunurile materiale şi de reguli nocive, îngăduindu-ţi să îţi vezi existenţa dintr-o perspectiva nouă şi plină de făgăduinţe. Se apropie Crăciunul şi Anul Nou!

Ziua de Crăciun te influenţează atât pozitiv, cât şi negativ, din pricina unor aspecte astrale ce par să se bată cap în cap! Pe 25 decembrie 2015, Luna plină din Rac şi a opta casă a Săgetătorului îţi dă hachiţe, nu îţi doreşti ca lucrurile să decurgă ca de obicei, ci să îţi furnizeze ceva deosebit, ieşit din ţâţânile existenţei! Deşi cei din jurul tău tind să se agaţe de obişnuinţe, depinde numai de tine să îi scoţi de pe făgaşul normal şi să le aduci la lumină noi moduri de a sărbători şi a vă împlini!

Dată de 25 decembrie macheaza totodată ieşirea lui Uranus din turnura sa retrogradă... Ai, astfel, oportunitatea să te centrezi mai puţin asupra ta, să îţi dai seama ce anume îi poate bucura şi desăvârşi pe oamenii la care ţii. Eşti inspirat să le oferi cadourile pe care şi le doresc din toată inima, indiferent cât te costă acestea financiar sau emoţional!

Revelionul nu poate fi decât foarte fericit având în vedere că Venus pătrunde pe 30 decembrie 2015 în Săgetător şi întâia ta casă. Ce ţi-ai putea dori mai mult? Cei din preajma ta sunt fermecaţi de tine, de felul cum interacţionezi cu ei, şi sunt gata să se ralieze ţelurilor tale cele mai ambiţioase. În noaptea către anul 2016 îţi poţi închega nişte alianţe puternice, ce nu vor întârzia prea mult să îşi arate rezultatele!

Horoscop Săgetător decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Prezenţa lui Venus în a XII-a ta casă este asociată începând cu 5 decemabrie cu mistere, ascunzişuri şi taine din viaţa sentimentală! Este necesar să nu te laşi purtat de iluzii, să nu te ataşezi sentimental de o persoană intangibilă, aflată deja într-o relaţie statornică de cuplu cu altcineva. În acelaşi timp, poţi avea ocazia să te implici într-o idilă pe care nu vrei să ţi-o afişezi în viaţa socială. Săgetătorii angajaţi într-o legătură de cuplu pot fi tentaţi să se izoleze împreună cu persoana iubită, acasă sau altundeva, departe de prieteni şi cunoştiinţe, pentru a-şi degusta din plin împărtăşirea afectivă.

Venus îţi este alături la trecerea dintre ani în viaţa amoroasă! Tranzitul ei în prima casă a Săgetătorului este plin de promisiuni. Dacă ai fost până acum singur, ai oportunitatea să îţi afli un partener nemaipomenit. Asigură-te totuşi că te înţelege până în străfundul inimii tale şi nu se lasă înşelat de aparenţe! Dacă ai un tovarăş de viaţă, eşti dăruit cu un revelion fericit, ce îţi inagaduie să îţi stabilizezi legătura de cuplu şi să o aduci pe înalte culmi în anul ce vine!

Horoscop Săgetător decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 10 decembrie 2015, Mercur îşi face drum în Capricorn şi a doua casă a Săgetătorului, punându-ţi întrebarea, "Cât de mult profit de talentele şi oportunităţile mele pe plan financiar?" Unii bani care îţi sunt datoraţi par să întârzie să revină la tine, aşa că este bine să strângi niţel cureaua. Nu este exclusă nici posibilitatea să faci rost de nişte bani atunci când te aştepţi mai puţin! Oricum, nu este de bun augur să te implici în mari cheltuieli, plătindu-ţi în schimb facturile care nu mai suportă amânare.

Focalizarea asupra situaţiei tale materiale este şi mai evidentă odată cu 22 decembrie, atunci când Soarele începe să parcurgă teritoriile Capricornului şi ale celei de-a II-a tale case. Ai prilejul să descoperi noi surse de venituri, iar banii în plus care îţi intră în buzunare te fac a te simţi mai sigur pe tine, îndeosebi în achiziţionarea unor cadouri frumoase de Crăciun pentru persoanele îndrăgite!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

2015: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016

Horoscop Săgetător 2016

Horoscop Săgetător noiembrie 2015
Horoscop Săgetător decembrie 2015 Horoscop Săgetător decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 09, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Tu eti un geniu ...citind zodiac scrisa de tine ma facut sa ma simt ca intr-o calatorie de basme ai descries stilul meu exact cu susul in jos dar pozitiv ...asa sa fie ... Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nici chiar asa. Horoscopul iti pune in fata niste tendinte, dar soarta ta ramane in mainile tale.

      Ștergere
  2. Diana, crezi ca fiecare om are un destin si ceea ce ii e scris in frunte ii e pus fara sa poata sa faca nimic sa schimbe traiectoria sau dimpotriva, crezi ca liberul arbitru joaca un rol esential in existenta fiecaruia dintre noi?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.