Horoscop Berbec ianuarie 2016

Horoscopul Berbecului ianuarie 2016 stă sub semnul dezideratului de aţi stăpâni iritabilitatea crescândă şi a-ţi echilibra îndatoririle cotidiene cu năzuinţa de a-ţi asuma o perspectivă înnoitoare asupra existenţei. Voinţa de a trece printr-o metamorfoză esenţială interferează cu talentul de a întrezări interesele tăinuite ale altora. Seriozitatea, maturitatea gândirii şi simţămintelor ar trebui să guverneze atât viaţa sentimentală, cât şi cea profesională.

Horoscop Berbec ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Berbec ianuarie 2016
Debutul anului 2016 te găseşte într-o formă mentală excelentă. Din 2 ianuarie 2016, Mercur străbate teritoriul Vărsătorului şi al celei de-a unsprezecea case a Berbecului, aşa că gândirea îţi este alertă şi îţi izvodeşte idei inovative, ingenioase, ieşite din comun. Capacitatea de a ghici intuitiv intenţiile ascunse ale altora îţi pune la dispoziţie avantaje deloc neglijabile. Oricum, chiar dacă ţii neapărat să-ţi împărtăşeşti opiniile şi năzuinţele, receptivitatea faţă de ceea ce au de spus cei din jurul tău îi apropie pe oameni de tine.

Imboldul de a te schimba, de a da o altă turnură vieţii tale sau unor aspecte ale acesteia ajunge în prim plan odată cu 3 ianuarie, graţie tranzitului lui Marte în Scorpion şi a VIII-a ta casă. Desluşeşti cu uşurinţă miezul lucrurilor şi, încă o dată, pari să discerni cu limpezime motivatiiile celor din preajma ta, bazându-te pe o serie de indicii aparent insignifiante.

Mercur preia, începând cu 5 ianuarie 2015, un aspect retrograd în a XI-a casă a Berbecului, vestind o conjunctură astrală de-a lungul căreia tinzi să-ţi pierzi obiectivitatea şi să-ţi vezi convingerile drept legi ale universului. Chiar dacă îţi este greu, ţine cont de părerile unor persoane bine intenţionate din apropierea ta. În acelaşi timp, nişte prieteni superficiali sau dezamăgiţi de faptul că nu îi sprijini îndeajuns de mult par să debarce de pe corabia vieţii tale.

Cuadratul dintre Soare şi Uranus de pe 7 ianuarie îţi insuflă dorinţa de a evada din închisoarea responsabilităţilor şi obligaţiilor. Încăpăţânat din cale afară, nu suporţi ca oamenii să se bage cu tot dinandinsul în treburile tale. Traversat de o energie efervescentă, este necesar să-ţi păstrezi răbdarea şi să nu cazi pradă unor accidente din pricina unei grabe nejustificate de nimic.

Pe 13 ianuarie 2016, nevoia de a te elibera de poverile traiului cotidian este învigorată de trigonul lui Venus cu Uranus. Înarmat cu o atitudine pozitivă, directă şi energică faţă de viaţă, simţi că trebuie să reverşi cumva surplusul de vitalitate, să-ţi exploatezi eficient neastâmpărul. Este posibil să întâlneşti persoane deosebite, originale, în stare să îţi stimuleze naşterea unei viziuni înnoitoare despre sine şi lume.

Activităţile de zi cu zi îţi par şi mai apăsătoare ca urmare a cuadratului dintre Mercur şi Uranus din 20 ianuarie. Ţine-ţi în frâu iarăşi nervozitatea excesivă şi, dacă nu reuşeşti să te focalizezi asupra obiectivelor tale principale, ia-ţi mai curând o zi liberă de la serviciu şi recrează-te în mijlocul naturii sau împreună cu amicii. Nu te lăsa copleşit de impulsul de a acţiona la repezeală, îndeosebi atunci când eşti la volan!

Tot pe 20 ianuarie 2016, Soarele îşi croieşte drum în sectorul astrologic al Vărsătorului şi al celei de-a unsprezecea case a Berbecului, ajutându-te să estimezi corect care îţi sunt adevăraţii prieteni. Viaţa socială te solicită mai mult decât de obicei şi îţi rezervă satisfacţii rare. Probabil că ai o agendă zilnică extrem de încărcată, dar nu poţi să nu iei parte la numeroasele petreceri şi evenimente sociale la care eşti invitat, mai ales că acestea îţi facilitează promovarea intereselor şi extinderea conexiunilor folositoare în viitor.

Horoscop Berbec ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea este caracterizată de un spor de responsabilitate şi seriozitate începând cu 23 ianuarie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Capricorn şi a zecea casă a Berbecului. Aura de farmec cu care te învăluie planeta frumuseţii atrage spre tine numeroşi parteneri potenţiali, dar nu eşti dispus să te angajezi într-o aventură amoroasă de suprafaţă. Năzuieşti să fii împreună cu cineva care şi-a dovedit valoarea şi perseverenţa în societate ori în profesie, eventual de o persoană mai în vârstă decât tine. Poţi cunoaşte un astfel de om într-o împrejurare legată de serviciul tău sau prin intermediul unui coleg de muncă.

Sfera sentimentală este pe cale să se învolbureze şi să devină dramatică sub efluviile Lunii pline poposite pe 24 ianuarie în Leu şi a V-a ta casă. Eşti gata să faci un pas temerar în dragoste, indiferent dacă eşti singur sau ai deja un tovarăş de viaţă. Cu toate acestea, este auspicios să îţi împleteşti îndrăzneala cu o receptivitate sporită faţă de ceea ce îşi doreşte sau are nevoie persoana iubita!


Horoscop Berbec ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Din 3 ianuarie 2016, parcursul lui Marte în a opta casă a Berbecului te impulsionează să te avânţi în dispute, certuri cu un partener de afaceri. Dacă îţi impui cu orice preţ punctele de vedere, fără a permite asociatului să-şi expună părerile, nu ai decât de pierdut!

Jupiter se înscrie într-un tranzit retrograd în Fecioară şi a şasea ta casă odată cu 7 ianuarie. În acest context astral, este posibilă o schimbare a jobului ori o mărire a responsabilităţilor profesionale. Veste bună este că, dacă faci faţă acestor provocări legate de muncă, te paşte o promovare ori o mărire de salariu.

Un şir de dificultăţi minore în sfera profesională este de aşteptat să apară de pe 8 ianuarie 2016, că urmare a pătrunderii lui Mercur retrograd în Capricorn şi a X-a casă a Berbecului. Deşi Mercur trebuie să se alinieze cumva influenţelor lui Jupiter, este nevoie să-ţi păstrezi o imagine de ansamblu asupra activităţilor de la serviciu, să te străduieşti să vezi pădurea în pofida copacilor din care este alcătuită. De asemeni, este indicat să fii prevăzător faţă de bârfele ori calomniile unor colegi rău intenţionaţi.

Pe 10 ianuarie, Luna nouă ivită în cerurile Capricornului şi a zecea ta casă pune paie pe focul tendinţelor anterioare. Sastisit de regulile şi rutina din zona profesională, poţi să le dai cu tifla colaboratorilor şi şefilor. Se impune, iarăşi, să îţi menţii calmul şi să nu te lansezi în confruntări neproductive. Chiar dacă ai de gând să părăseşti actualul job, nu o face până când nu ţi-ai asigurat un altul, mai potrivit năzuinţelor tale.

Venus în trigon cu Uranus în data de 13 ianuarie 2016 îţi pune la îndemână un îmbelşugat aflux creativ, ce poate fi canalizat cu succes într-un proiect profesional. Poţi fi pus în faţa unor oportunităţi financiare de zile mari, însă trebuie să îţi impui să nu arunci cu banii pe fereastră!

Odată cu 23 ianuarie, prezenţa lui Venus în a X-a casă a Berbecului nu conteneşte să îţi furnizeze creativitate în muncă şi chiar să-ţi prilejuiască conectarea cu o persoană influentă, capabilă şi dornică să te sprijine într-o iniţiativă ambiţioasă.

Promovarea obiectivelor şi competenţelor tale profesionale îţi este mai puţin îngrădită ca efect al revenirii lui Mercur, din 25 ianuarie 2016, în tranzit direct în Capricorn şi a zecea ta casă. Ai potenţialul să înlături impresiile greşite despre tine ale unor colegi ori colaboratori, să îţi pui în lumină calităţile. În acest fel, îţi poţi înlesni un progres temeinic în carieră.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Berbec decembrie 2015

Horoscop Berbec 2016
Horoscop Berbec ianuarie 2016 Horoscop Berbec ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.