Horoscop Rac ianuarie 2016

Horoscopul Racului ianuarie 2016 sugerează o transformare personală uneori incomodă, o creativitate ieşită din ţâţâni, voinţa de a trăi din plin, reconstruirea relaţiilor de prietenie şi de parteneriat, o viaţă amoroasă bogată în evenimente şi adeseori fericită.


Horoscop Rac ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Rac ianuarie 2016
Seriozitatea şi orientarea spre aspecte cu adevărat importante ale existenţei reprezintă repere consacrate ale tranzitului iniţiat de Mercur, pe 2 ianuarie 2016, în Vărsător şi a opta casă a Racului. Nu suporţi superficialitatea altora şi încerci să te implici în conversaţii pe teme cât mai profunde. Eşti tentat să îţi dezvălui ce se ascunde dincolo de aparenţe şi ai priceperea să scoţi la lumină ce este veritabil în oameni şi în situaţiile de viaţă prin care treci.

Impulsul de a-ţi exprima năvalnic, neîngrădit de nimic, personalitatea şi interesele capătă întâietate din 3 ianuarie, sub impactul parcursului lui Marte în Scorpion şi a V-a ta casă. Creativitatea îţi devine efervescentă şi îşi pune amprenta asupra tuturor activităţilor şi proiectelor tale. Acesta poate fi insuficient exploatat, întrucât îţi vine greu să te concentrezi pe responsabilităţile şi îndatoririle tale, preferând mai degrabă să te distrezi, să te laşi în voia plăcerilor vieţii, să aduci la suprafaţă copilul din interiorul tău. În acest context, este bine să îţi rezervi cât mai mult timp liber, să te ocupi de ceea ce te satisface în mod autentic.

Odată cu 5 ianuarie 2016, Mercur retrograd în a opta casă a Racului te determină să te eliberezi din cătuşele trecutului, să îţi purifici mintea şi sufletul. Fii prevăzător faţă de posibilitatea ieşirii la iveală a unor secrete şi lucruri bine tăinuite până acum!

Jupiter îşi asumă o mişcare retrogradă în Fecioară şi în a treia casă a Racului, din 7 ianuarie. Acest aspect astral este asociat cu transformări care, cel puţin iniţial, nu par să fie binevenite. Poţi fi afectat de pierderea unor prieteni, dar acest lucru nu face decât să îţi netezească drumul spre închegarea unor noi amiciţii, mai promiţătoare. Dacă ajungi să ai probleme în comunicarea cu cei din preajma ta, înseamnă că eşti nevoit să îţi modifici, ajustezi, modul în care interacţionezi cu lumea.

Din 8 ianuarie 2016, călătoria retrogradă a lui Mercur în Capricorn şi a VII-a casă a Racului insistă pe revederea bazelor relaţiilor de parteneriat din sfera personală, socială şi profesională. Poţi fi pus în faţa unor situaţii neplăcute în relaţionarea cu oamenii apropiaţi, mai ales dacă i-ai perceput eronat, nu i-ai evaluat cu obiectivitate. Este necesar să faci diferenţa între cei care îţi sunt cu adevărat dedicaţi şi cei care nu îţi sunt, şi să reinvigorezi conexiunea cu cei dintâi.

Luna nouă răsărită pe 10 ianuarie în Capricorn şi a şaptea ta casă înteţeşte tendinţele anterioare. Încă o dată, persoane care îţi păreau a fi demne de încredere pot să-ţi joace nişte feste pe neaşteptate. Pe de altă parte, părerile altora îţi pot releva insuficienţa unor planuri personale, ce nu îşi mai au rostul în circumstanţele actuale ale lumii.

Dezideratul de a te supune unei metamorfoze nu tocmai plăcute este reiterat odată cu 20 ianuarie, ziua de debut a tranzitului Soarelui în Vărsător şi a opta casă a Racului. O astfel de metamorfoză, produsă din interior către exterior, îţi făgăduieşte o inaltare spirituală sau punerea în evidenţă a calităţilor tale, a frumuseţii personalităţii tale.

Mercur se întoarce pe 25 ianuarie în tranzit direct în a VII-a ta casă, aşa că ar trebui să îţi fi clarificat pe cine te poţi bizui în relaţiile de asociere. Succesele de mâine depind de felul cum reuşeşti să îi ţii aproape şi să îi apreciezi pe oamenii de care te leagă astfel de parteneriate.

Horoscop Rac ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea îşi iese din matcă şi devine clocotitoare, gata să măture orice oprelişti îi stau în cale. Odată cu 3 ianuarie 2016, prezenţa lui Marte în a cincea casă a Racului îţi conferă îndrăzneală în viaţă amoroasă. Dacă eşti singur, nu te mai laşi înfrânt de timiditate în abordarea unei persoane care te atrage şi pari să fii înconjurat de numeroase oportunităţi în iubire. Dacă ai un partener, posezi potenţialul de a reaprinde vălvătaia dragostei, de a infuza un spor de pasiune în relaţia ta de cuplu.

Aspectul retrograd preluat de Mercur din 5 ianuarie în a opta ta casă îţi dă ocazia să conştientizezi dacă dăruieşti şi/sau primeşti ceea ce se cuvine într-o legătură în doi. Împărtăşirea deschisă, sinceră a simţămintelor şi gândurilor tale şi ale persoanei iubite poate contracara o răceală pe punctul să se instaleze în conexiunea voastră afectivă!

Deşi tranzitul retrograd al lui Jupiter în a III-a casă a Racului, demarat pe 7 ianuarie 2016, nu pare să fie în primă instanţa de bun augur, are capacitatea de a uşura drumul spre o căsătorie mult visată!

Soarele apărut pe 20 ianuarie în a opta ta casă dă semnalul începerii unei perioade înflăcărate, pătimaşe, în viaţa amoroasă. În acelaşi timp, nativii din Rac care încearcă să pună punct unei relaţii par să fie loviţi sub centură, şicanaţi de partenerul lor.

Un răstimp favorabil implinilor sentimentale este inaugurat din 23 ianuarie 2016, graţie pătrunderii lui Venus în Capricorn şi a VII-a casă a Racului. Beneficiezi de o activitate socială bogată, intensă, ce îţi permite să întâlneşti un potenţial suflet pereche. De asemeni, planeta dragostei crează condiţiile întăririi ataşamentului din cuplurile formate deja şi chiar programării unei căsătorii!

Horoscop Rac ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Din 5 ianuarie, Mercur în mişcare inversată în a VIII-a casă a Racului impune o maximă prudenţă în chestiunile financiare. Verifică dacă eşti la zi cu plăţile şi nu te împovăra cu o datorie ce se va dovedi a fi greu de achitat. Nu te lăsa ispitit în nici o investiţie majoră până când nu afli în amănunţime ce riscuri presupune!

Atitudinea ta plăcută, binevoitoare, instalată odată cu 23 ianuarie, ca urmare a vizitei lui Venus în a şaptea ta casă, nu are cum să treacă neobservată. Ai prilejul să cunoşti oameni influenţi, dornici să te sprijine într-o afacere sau un demers profesional.

Pe 24 ianuarie 2016, Luna plină poposită în cerurile Leului şi ale celei de-a doua case a Racului te îmboldeşte să te dedai unor cheltuieli nesăbuite. Partea bună este că te încurajează să îţi apreciezi punctele forte din plan profesional şi financiar, să lupţi pentru a căpăta ceea ce meriţi!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile 

Horoscop Rac decembrie 2015 

Horoscop Rac 2016
Horoscop Rac ianuarie 2016 Horoscop Rac ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 30, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.