Horoscop Peşti februarie 2016

Horoscopul Peştilor februarie 2016 indică o iniţială retragere din lume, o însingurare cu faţete pozitive şi negative, urmate de învigorarea credinţei în tine însuţi şi o interacţiune fericită cu oamenii. Viaţă amoroasă este presărată cu capcane, îndeosebi pentru cei singuri, iar cea profesională este fructoasă mai ales în demersuri individuale.

Horoscop Peşti februarie 2016 | Horoscop general

Horoscop Peşti februarie 2016
Luna nouă apărută pe 8 februarie 2016 în Vărsător şi a douăsprezecea casă a Peştilor te predispune visării, reflecţiei şi îţi conferă o forţă intuitivă ieşită din comun. Este vorba despre o intuiţie cumva nepractică, care îţi dezvăluie nu atât indicii despre alţii, cât despre dimensiunea ta spirituală. Eşti impulsionat să îţi depăşeşti hotarele statornicite ale minţii şi poţi avea o revelaţie profundă despre tine însuţi dacă te înconjori de linişte şi singurătate. Pari să fii afectat în rău sau în bine în funcţie de mediul înconjurător, aşa că alege cu grijă pe unde îţi îndrepţi paşii în această zi!

Tinzi să îţi ţii gândurile şi simţămintele numai pentru tine, să nu le împărtăşeşti altora din teama de a nu fi greşit judecat. Tranzitul lui Mercur, iniţiat pe 14 februarie, în aceeaşi zonă astrologică a Vărsătorului te face suspicios, neîncrezător faţă de părerile şi opiniile altora, fiind necesar să-ţi impui o atitudine cât mai deschisă, îndeosebi în relaţiile cu persoanele îndrăgite. Partea bună este că însingurarea către care te simţi atras îţi pune la dispoziţie cele mai strălucite idei, şi eşti inspirat să revezi şi să solutionezi probleme vechi, să te debarasezi de amintiri şi obişnuinţe păguboase.

Din 17 februarie, Venus vizitează şi ea tărâmul celei de-a XII-a case a Peştilor, continuând să te menţină într-un comportament relativ introvertit. Încă o dată, eşti îmboldit să te izolezi, fără a fi afectat de vreo depresie ori cădere psihică, în scopul de a te dedica introspecţiei, analizării universului tău interior.

Soarele, în tranzit prin Peşti şi întâia ta casă odată cu 19 februarie are potenţialul să risipească umbrele, influenţele negative anterioare, să te smulgă dintr-o solitudine autoimpusă. Străbătut de o impresionantă încredere în tine însuţi, eşti gata să te desprinzi de trecut, să trăieşti din plin clipa şi să te avanti într-un nou ciclu solar. La ordinea zilei sunt perfecţionarea înfăţişării tale exterioare, a comportamentului social şi a exprimării sinelui. Ai prilejul să-ţi extinzi sfera de influenţă, să faci o impresie bună altora şi să îţi creezi alianţe puternice în drumul spre obiectivele tale principale. Mai îndrăzneţ şi mai întreprinzător decât altădată, nu eziţi să profiţi de orice oportunitate îţi trece pe dinaintea ochilor.

Prietenii te încurajează şi te sprijină într-o sporită măsură sub efluviile Lunii pline poposite pe 22 februarie 2016 în Fecioară şi a VII-a casă a Peştilor. Mai mult decât atât, o cunoştiinţă te poate lua prin surprindere printr-o acţiunea hotărâtoare în favoarea ta. Pe de altă parte, ajutorarea unui amic se dovedeşte a-ţi aduce satisfacţii marcante. Poţi uimi un apropiat făcându-i un cadou de care avea neapărat nevoie!

Pe 28 februarie, conjuncţia dintre Soare şi Neptun te determină să pluteşti deasupra realităţilor dure sau inconfortabile ale existenţei. Îţi doreşti să eviţi împrejurările prea solicitante ori stresante. Nu te lasă ademenit de aşteptări nerealiste, utilizându-ţi mai degrabă instinctul pentru a descifra ce se ascunde dincolo de aparenţe. Acceptă lumea şi pe tine însuţi cu luciditate, cu obiectivitate, şi vei avea decât de câştigat!

Horoscop Peşti februarie 2016 | Horoscop dragoste

Dragostea se împresoară cu secrete, mistere şi sentimente câteodată de rău augur. Începând cu 17 februarie, Venus tranzitează a douăsprezecea ta casă, aşa că tinzi să devii extrem de sensibil din punct de vedere afectiv, riscând să fii cu uşurinţă rănit într-o idilă evaluată greşit din start. Unii nativi din Peşti pot fi stăpâniţi de o iubire atât de intensă încât să ajungă să fie dependenţi de partenerul lor, văzând dragostea ca o formă de sacrificiu personal. De aici şi până la crunte dezamăgiri, la înclinaţia de a se victimiza nu este decât un pas. Alţi nativi sunt ispitiţi de o aventură amoroasă secretă, chiar interzisă ori pot fi copleşiţi de simţăminte fierbinţi pe care nu îndrăznesc să şi le mărturisească. În acelaşi timp, în cuplurile deja formate, este de aşteptat să se instaleze o atmosfera de adâncă intimitate, o împletire strânsă şi armonioasă a gândurilor şi sentimentelor celor doi parteneri.

Horoscop Peşti februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă

Sfera ta profesională este dezmorţită, dinamizată din 19 februarie 2016, sub impactul călătoriei Soarelui în prima casă a Peştilor. Este vremea să îţi croieşti propriul drum în carieră sau în afaceri. Caracterizat de un stil direct, năvalnic în abordarea sarcinilor şi proiectelor tale, se impune totuşi să fii receptiv faţă de sugestiile şi propunerile colegilor, colaboratorilor. Chiar dacă această perioada nu este deloc prielnică cooperării, muncii în echipa, este de dorit să-ţi menţii relaţii bune cu cei din preajma ta.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Peşti 2016

Horoscop Peşti ianuarie 2016
Horoscop Peşti februarie 2016 Horoscop Peşti februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.