Horoscop Taur februarie 2016

Horoscopul Taurului februarie 2016 anunţă oportunitatea de a pune baze solide destinului tău viitor, o activitate socială favorabilă afirmării şi creşterii popularităţii tale, o viaţă profesională ce-ţi făgăduieşte notabile împliniri.

Horoscop Taur februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Taur februarie 2016
Pe 8 februarie 2016, Luna nouă din Vărsător şi a zecea casă a Taurului te inspiră să capeţi o viziune de ansamblu a vieţii tale. Ai şansa de a-ţi vedea crescând sub ochi reputaţia socială şi cea profesională. Orientarea generală a existenţei tale, planurile tale pe termen lung par să constitue subiecte constante ale discuţiilor cu prietenii.

Mercur, aflat odată cu 14 februarie, în acelaşi sector astrologic al Vărsătorului accentuează influenţele anterioare. Conversaţiile cu colegii, amicii şi rudele continuă să fie centrate asupra viitorului tău, a ţelurilor tale esenţiale. Eşti înclinat să îţi reanalizezi aceste ţeluri, să le verifici viabilitatea şi să pui la punct o strategie de a ţi le împlini. Realismul şi capacitatea de a-ţi asuma o perspectiva atotcuprinzătoare te sprijină, de fapt, în crearea unor proiecte cu bătaie lungă în timp.

Într-o încununare a aspectelor astrale de mai sus, începând cu 17 februarie 2016, Venus poposeşte şi ea în a X-a casă a Taurului. Imaginea ta publică se poate înălţa pe culmi arareori atinse. Ştii cât se poate de bine care-ţi sunt calităţile, punctele forte, şi posezi abilitatea de a le pune eficient în slujba intereselor tale.

O perioadă dedicată urmării persistente a idealurilor şi năzuinţelor tale, clădirii unei fundaţii solide a viitorului tău este inaugurată pe 19 februarie, sub impactul tranzitului Soarelui în Peşti şi a unsprezecea ta casă. Debarasat de conformism, te remarci prin idei îndrăzneţe, inovatoare. Activitatea socială ţi se înteţeşte, cu atât mai mult cu cât oamenii îţi caută compania datorită seninătăţii şi optimismului pe care le emani în jurul tău. Acest lucru te satisface, având în vedere că te simţi ca peştele în apă în interacţiunea cu ceilalţi. Ai ocazia să intri în contact cu persoane ce-ţi vor fi de folos în curând şi să ai beneficii din partea unor relaţii sociale şi profesionale mai vechi.

Luna nouă răsărită pe 22 februarie în cerurile Fecioarei şi a V-a casă a Taurului vesteşte o zi minunată, de excepţie, rezevata degustării plăcerilor vieţii. Te exprimi cu forţă de sugestie, cu originalitate în tot ce faci ca efect al bogatei creativităţi care te străbate.

Horoscop Taur februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Viaţa sentimentală este abordată cu seriozitate şi responsabilitate din 17 februarie. Prezenţa lui Venus în a zecea ta casă nu te mai ispiteşte să te îndrăgosteşti de dragul dragostei, ci îţi imprimă nevoia de a avea o relaţie de cuplu stabilă, bazată pe o autentică reciprocitate afectivă şi mentală. Farmecul pe care ţi-l dăruieşte Venus poate impresiona o persoană puternică pe plan social sau politic până într-atât încât să te ceară în căsătorie. De asemeni, ai posibilitatea să întâlneşti un partener într-o circumstanţă legată de profesia ta ori domeniul tău ocupaţional principal.

Dragostea pluteşte în aer pentru nativii din Taur ca urmare a Lunii pline apărute pe 22 februarie 2016 în a cincea ta casă. Acest aspect astral netezeşte drumul spre înfiriparea unei idile, îndeosebi dacă faci ceea ce-ţi place sau te găseşti într-un loc care-ţi place.

Horoscop Taur februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Competenţa ta şi talentele tale ies cu pregnanţă la iveală în sfera profesională sub efluviile Lunii noi ivite pe 8 februarie în a X-a ta casă. Nu este exclus că originalitatea, chiar excentricitatea ta să fie bătătoare la ochi. Un eveniment ori o revelaţie de anvergură tinde să-ţi clarifice drumul viitor al carierei şi să te motiveze să dai tot ce ai mai bun în tine.

Tranzitul lui Mercur în a zecea casă a Taurului, iniţiat pe 14 februarie 2016, îţi conferă un solid simţ practic, aşa că ai abilitatea să apreziezi cu acuitate ce anume trebuie să faci şi poţi face pentru a te remarca la serviciu. Este posibil să ai o convorbire importantă cu un şef ori cu o persoană influentă. Acest tranzit este de bun augur îndeosebi pentru nativii care lucrează într-un domeniu asociat cu comunicarea.

Din 17 februarie, creativitatea ţi se revarsă din belşug spre viaţa profesională. Venus parcurge meleagurile celei de-a zecea tale case, sugerându-ţi soluţii ingenioase, inedite ale unor probleme care persistă de mult la locul tău de muncă. Vrei să apropii de perfecţiune în activitatea ta, iar acest lucru nu are cum să treacă neobservat. Pari să fii foarte apreciat la serviciu, culmea, chiar şi pentru lucruri pe care, de fapt, nu le-ai realizat încă.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Taur 2016 

Horoscop Taur ianuarie 2016
Horoscop Taur februarie 2016 Horoscop Taur februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2016 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Promitator. Astep februarie ^^ Merci !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna sunt taur va rog dacă se poate să scrieți mai în detaliu previziunile pe 2016

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna sunt taur va rog dacă se poate să scrieți mai în detaliu previziunile pe 2016

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mada. Previziuni detaliate poti gasi in horoscopul lunar dedicat pe diane.ro fiecarei zodii.

      Ștergere

Un produs Blogger.