Horoscop Berbec martie 2016

Horoscopul Berbecului martie 2016 are drept principale orientări focalizarea pe aspiraţii înalte, relevarea unor mesaje ale subconştientului şi regăsirea valorilor tale autentice, îndrăzneala de a-ţi asuma riscuri ce sfidează cotidianul. În ultima decadă a lunii, eşti mobilizat şi ai şansa să îţi perfecţionezi relaţionarea cu ceilalţi, fără a renunţa însă la libertatea şi independenţa personală.


Horoscop Berbec martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Berbec martie 2016
Prietenii şi activităţile de grup constuite repere de bază ale zilei de 3 martie 2016, atunci când Venus se poziţionează în sextil cu Uranus. Poţi lua parte la un eveniment social fericit şi neaşteptat. Te bucuri de interacţiunea cu oameni deosebiţi, ieşiţi din comun, având darul de a-ţi deschide ochii asupra unor perspective surprinzătoare ale existenţei.

Atenţia îţi este captată de idealuri înalte, ce te provoacă să evadezi din temniţa îndatoririlor sordide de zi cu zi. Mercur în tranzit prin sectorul astrologic al Peştilor şi a douăsprezecea casă a Berbecului te îndepărtează din 5 martie de monotonia cotidiană, te sprijină să intri în contact cu zona ta subconştientă şi să îi relevezi substraturile. Imaginaţia îţi este stimulată de discuţii pe teme profunde, neconvenţionale.

Începând cu 6 martie 2016, prezenţa lui Marte în Săgetător şi a IX-a ta casă te pune pe jăratec, îţi insuflă o îndrăzneala şi un entuziasm ce te îmboldesc să depăşeşti frontierele activităţilor tale zilnice, să te avânţi în aventuri incitante, inedite. Treci printr-o perioadă prielnică studiului, implicării în iniţiative temerare, extinderii sferei tale de preocupări. Supraveghează-ţi iritabilitatea excesivă, tendinţa de a fi iute la mânie atunci când eşti contrazis.

Universul tău interior, simţămintele tale subterane ajung din nou în prim plan sub efluviile Lunii noi răsărite pe 9 martie în a XII-a casă a Berbecului. În acest context, este de aşteptat să îţi împrospătezi, imprimăvărezi atitudinea faţă de viaţă, să îţi recunoşti şi sărbătoreşti aspectele autentice, unice ale personalităţii, să te arăţi lumii aşa cum eşti, în toată splendoarea individualităţii tale. Această deschidere spre exterior nu te face vulnerabil ci, din contra, te întăreşte şi te ajută să-ţi exploatezi resursele interioare.

Venus poposeşte odată cu 12 martie 2016 pe aceleaşi meleaguri ale Peştilor, înteţind influenţele anterioare. Eşti predispus să te cufunzi în oceanul viselor, dorurilor, năzuinţelor şi fanteziei. Îngăduie-ţi puţină relaxare, reinstaurează armonia în sufletul tău prin concentrarea pe nevoile tale esenţiale, prin explorarea spiritualităţii tale, focalizează-te pe ceea ce ai neglijat în tine în ultima vreme, spre aspiraţii care te reprezintă în mod veritabil.

După regăsirea surselor sinelui facilitată de Luna nouă şi Venus, din 20 martie, tranzitul Soarelui în Berbec şi întâia ta casă stă sub semnul revenirii impetuoase în lumea exterioară. Îţi doreşti să ieşi la rampă, să fii luat în seamă şi apreciat cât mai mult de cei din preajma ta. Tocmai de aceea, te simţi motivat să-ţi îmbunătăţeşti imaginea personală, să-ţi schimbi look-ul şi felul cum relaţionezi cu ceilalţi. Asta nu înseamnă că laşi de la tine ci, dimpotrivă, că îţi pui independenţa şi interesele mai presus de orice şi nu aştepţi permisiunea nimănui pentru a lua ceea ce ţi se cuvine.

Odată cu 22 martie 2016, călătoria lui Mercur în Berbec dă amploare tendinţelor solare. Comunicarea cu cei din jur devine efervescentă şi te integrezi printre oameni, în diferite medii sociale şi culturale, fără nici un fel de dificultate. Mintea îţi este alertă, sare cu repeziciune de la o idee la alta. Străduieşte-te să te fixezi cu perseverenţă asupra a cât mai puţine proiecte şi nu te risipi în detalii minore în dauna viziunii de ansamblu.

Pe 23 martie, conjuncţia Soarelui cu Mercur şi Luna plină apărută în Balanţă vestesc o agendă încărcată cu o sumedenie de obligaţii, convorbiri directe şi telefonice, drumuri prin oraş şi chiar în afara acestuia. Este o zi derutantă, a cărei confuzie este sporită de amplasarea Lunii noi în opoziţie faţă de Berbec, semnul tău zodiacal. Stăpânit, pe bună dreptate, de senzaţia că ceva nu este în regulă, ar trebui să apelezi la instinctele tale. Nu te lansa într-o întreprindere majoră până ce nu îi examinezi pe toate feţele posibilele consecinţe.

Mercur (în Berbec) în trigon cu Marte în ziua de 25 martie 2016 îţi oferă condiţii optime punerii la punct a unui plan îndrăzneţ. Echilibrul dintre raţiune şi impulsurile intuitive te ajută să îţi eficientizezi demersurile.

Tot pe 25 martie, Saturn purcede în tranzitul său retrograd anual, sugerându-ţi să îţi iei la bani mărunţi nişte idei şi convingeri ce par falimentare, dar şi să nu te arunci cu capul înainte într-o direcţie a existenţei insuficient de bine analizată.

Dulceaţa victoriile te înseninează ca efect al trigonului dintre Soare (în Berbec) şi Marte din 26 martie 2016. Încrederea în tine însuţi, spiritul competitiv şi însemnatul potenţial energetic pe care le ai la dispoziţie îţi sunt tot atâtea atuuri ce-ţi permit să te bucuri de succese.

Un alt trigon, între Mercur şi Saturn, de pe 30 martie, te înarmează cu o gândire prudentă, organizată şi logică, ce îţi facilitează o comunicare limpede cu ceilalţi. Asaltat de numeroase sarcini şi responsabilităţi, nu te laşi intimidat de ele, ci le tratezi cu seriozitate şi sârguinţă, fără să faci vreun lucru de mântuială. O discuţie cu un şef sau cu o persoană influentă îţi luminează un traseu înnoitor al vieţii.

Simţul aventurii şi eliberarea de conformism te instigă să fii rebel, încăpăţânat şi imprevizibil. Că urmare a conjuncţiei lui Mercur cu Uranus (în Berbec), de pe 31 martie 2016, îţi vine greu să te concentrezi asupra uneia şi aceleiaşi preocupări, aşa că n-ar fi rău să-ţi iei o zi liberă de la serviciu. Eşti zorit peste poate în tot ce întreprinzi, impunându-se să fii prudent atunci când eşti la volan sau manevrezi dispozitive mecanice şi electrice.


Horoscop Berbec martie 2016 | Horoscop dragoste 


Viaţa sentimentală îşi caută locuri umbrite, ascunse, este atrasă de taine, interdicţii şi o adâncă intimitate. Tranzitul iniţiat de Venus, din 12 martie, în a douăsprezecea casă a Berbecului este asociat cu poveşti de dragoste secrete, desfăşurate în spatele culiselor lumii. Dacă eşti singur, fereşte-te să te îndrăgosteşti de cineva căsătorit sau aflat într-o relaţie de cuplu statornică. În cazul în care întâlneşti o persoană de sex opus disponibilă şi fermecătoare, alungă-ţi din inimă norii timidităţii! Pe de altă parte, este posibil să ţi se facă o declaraţie de dragoste de către cineva despre care nu ţi-a trecut niciodată prin minte că poate nutri un astfel de sentiment pentru tine. Dacă ai deja un partener, această conjunctură astrală este favorabilă intensificării conexiunii voastre afective, instalării unei atmosfere de romantism. Va puteţi retrage într-un loc îndepărtat de casă, astfel încât să nu mai stea nimic în calea măririi intimităţii dintre voi!


Horoscop Berbec martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Ca efect al sextilului lui Venus cu Uranus din 3 martie, norocul te însoţeşte într-o acţiune financiară riscantă. Nu împinge totuşi lucrurile prea departe şi păstrează-ţi o minimă prudenţă.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2016

Horoscop Berbec februarie 2016
Horoscop Berbec martie 2016 Horoscop Berbec martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 14, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Multumesc, Diana! Eu am obosit citind, dar tu? Sa scrii despre 12 zodii, nu-i putin. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Obisnuiesc sa citesc horoscopul la inceputul si la sfarsitul lunii. Multumesc :).

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.