De ce o relaţie cu o fată de 15 ani e bună şi nu prea, pentru un băiat de 20 de ani | Regula celor 7 ani

Ai 20 de ani şi tot tu te plângi că iubita ta de 15 ani nu te mai vrea..!! Ce să-ţi fac dacă te-ai îndrăgostit lulea de o fată atât de mică?!? N-ai auzit de regula celor 7 ani?
Trebuie să-ţi spun că am râs puțin, dar nu din răutate, dupa ce am citit comentariul tău, că nu ştii ce să faci cu inima ta, că au aflat şi părinţii tăi, că nu mi-ai spus dacă şi părinţii ei ştiu acest lucru, însă când te încurci cu o fată de 15 ani ţi-o asumi si uneori ieşi cam şifonat !


Povestea ta mi-a amintit de o prietenă, care tot pe la vreo 15 ani se îndrăgostise de unul, de 20 de ani, care mai era si pletos, rocker, deh, şi care, strânsă cu uşa depărinţii ei curioşi să-l cunoască pe băiatul cu care aceasta ieşea, într-o zi, pune la cale evenimentul. Când uşa s-a deschis, tatălui ei i-au căzut plombele, l-a poftit în casă pe junele cu geacă de piele și bocanci lungi cu ținte și scheleti şi, deși, tatăl ei a fost, întotdeauna, un tip haios și deschis la minte, i-a cerut tipului cartea de identitate, iar tipul s-a executat.


Cum sunt fetele la 15 ani? 
Fragede! Şi minore! Ele se întreabă adeseori, cum să facă să ştie dacă un băiat le place sau ce să facă după asta, care sunt următorii paşi, de parcă ar exista o reţetă.
Frumoase, amuzante, deştepte, fragile sau puternice, toate sunt fragede! Atât de fragede, încât cele mai multe dintre ele cred că pot să-și asume angajamentele și experiențele care le așteaptă, când, defapt, ele nu pot, nu sunt pregătite pentru acele lucruri!

Uneori, fetele o iau pe coajă și, alte ori, se frâng inimi, nu cu intenţie, ci pentru că nici unul din cei doi nu știe ce înseamnă o relaţie, ce presupune şi cum se gestionează aceasta. Şi de unde să ştie? Singurele persoane apropiate au fost cele din familie!

Adolescenţa e un prag important, în care trebuie să tragi tare cu școala, ca să ai dreptul de a te distra, mai devreme sau mai târziu!

Aminteşte-ţi cum erai tu, la 15 ani, ce tâmpenii faceai și cum ai evoluat de atunci. Cum te-ai schimbat! Îmi vei da dreptate!
Iar tinereţea, de la 20 de ani încolo, este cu totul altceva, ţi-o spun eu, din experiență!

Nu am înţeles şi faza cu banii despre care vorbeai! Cum adică îi cumpărai lucruri şi îi dădeai bani? Ce, tu erai tatăl ei? Sau încercai să-i cumperi afecţiunea? Sunt însă fete între fete aşa cum şi băieţii sunt diferiţi între ei.


Regula celor 7 ani- pentru relații
Există un soi de regulă a vârstelor, pe care ar trebui s-o ştie toţi băieţii şi toate fetele care îşi doresc un prieten şi care se aplică celor până în 20 de ani, care îşi doresc ca prima iubire să nu fie un eşec şi să nu se lase cu traume: regula celor 7 ani, cum o numesc eu.
Ce zice aceasta?

Zice că se ia vârsta celui mai mare se împarte la 2 şi se adaugă 7.
De exemplu, dacă ai 20 de ani îţi împărţi vârsta la 2 şi adaugi 7.
Rezultatul este 17.
Pfu! 17 ani sună altfel, la 17 ani e altă viaţă... nu-i aşa?

Alt exemplu fericit ar fi la 18 ani:
18:2 +7= 16. Merge!

Interesantă este următoarea socoteală:
14:2+ 7= 14!
Înţelegi? Fiindcă 14 este aproape de 15, iubita ta ar fi trebuit să aibă un prieten apropiat de vârsta ei, nu unul aşa de mare că tine.

Cu această ocazie, îi răspund unei fetiţe de 11 ani care m-a întrebat, deunăzi, dacă e OK "să aibă o relaţie cu un băiat de 13 ani".
Şi dacă facem socoteala iese că: 13:2+ 7= 12 ani şi jumătate!
Ei drăcovenie!
Înseamnă că mai trebuie să aștepte puțin!

Acuma, mai vreau să-ţi spun ceva: e mişto să fii admirat de o fată frumoasă minoră şi e voie să flirtezi cu ea, să ai o relațiune cu ea, atâta timp cât nu ajungi la partea cu intimitatea.

Ar fi oribil din cauza unei puştoaice, un băiat îndrăgostit de 20 de ani să ajungă cu dosar penal pentru corupere de minori şi alte astea. Sunt destule cazuri! Sau, nu ştiu ce-i mai rău, să apară şi un bebe la interval..!
Dacă ai fi fratele meu, te-aş lua de guler şi ţi-aş zice să spui "Slavă Domnului!" că ai scăpat de această povară dulce!


Ţine minte regula celor 7 ani, de mai sus şi spune-o şi prietenilor tăi că s-o ştie şi ei!

Diane Sursa imagine: Favim.com
De ce o relaţie cu o fată de 15 ani e bună şi nu prea, pentru un băiat de 20 de ani | Regula celor 7 ani De ce o relaţie cu o fată de 15 ani e bună şi nu prea, pentru un băiat de 20 de ani | Regula celor 7 ani Reviewed by Diana Popescu on februarie 03, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Tranzitul intestinal bun înseamnă un sistem digestiv fără probleme precum constipația, meteorismul, senzația de balonare și alte afecțiuni digestive. Dacă vrei să nu te mai confrunți cu acestea, practică aceste exerciții care combat durerile abdominale.
    În fiecare dimineață sau măcar o dată la două zile, timp de un sfert de oră până la o jumătate de oră fă următoarele mișcări, pentru că vei avea mai multă energie, vei accelera metabolismul, iar problemele digestive vor dispărea ca prin farmec.

    1. Cu picioarele depărtate, în aceeași linie cu umerii, cu palmele pe talie, îndoaie alternativ câte un genunchi până la nivelul coapsei.
    Repetă exerciţiul de 20 de ori, în trei serii.

    2. Culcat pe spate, cu genunchii îndoiți şi talpa pe podea.
    Du genunchii la piept, alternativ și simultan.
    Exercițiul trebuie repetat de 10-20 de ori pentru fiecare picior.

    3. Stând pe spate, execută bicicleta pe loc, de 15 ori pe fiecare picior.
    Mișcarea trebuie să fie cât mai amplă.

    4. Sari coarda cel puțin 20 de minute pe zi.
    Ajută la creșterea fluxului de sânge, inclusiv a celui din intestine.
    Persoanele supraponderale pot opta pentru săritul ușor, fără coardă.

    5. Genuflexiunile sunt eficiente în procesul de digestie şi stimulează activitatea tractului intestinal.
    Terapeutul recomandă câte 20 de genuflexiuni în serii a câte trei.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.