Prietenii din vise| Interpretarea şi semnificaţia viselor

Visele despre prieteni reflectă simţăminte puternice care te leagă de ei în viaţa reală, dar şi aspecte ale personalităţii tale pe cale să se dezvolte ori să iasă la lumina. În cel de-al doilea caz, ţi se relevă trăsături personale respinse poate până acum şi faptul că eşti copt pentru a ţi le recunoaşte şi a le încorpora în sinele tău.

Prietenii sunt oglinzile în care îţi vezi adevărata faţă.
De asemeni, astfel de vise îţi indică nevoia (subconştientă) de a-ţi perfecţiona o anumită calitate specifică prietenului visat. Este necesar, drept urmare, să identifici ce anume îţi determină relaţia strânsă cu acel amic şi felul cum îţi poţi învigora o latura a personalităţii apreciată la acesta.

Atunci când îţi visezi prieteni din copilărie înseamnă că ai impulsul de a te intorace în trecut, într-o vreme în care nu erai înlănţuit de responsabilităţi, viaţa părea să-ţi fie mai simplă şi mai liberă. Îţi doreşti să scapi de stresul şi presiunea maturităţii. Într-o altă interpretare, ţi se semnalează că te porţi într-un fel copilăresc, că trebuie să te comporţi cu adevărat ca un adult.

Dacă ţi-ai visat prieteni din trecut, ţi se oglindeşte năzuinţa de a relua legătura cu o parte a ta neglijată sau de care te-ai deconectat cumva. Poate fi vorba despre un talent neexploatat ori de un vechi hobby. O interpretare mai puţin complexă exprimă nevoia de a-i revedea pe aceşti prieteni şi a împrospăta conexiunea cu ei.

Un vis de-a lungul căruia îţi moare un prieten semnifică simţăminte de nesiguranţă, îndoială referitoare la relaţia ta cu acesta. Te poţi teme că respectivul amic devine tot mai distant faţă de tine sau nu mai este interesat de tovărăşia ta. Pe de altă parte, visele de acest tip sugerează că o anumită trăsătură ori calitate caracteristică prietenului tău nu te mai impresionează, nu-ţi mai spune nimic.

În cazul când ai visat că îţi faci un prieten nou, înseamnă că te accepţi aşa cum eşti şi eşti sincer cu tine însuţi. Lucrurile bune cu care este înzestrat noul amic din vis sunt cele pe care ţi le însuşeşti. Eşti mândru de persoana ta şi eşti conştient că ai o mulţime de oferit celor din jurul tău.

Visul în care apare un prieten pe care nu îl mai ai în realitate înfăţişează, de fapt, o parte a sinelui tău, o parte de obicei reprimată sau ascunsă.

Atunci când îţi visezi prieteni întristaţi, îndureraţi, ajunşi la un necaz, ei sunt o reflecţie a sentimentelor amare sau a problemelor care te copleşesc în viaţa lucidă.

Câteodată, prietenii văzuţi în vise anunţă veşti bune, în special din partea lor.

Dacă ţi-a visat bunii prieteni într-o împrejurare fericită, ţi se prezice primirea unor veşti îmbucurătoare de la ei ori de la o rudă apropiată. În eventualitatea că amicii visaţi îşi manifestă o mare afecţiune pentru tine, toate activităţile tale curente vor fi încununate de succese.

Visele în care faci dragoste cu un prieten de sex opus denotă marea apropiere dintre tine şi acesta. Întrucât va împărtăşiţi atâtea şi ştiţi atât de multe unul despre celălalt, astfel de vise exprimă legătura voastră strânsă ca fiind asemănătoare cu actul de a face dragoste. Într-o interpretare alternativă, ţi se indică atracţia fizică instalată între tine şi el/ea, dar şi temerea de a te lăsa în voia acesteia.


Mai poţi citi în Blogul Dianei:

Prietenia în citate, aforisme , maxime

Bărbatul din vis | Vise de femeie 

Fostul prieten/fosta iubită din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Prietenii din vise| Interpretarea şi semnificaţia viselor Prietenii din vise| Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2016 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Multumesc ca ai făcut si aceasta pagina. Mă ajuta foarte mult sami inteleg visele. Te pup,Diana.😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana. Am avut un vis tare ciudat. Am visat ca prietena mea buna era la mine acasa si era posedata incerca sa imi faca rau sa ma muste de mana. Ce inseamna acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Nicoletta. Poate ca ai remacrat subconstient un indiciu ca nu este sincera cu tine in viata reala. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre un aspect negativ din tine insuti, pe care trebuie sa-l identifici si sa-l contracarezi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!Am avut si eu un vis tare ciudat, mergeam printr-o padure cu pomi f inalti iar la finalul padurii era o apa cu 4 crocodili si multi pesti mari, la un moment dat ma urmareste un crocodil iar eu o iau la goana si ajung intr-o locatie unde nu stau mult, la intoarcere imi dau seama ca mi-am uitat poseta in locul respectiv dar eu imi continui drumul spre casa cand ajung aproape de padure ma urmaresc 2 barbati care vor sa ma violeze si at o iau din nou la goana cand ies din padure intalnesc o batranica care ma primeste in casa dumneaei si eu de frica ma ascunt sub un pat, asta este visul meu ce credeti k vrea sa insemne? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. E un film de actiune. De fapt e mai mult un cosmar. Visul tau poate reprezinta frica ta de crocodili, pesti mari si alte chestii. Diana are o alta pagina in care e vorba despre urmaritul si fugaritul din vise. Citestel. Poate te va ajuta sa iti intelegi visul. Pe mn ma ajutat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am visat prietena cu care mam certat in viata reala si ca in vis nu am vb deloc cu ea .ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Poate fi fie o reflectare a situatiei din viata reala, fie un avertisment ca daca nu cauti curand o cale de impacare cu ea, o vei pierde pentru totdeauna.

      Ștergere
  7. Am visat mai mulți priteni eram toți împreună ....Unul dintre ei mi a dat o datorie de bani ... Mulți bani ...Apoi un alt prieten a încărcat o mașină cu materiale și a plecat ... Într un final am plecat toți ..Un vis ciudat

    RăspundețiȘtergere

  8. Buna, Diana, as vrea sa stiu si eu ce inseamna visul meu .....am visat-o pe cea mai buna prietena (eram colege de clasa si am terminat scoala impreuna,acum nu prea ne vedem..)Eram intrun tren amandoua si trenu mergea cu viteza dar pe cand sa intram in tunel, a fost un tunel in apropiere intr-o padure ,trenul incetinea din ce in ce mai mult ,si cum incetinea trenul ,din spatele trenului pornea o bucat din el ca sa ne turteasca si nu puteam respira ,nu avean nici pe unde scapa, dar am avut noroc ca era o iesire sus ,cand am iesit din tunel am reusit sa-mi salvez prietene si pe mine .Dupa accea mam trezit in orasul meu dar era schimbat .....oare ce inseamna visul meu??ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna eu am visat ca prietenul meu ma tradat la niste oameni care vor sa-mi faca rau ,ce înseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună am și eu o întrebare aseară am visat ca am stat cu un ff bun prieten (adică iubiți) ce înseamnă.....

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.