Cum sa ai cei mai frumoşi pantofi de mireasă?



Când vine vorba despre nunţi am o spaimă interioara şi-mi vine s-o iau la fugă, să mă ascund undeva, unde să nu mă găsească nimeni. În ciuda acestui fapt, am şi eu slăbiciunile mele, ca orice fată, şi anume, pantofii de mireasă. Poate nu degeaba am un vis hipnotic, care mă bântuie, şi anume, mă văd probând la greu perechi de pantofi frumoşi creaţi de Pantofarul Şef Charles Laboutine, care culmea, în vis, au mărimea mea şi mi se potrivesc de minune.

Pentru că pantofii de mireasă reprezintă un subiect sensibil ce semnifică un pas înainte în viaţa ta, cu un personaj nou, viitorul tău soţ, iată ultimele noutăţi despre acest subiect:


1.  Pantofii din piele satinați sau cu dantelă aplicată
Deoarece e prea costisitor şi incomod să porţi o pereche de pantofi din cleştar sau alte sticle preţioase, ca ai Cenuşăresei din poveste, pantofii din piele satinaţi sau cu dantelă aplicată sunt o opţiune fericită. Habar nu ai cât de sexosi pot fi pe picioarele tale frumoase, mai ales dacă nu porţi o rochie de mireasă clasică şi lungă.
Dacă însă ai optat pentru o rochie stilată cu falduri ample ori volane, e de bun augur să  încalți o pereche de pantofi de mireasă din piele naturală, clasici, care să se potrivească cu nuanţa rochiei tale. 

2. Incălțăminte mirese cu cristale Swarowski sau broderii
Dacă eşti o fată sofisticată, căreia îi plac pantofii de mireasă din piele sclipicioşi, cu cristale Svarowski şi broderii, poţi apela la un designer renumit care trăieşte doar pentru a pregăti asemenea încălţări- bijuterii, pentru tine. Geme internetul, ai de unde alege!
Desigur, mărimea tocului este în funcţie de gustul tău, la fel ca şi opţiunea pentru botul acestora: lunguieţ, pătrăţos, rotund.

 3. Converse de mireasă 
 Se pare că cei de la Converse sunt atât de deştepţi şi au dat lovitura, când s-au gândit să facă o gamă de pantofi sport şi pentru mirese şi miri. De apreciat ideea, mai ales, dacă tu şi iubitul tău sunteţi un cuplu nonconformist şi iubiţi comoditatea.

4. Pantofi de nunta personalizati
Ei, aici m-ai prins!
Dacă aş fi în căutarea unei perechi perfecte de pantofi de mireasă, mi-aș cumpăra una simplă uni, pe care i-aş personaliza, aşa cum îmi doreşte inima.
Un exemplu ar fi să scriu pe tălpile acestora un mesaj viitoarei mele soacre, in genul: "Am pus mâna pe fiul tău! Nu mai ai ce să faci!". Glumesc desigur!
Un exemplu serios, de data aceasta, este că mi-aş personaliza pantofii simpli din piele cu mandale, flori, desene care mă reprezintă sau cu mesaje de iubire pentru cel care ar îndrăzni să mă ia de nevasta. Asta aş face eu.

Pentru tine mai am trei lucruri să-ţi spun şi gata!
Superstiţiile legate de pantofii de mireasă, nu au apărut degeaba.
Nu te mărita în luna mai, în ruptul capului şi, până la urmă, cei mai frumoşi pantofi de mireasă sunt cei care îi vei purta, tu, la nunta ta!
Să fie într-un ceas bun!

Copyright@diane.ro.2016

Articole care te pot interesa in blog
Nunta in mai- ghinion sau superstitie?
Superstitii germane despre nunta
Rochia de mireasa superstitii
Pantofii si nunta- superstiti si obiceiuri
Cum sa ai cei mai frumoşi pantofi de mireasă? Cum sa  ai cei mai frumoşi pantofi de mireasă? Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.