Tipuri de sisteme de securitate

Pentru siguranţa locuinţei, afacerii sau spaţiului tău poţi să apelezi la mai multe tipuri de sisteme de securitate ce îţi oferă liniştea pe care o meriţi. Aceste sisteme de securitate acţionează atât ca un mijloc de intimidare şi descurajare a indivizilor cu idei mai puţin cinstite, cât şi ca mijloc efectiv de protecţie.


Primul sistem de securitate prezentat este unul de supraveghere cu rol dual. Camerele de supraveghere monitorizează tot ce se întâmplă în spaţiul respectiv, imagini ce se pot vedea atât în timp real cât şi pot rămâne înregistrate pentru a putea fi folosite mai târziu. În acelaşi timp, camerele sunt obiecte care modifică comportamentul prin simpla lor existenţă, cum vezi o cameră te şi gândeşti că cineva te priveşte.


Al doilea sistem de securitate este unul de alarmă, un mod de bază pentru a proteja orice locuinţe sau spaţii valoroase. Este format dintr-o centrală ce controlează toţi detectorii din cadrul sistemului de alarmă, detectori care pot fi de diverse feluri, care reacţionează la mai mulţi stimuli, la spargere geam, la mişcare sau chiar şi la fum sau temperatură protejând locuinţa de incendii.
Sistemele de alarmă reprezintă o formă de securitate avansată, uşor de folosit de către orice utilizator.

Control acces este o formă de securitate ce se foloseşte cel mai des în cadrul firmelor, însă este o formă relativ ieftină de a garanta securitatea locului de muncă, cu încă un mare avantaj pe lângă securitate, abilitatea de a monitoriza activitatea angajaţilor, la ce ore ajung, unde merg în cadrul clădirii şi când pleacă. Intră în clădire doar cine are acces, iar pe lângă asta vezi mereu cine unde e.

O formă de securitate ce se aplică la un nivel extern este automatizarea porţilor, acestea nu sunt doar un mod mai confortabil de a deschide şi închide porţi, ci şi un mijloc de protecţie. Porţile automatizate se deschid de la telecomandă, şi atât. Nu poţi să le deschizi altfel, creând prima linie de apărare.

Acestea sunt 4 tipuri de sisteme de securitate, vizitează site-ul www.ordis.ro pentru gama completă de produse disponibile pentru securitatea ta.

Te-ar mai putea interesa:
Copilasi atacati prin monitoarele de supraveghere
Avantajele camerelor si sistemelor de supraveghere 

Tipuri de sisteme de securitate Tipuri de sisteme de securitate Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.