Scara din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Scara pe care o urci în vise dă de înţeles că ai atins sau eşti pe cale să atingi un nivel mai înalt al existenţei, oglindeşte abilitatea ta de a evolua şi a-ţi depăşi dificultăţile, siguranţa de care dai dovadă în trecerea de la o situaţie la alta.

Unii oameni sunt în vârful scării, alţii pe la mijloc, mulţi se află în partea ei de jos, iar cei mai mulţi nici măcar nu ştiu că există o scară
Ascensiunea pe o scară simbolizează prosperitatea, eforturile tale şi munca depusă pas cu pas pentru a te bucura de succese. Expresia "a urca pe scară socială," asociată cu astfel de vise, denotă aşadar o promovare, un statut mai ridicat, materializarea unui ţel important.

Într-o altă interpretare, scara suită înseamnă meditaţie şi rugăciune, înscrierea ta pe un traseu spiritual şi câştigarea unei conştiinţe mai cuprinzătoare. Fiecare treaptă a scării semnifică un stadiu al dezvoltării tale spirituale.

Dintr-un alt punct de vedere, visul unei scări urcate relevă că reuşeşti să priveşti lumea din jurul tău dintr-o altă perspectivă, mai largă şi mai înţeleaptă.

Dacă te visezi cum cobori o scară ţi se reflectă o pantă descendentă a vietii, încercarea de a fugi de responsabilităţi şi posibilitatea de a fi supus unor dezamăgiri în viitor. Într-o interpretare diferită, este sugerat un ghinion ori un necaz în dragoste. Pentru a te pune la adăpost de suferinţe este de dorit să-ţi dezvălui cu îndrăzneală sentimentele. Pe de altă parte, un vis de-a lungul căruia altcineva coboară o scară reflectă întâlnirea unei persoane dezagreabile în viaţa reală.

Visul în care cazi de pe o scară este asociat cu o muncă grea, cu riscuri ori eşecuri în demersurile tale, cu pierderea unor bani sau oportunităţi.

În mod asemănător, atunci când visezi o scară ruptă ţi se indică nereuşite ori piedici în calea spre obiectivele tale.

Visele în decursul cărora treci pe sub o scară sunt corelate cu un ghinion. Poate că regreţi o hotărâre deja luată în grabă ori sub influenţa altei persoane.

O scară din aur zărită într-un vis subliniază o împlinire spirituală, dar şi dezideratul de a continuă să înaintezi spre un stil de viaţă mai fericit.

Un vis în care cineva ţine scara pe care te urci înseamnă că vei avea parte de succese dacă beneficiezi de ajutorul altora.

Scările din lemn visate reprezintă un progres lipsit de stabilitate, de consistenţă, probleme la muncă sau într-o călătorie. Pe de altă parte, scările din metal sunt simboluri onirice ale unei dezvoltări pe baze solide, inclusiv la serviciu, ale independenţei tale materiale faţă de alţii.

O scară lungă din vise înseamnă mari străduinţe, oboseală, epuizare şi chiar nefericire, pe când o scară largă vesteşte îmbunătăţirea situaţiei financiare sau a unor circumstanţe din viaţa sentimentală.

În general, în tradiţia europeană, visele despre scări, mai ales urcate, sunt semne bune, prevestind evoluţie, sprijin şi noroc.

Some people are at the top of the ladder, some are in the middle, still more are at the bottom, and a whole lot more don't even know there is a ladder.”

"Unii oameni sunt în vârful scării, alţii pe la mijloc, mulţi se află în partea ei de jos, iar cei mai mulţi nici măcar nu ştiu că există o scară."
Robert H. Schuller


Postări din aceeaşi tematică în Blogul Dianei:

Cheia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise 

Tatăl din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Urmărit în vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Scara din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Scara din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Am visat ca am fost invitata la un picknic de cineva (fost iubit) dar am refuzat si mi-am dus totusi putin fara ca persoana sa stie ca eu vin. Am mancat f putin si am dat sa plec. Dupa ce m-am ridicat, dand sa plec, m-am intalnit cu altcineva (iubitul meu actual) care mi-a zis sa nu plec inca si sa vin dupa el. L-am urmat. Mi-a cerut sa urcam o scara ingusta pe care ne- am intalnit cu diverse cunostiinte. In vis ca si in viata reala se ferea sa constientizeze lumea ca noi suntem impreuna, era o scara in spirala, ingusta, mai parfuita, nefolosita, ca cele prin care urci in turnuri dar cred ca era din lemn. Eu mai saream din trepte ca sa-l ajung facra a ne expune atata. Am ajuns la capatul ei, intr- o camaruta ingusta, murdara, plina cu fel de fel de piese de mesterit. Era inauntru o persoana pe care el nu stia cum s-o scoata mai repede de acolo si careia sa-i dea impresia ca noi nu suntem impreuna. Inauntru, pe umeras, era si paltonul meu usor prafuit pe care era sa-l murdareasca ceilalti dar el le-a atras atentia sa aiba grija. am ferit de murdarirea paltonului o alta persoana care a intrat in camaruta si careia i- a tras atentia sa-mi scuture paltonul, aceiasi persoana cu care ne-am intalnit pe scara si fata de care s- a ferit sa nu stie ca suntem impreuna. Apoi mi- a cerut sa coboram scara pana la livingul casei lui unde era mare petrecere dar f multe resturi de mancare si farfurii murdare. El m- a luat de mana si a jus sa mergem sa cumparam bilete la film pt toti invitatii. Am ajuns la cinema si am urcat o rampa pana la acsa de bilete (eu am vazut rampa, el se uita dupa scari). Ajunsi acolo, el vorbea tare si galagios si a aruncat cu o friptura de pui in treg in geam pe care l- a spart. Cel care vindea bilete, nu a mai vrut sa- i vanda si mi- a zis ca nici mie nu poate sa- mi vand acaci este filmat pe camera si isi pierd jobul daca face asta. Prietenul meu, in vis, era usor ametit de alcool. Ce poate sa insemne.?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vrut sa ma inscriu pe blogul tau, Diana dar nu stiu daca am reusit. Am dat "Urmareste" si se pare ca te voi urmari sub numele de geo_m_14. Sper ca asta sa fi fost inscrierea. Ps: daca poti, explica-mi visul meu cu scara si iubitul. Sunt tot GeoM

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.