sâmbătă, 2 aprilie 2016

De ce să angajezi un agent imobiliar în 2016?

Poate consideri că lumea afacerilor imobiliare este locul unde se câştigă ușor o grămadă de bani, însă, nu ştii că în realitate aceasta este o afacere dură, cu o concurenţă acerbă.
Cei care fac faţă concurenţei sau îşi păstrează un rank al afacerii o fac din pasiune şi pentru a ajuta oamenii să-şi găsească apartamentul vieţii lor, să vândă o proprietate la un preţ cât mai bun.
Dacă vrei să cumperi sau să vinzi un apartament cât mai bine,  una din companiile imobiliare bucureștene care este pe val  în 2016, GoldenKey recomandă să apelezi la consultanţi imobiliari profesioniști, iată și de ce:

Un agent imobiliar bun pe lângă studii superioare, are acreditări care îl recomandă, studii de marketing imobiliar  pe care un profan nici nu le viseaza, nu le ştie, nu are cum să le înţeleagă.
Relațiile cu alţi profesionişti în domeniul imobiliar, precum şi în alte domenii ce au o strânsă legătură, ii pun la dispoziţie informaţii, referinţe, preţuri competitive, strategii pe care nu ai de unde să le cunoşti.
Să- ți dau un exemplu! Să presupunem că ai un apartament de vânzare în Herăstrău. Mișto cartierul Herăstrău! Oricât de deștept ai fi, nu posezi experiența în vânzări de apartamente și dai cu greu de cineva în stare să-ți facă o o ofertă bună.Dacă apelezi la un consultant imobiliar,  după ce detalii sumare ale apartamentului tău vor fi publicate în siteurile de profil  cu care agenția respectivă colaborează, consultantul va răspunde la telefon sau va trimite răspunsuri prin email,  tuturor cumpărătorilor potenţiali, care sunt interesaţi să-ti facă o ofertă.
Consultantul, insa, mă gasește pe mine foarte ușor, fiindca eu caut de ceva timp un apartament în Herăstrău, mă aflu deja în baza lui de date, îmî știe datele de contact și cu ce sume de bani aș putea oferta în această tranzacție imobiliară.
Astfel, consultantul selectează și oferta mea și a altora de pe piață, salvându-ți timpul şi banii.
Trebuie să înțelegi faptul că dacă un apartament sau o casă se află în portofoliul unei agenţii imobiliare, crește vizibilitatea acestora, datorită detaliilor semnificative prezentate în timp util. ofertantilor.
Folosind anumite strategii de negociere ce sunt legate de zona în care se află apartamentul tău, de condiția lui precum și valoarea altor apartamente vândute în  vecinătate, profesionistul poate aproxima cu ușurintă și obține un preț favorabil.
Despre preţul tranzacţiei, consultantul te va ajuta să-l obții în funcție de cerinţele tale și pretențiile mele, negociind strâns cu amândoi, mai ales că este şi în interesul lui.
Consultanţii profesionişti pot negocia mult mai bine decât ai face-o tu vreodată, pentru că  stăpânesc arta persuasiunii, a negocierii și pentru că au o viziune detașată,  fără implicaţii emoţionale în ce priveste apartamentul.
Compania imobiliară acreditată la care apelezi are la îndemână toate resursele necesare tranzacţiei: contract, clauze speciale, taxe şi impozite care te scutesc de alţi bani cheltuiţi şi alte alergături.

Niciun comentariu: