Cursuri de prosperitate pentru mame divorţate




Divorţul poate fi urmat de perioade dramatice în viaţa unei femei, precum momentele de rătăcire interioară cât şi recesiunea financiară, mai ales, dacă în custodia sa a rămas şi vreun copil. Chiar dacă trăim într-o lume plina de negativism și împerfecțiuni, creativitatea cu care fiecare dintre noi ne naștem, ne ajută, în final, să dobandim prin autoeducație, liniștea interioară și bunăstarea vieții

Îţi recomand, astăzi, o carte, ce te va ajuta să-ţi limpezeşti gândurile şi inima, cartea destinată mamelor divorţate apărută în colaborarea a două scriitoare americance Julia Cameron şi Emma Lively.

Am să-ţi spun mai multe despre prima autoare, Julia Cameron. ca să înţelegi ce anume a precedat filosofia sa de viaţă, care te poate îndruma şi pe tine, dacă treci prin aceste momente de cumpănă. 
Domnia sa s-a născut şi a crescut într-un cartier mărginaş al oraşului Chicago, prin anii 1950. A urmat cursurile Universităţii din Georgetown şi Fordham. Şi-a început carieră jurnalistică la Washington Post apoi s-a mutat la Rolling Stone. Întâlnirea din 1976 cu regizorul Martin Scorsese s-a dovedit a fi covârşitoare pentru soldându-se cu o căsătorie eşuată şi consumată doar timp de un an, dar şi cu un copil, o fiica. A urmat o perioada neagră în viaţă să, în care alcoolismul şi dependenţă de droguri i-au indus psihoza, paranoia şi pierderi de memorie, însă într-o zi s-a oprit...!
Şi-a regăsit sensul vieţii prin scris şi creativitate, despre ultima, ea însăşi afirmând că este o cale de spiritualitate autentică şi a fost acreditată, că fiind cea care a iniţiat o nouă mişcare printre femei, mişcarea vindecării interioare prin creativitatate. 

"Inima prosperă" este, defapt, un curs de dezvoltare personală, ce cuprinde sfaturi practice şi perspectivele pozitive asociate acestui capitol din viaţa unei femei şi mame, pentru a-şi câştiga pacea sufletească şi abundenţa materială. 

Cartea cuprinde 12 capitole şi anume: 

Prima săptămnă- Mitul Banilor 
Săptămâna a două- Să ai destul 
Săptămâna a treia - Să ai încredere 
Săptămâna a patra- Să faci curat în casă 
Săptămâna a cincea- Să îţi găseşti o comunitate 
Săptămâna a şasea- Bunătatea 
Săptămâna a şaptea- Iertarea 
Săptămâna a opta- Viteza 
Săptămnă a nouă- Generozitatea 
Săptămâna a zecea- Să menţii cursul 
Săptămâna a unsprezecea- Prosperitatea şi visurile noastre 
Săptămâna a doisprezecea- Planul de prosperitate 


Având la baza puterea rugăciunii afirmative şi meditaţia, cursul de dezvoltare personală al doamnei Cameron te plasează într-un spaţiu în care vei fi îndrumat şi ţi se vor oferi uneltele de care ai nevoie ca să parcurgi această etapă din viaţa ta: 
- jurnalul scris de mâna în fiecare dimineaţă constituie principala unealtă 
- număratul banilor sau contabilizarea acestora "cu dintîi strânşi", te va ajută să ieşi din ispitele lumeşti
- a treia unealtă este "abstinenţa". Cameron îţi recomanda să-ţi impui,  să nu te împrumuţi sub nici o forma de bani, să nu dai împrumuturi şi nici să-i cheltuieşti pe vicii, fleacuri sau să-i arunci pe obiecte de îmbrăcat scumpe, de firma. 
- cea de-a patra unealtă este plimbarea. Ieşirea din casă, în lumea exterioară, ce te va ajută să-ţi îndepărtezi angoasele, depresia şi să cunoasti oameni noi, pozitivi. Odată cu aceştia, vei vedea că îţi vor apare oportunităţi şi ajutoare la care nici nu tea-i fi gândit vreodată 
- ultima unealtă este îngrijirea personală, de care trebuie să ţii cont neapărat şi care te va ajută să-ţi păstrezi stimă faţă de propria ta persoană,  un lucru esenţial in devenirea unei femei. 

Cartea doamnei Cameron o poți găsi tradusă în românește la libraria online Iuppy.
Trebuie să mai știi că aici vei găsi oferte irezistibile în luna mai, la cărți de dezvoltare personală cât și beletristică, pentru toate gusturile.

Lectură plăcuta, pace și bunăstare, tuturor!


Cursuri de prosperitate pentru mame divorţate Cursuri de prosperitate pentru mame divorţate Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2016 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adrians.proiect@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. ”Şi-a regăsit sensul vieţii prin scris şi creativitate...”, o aberație. S-a potrivit ei, ea și-a descoperit ceea ce-i priește, nu orice persoană poate scrie și crea, nu orice experiență, de acest gen, a unuia/uneia este leac pentru ceilalți. Numai dacă ne uităm la cele 12 capitole este îndeajuns să-ți dai seama că totul este, până la urmă, interesul de ași vinde cartea. Așa că Diana spune/scrie și tu ceva care să ajute, nu transmite mesajele altora numai de dragul de a te numi ”blogheriță”. Nu ești, ești o imitație!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mamele divortate, in general, sunt iun deficit financiar....cum poti recomanda aceasta carte atat de scumpa pe care nu si-o pot permite?.....

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.