Misterul lui Jon Snow: O nouă secvenţă din Game of Thrones, sezonul 6

Nu ştim aproape nimic despre Game of Thrones / Urzeala tronurilor, sezonul 6. Tot ce putem face este să speculăm având în vedere că acţiunea serialului a trecut dincolo de ceea ce a scris până acum George R.R. Martin în cărţile sale. O nouă secvenţă din Game of Thrones, sezonul 6, pe care o puteţi vedea aici, poate să ne dea totuşi câteva indicii!

În această scenă, Davos (interpretat de Liam Cunningham) pare să protejeze trupul lui Jon Snow faţă de apărătorii Zidului, care sunt pare-se dornici să-l distrugă într-un fel sau altul. Cu toate astea, o parte din apărători sunt de partea lui Davos, iar câinele Ghost (Stafia) este în viaţă!

Liam Cunningham a pomenit într-o emisiune TV de joi de la The Huffington Post despre un secret pe care George R.R. Martin i l-ar fi spus atunci când s-au întâlnit prima oară. Actorul nu l-a dezvăluit, însă a lăsat să se înţeleagă că am văzut deja o parte din el.
Game of Thrones / Urzeala tronurilor, sezonul 6

Este posibil ca acest secret să fie legat de învierea lui Jon Snow, de vreme ce am văzut o parte din el (moartea lui Jon Snow în sezonul 5), dar nu am văzut cealaltă parte (eventuala revenire la viaţă a lui Snow în sezonul 6).

Trailerul sezonului 6 Game of Thrones / Urzeala tronurilor şi titlul primului episod al acestuia, "The Red Woman" (Femeia roşie) pot sugera că Davos şi Melisandre îşi unesc eforturile pentru a-l aduce înapoi pe lume pe Jon Snow!


Premiera Game of Thrones / Urzeala tronurilor, sezonul 6, are loc la HBO pe 24 aprilie 2016.
Misterul lui Jon Snow: O nouă secvenţă din Game of Thrones, sezonul 6 Misterul lui Jon Snow: O nouă secvenţă din Game of Thrones, sezonul 6 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 08, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.