Implanturile dentare: beneficii și prețuri

preturi implanturi dentare


Există o statistică sumbră care spune că peste jumătate din adulţii din România nu mai posedă dentiţia întreagă şi sănătoasă. Oribil nu? De aceea, am decis să te bat la cap, cu mai multe articole despre beneficiile şi preţurile îngrijirii dentiţiei tale şi, într-o zi, poate o să-mi mulţumeşti. 

Dacă din anumite cauze ţi-ai pierdut un dinte sau o măsea asta nu înseamnă că trebuie să trăieşti toată viaţa cu acea pierdere şi cu un zâmbet strâmb, pentru că cea mai bună opţiune pentru tine sunt implanturile dentare. De ce? 


Cele cinci beneficii ale unui implant dentar 


 1. Integritatea dinţilor tăi depinde de osul maxilar pe care se sprijină aceștia şi viceversa, iar decalajul dintre dinţi se deterioareaza vremelnic. Tot în timp, dinţii se vor deplasa în spaţiul lăsat de dintele lipsa, lucru care va duce la deformarea maxilarului. 
 2. Ce să-ţi mai spun despre problemele de alimentaţie?!? Incapacitatea de a mesteca cum trebuie, îţi va afecta psihicul, îți va altera plăcerea de a mânca un fruct sau ceva crocant, precum și digestia. 
3. Implanturile, spre deosebire de punţile dentare sau protezele mobile, înlocuiesc dinții pierduţi fără a compromite dinţii învecinaţi sănătoşi. 
4. Metalul din care este confecţionat implantul este zirconiul şi acesta este înconjurat de o coroană din porţelan sau ceramică integrală, similară smalţului dinţilor naturali, care se conformează gingiei şi gurii fiecăruia. Chiar dacă în timp ea se deteriorează va putea fi schimbată rapid, implantul rămânând în os, fără nici o problemă şi nu va fi înlocuit. 
5. Când implantul fuzionează cu maxilarul, aproape că nu simţi nici o diferenţa faţă de dinții naturali. Pe lângă faptul că acesta se întreţine uşor, asemenenea dinţilor naturali, el poate dura toată viaţă. 

Cât despre preţurile unui implant dentar trebuie să ştii că el variază, în funcţie de numărul dinţilor care trebuiesc înlocuiţi, specializările medicului implantolog, dificultatea operaţiei în sine şi calitatea materialelor folosite. 

Poate acum realizezi că am dreptate şi nu vrei să faci parte din statistica de la începutul articolului. Dacă o iei din pripă cu îngrijirea dinţilor va fi cel mai bine pentru tine şi avantajos ca preţ. 

Ce, nu meriţi un zâmbet sănătos?


Alte articole in blog:
Din secretele barbatilor puternici
Zambetul arma secreta a seductiei
Rasul iti dezvaluie personalitatea
Gura si dintii copilului tau surse de esec scolar
Dintii din vis- interpretare si semnificatii


Implanturile dentare: beneficii și prețuri Implanturile dentare: beneficii și prețuri Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2016 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Clinica stomatologica specializata in implanturile dentare, folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.
    http://centruldeimplantologie.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Implanturi dentare Dental Crown Health Bucuresti. Implanturi dentare de calitate la preturi decente. Cat costa un implant dentar? De la 350 euro! http://www.dentalcrownhealth.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem un cabinet modern care poate oferi o gama completa de servicii stomatologice. Cabinetul Stomatologic PlazaDent foloseste ca metoda de tratament pentru cei care au frica de stomatolog si sufera de anxietate, stomatologie prin InhaloSedare. Va asteptam pe la noi! http://plazadent.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. La Dental Place ne am propus mentinerea celor mai inalte standarde in domeniul stomatologiei pentru pacientii nostri, un centru stomatologic de excelenta in care sunt indeplinite toate conditiile pentru calitate. http://www.dental-place.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Clinica Stomatologica ElvetoDent este infiintata in anul 2004 si vrea sa se mentina in topul celor mai performante clinici la nivel european, prin calitatea actului medical. http://www.cabinetstomatologicsector2.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. In clinica noastra realizam albire dentara prin 2 metode: albire in cabinet 450 lei, albire acasa 750 lei (Include gutiere dentare). Oferim garantia celor mai bune rezultate. http://www.cabinetstomatolog.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Clinica stomatologica sector 3: oferim tratamente prin inhalo-sedare. Preturi pentru inhalo-sedare: 0-30 min. pret 70 lei; 30-60 min. pret 100 lei. La pretul inhalo-sedarii se adauga si costul tratamentului realizat. http://www.stomatologiecopiisector3.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Clinica stomatologica specializata in implantologia dentara. Printre celelalte servicii oferite enumeram: chirurgie dentara, protetica fixa si mobila, aparate dentare, endodontie la microscop, ortodontie, albirea dintilor, estetica dentara. http://centruldeimplantologie.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare pacient este important pentru noi si este tratat in mod special. Oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri pentru ca acestia sa fie tot timpul cu zambetul pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  10. Clinica Stomatologica Velvet Dental vrea sa se mentina in topul celor mai performante clinici stomatologice la nivel european, prin calitatea actului medical. Vrea sa ramana in continuare cel mai mare furnizor de servicii stomatologice din Romania in conditii de siguranta, confort, rafinament si eleganta. Intregul personal are misiunea de a respecta si a face respectate valorile clinicilor stomatologice Velvet Dental.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.