Sony: Primul dispozitiv I.T. de fotografiere a fantomelor!

Proton Pack™, produs de Sony, este primul dispozitiv "inteligent" de fotografiere, capturare a imaginilor fantomelor, a materiei ectoplasmice din preajma ta.

Sony fotografii fantome
Proton Pack™ este echipat cu un sincronizator miniatural, supraconductor, care accelerează protonii injectaţi dintr-o celulă plasmatică de hidrogen. Temperaturile de o extremă conductabilitate ale dispozitivului sunt întreţinute de un rezervor cu heliu lichid, în vreme ce un activator criogenic asigură o operativitate extremă. Tehnologia de focalizare adaptivă a laserelor ghidează raza protonică asemeni unei baghete ergonomice, dublând claritatea imaginii fantomelor. Această tehonologie Sony permite o conectare psihokinetică în coloana vertebrală a utilizatorului, eliminând astfel distorsiunile spectrale.

Dezvoltat timp de 30 de ani, Proton Pack™ beneficiază de cele mai noi inovaţii ale produselor vestite ale corporaţiei Sony. Cântărind numai 6,66 kilograme, Proton Pack™ încorporează aceleaşi trăsături de bază ca şi smartphone-ul Sony Xperia, făgăduindu-le utilizatorilor un acumulator cu o mare durata de viaţă. Totodată, Proton Pack™ integrează abilitatea de filmare lentă din camerele video compacte Cyber-shot RX, dând utilizatorilor posibilitatea să fotografieze, să captureze 960 de imagini pe secundă şi să înregistreze în acest mod, cu acurateţe, mişcările fantomelor.

Specialiştii de la Corporaţia Sony au dezvoltat în 2016 Proton Pack™ în colaborare cu inginerul specializat în muniţii şi în domeniul nuclear dr. Jillian Holtzmann. Preşedintele Sony, Kazuo Hirai a lăudat perfecţiunea Proton Pack™ drept împlinirea unui vis înalt al tehonologiei, iniţiat de dr. Egon Spengler de la Universitatea Columbia, şi o dovadă a inovării neîncetate a companiei Sony.

Sursa: http://www.proton-pack.com/

Notă: Dacă nu ţi-ai dat încă seama, aceasta este păcăleala de 1 aprilie a firmei Sony din anul 2016!
Sony: Primul dispozitiv I.T. de fotografiere a fantomelor! Sony: Primul dispozitiv I.T. de fotografiere a fantomelor! Reviewed by Diana Popescu on aprilie 01, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Normal... 1 Aprilie. Era clar! Cum nu mam gândit că e o farsă? Ce naivă sunt...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.