miercuri, 6 aprilie 2016

Updatează- ți primăvara și iubirea cu rochii casual!Este o primăvară superbă, timp de "îndrăgosteală" iar dacă te străduieşti de ceva timp să impresionezi un tip si metodele tale nu au dat încă rezultate, iată, câteva idei de primăvară-vară, ca să-ţi updatezi prezenţa fizică şi să-l dai gata, odată, pe el:

N-ai un trup perfect şi ce? Corpul cel mai armonios câştigă frumuseţe şi farmec dacă este îmbrăcat cu gust. Simplitatea, curăţenia şi aspectul îngrijit al veşmintelor tale dau notă de eleganță. E lesne de închipuit ce efect produce o rochie dintr-un material scump dacă are pete, este şifonată sau are tivul desfăcut! 
Ca să te vada mai bine, pune-ţi in valoare trupul cu o rochie casual nouă, mai ales că magazinele online se intrec zilele acestea în discounturi. 
Alege culorile rochiilor pe care le porți, în funcție de avantajele care le oferă tenului tău sau încearcă combinații de culori care îți pun în evidență ochii. 
Nu uita că nuanțele deschise creeaza iluzia optică de mare și larg, iar culorile închise subțiază sau îngustează. 
Înainte, însă, să arunci cu cardul pe rochii casual online, hai, să recapitulam împreună trendurile primăvară-vară 2016, în materie de haine pentru femei: 
Fashionista.com zice că a revenit moda anilor 60, în care se purtau în draci jabourile, pliurile și volanele. 
Se poartă, de asemenea, rochiile cu guler tunică sau guler înalt şi brodat şi rochiţele şi fustiţele din materiale încreţite, care te scutesc de corvoada călcatului.

Sursa imagini: Glittio.ro
Pentru zilele însorite și călduroase, rochiile asimetrice sunt la mare căutare. 
Ai de unde alege în funcție de părțile trupului tău de care ești mândră, pe care vrei să le expui mai mult: 
- dacă ai un bust perfect, alege o rochie casual cu decolteu asimetric,  
- dacă ai picioare frumoase, una cu poalele asimetrice, adică în colțuri. 
Umerii tăi, însă, vor deveni cea mai subtilă și sexoasă parte anatomică, dacă vei purta o rochie casual cu umeri asimetrici sau dezgoliți. 
Pentru fetele care deja au un iubit, ca mine, să stiți că 99, 9% din bărbati sunt identici, când vine vorba depre rochiile partenerelor lor, adică nu știu nimic! 
Zilele trecute l-am intrebat pe al meu, cum îmi stă cu o rochie de anul trecut și s-a uitat la mine cu privirea unei bufnițe într-o zi însorită de vară și a mormăit un bine, doar atât, motivul acestui articol. 
Pupici și spor la cumpărături!

Niciun comentariu: