Horoscop Fecioară iunie 2016

Horoscopul Fecioarei iunie 2016 scoate în evidenţă o activitate socială incandescentă şi fructuoasă, fortificarea legăturilor cu amicii, limpezirea relaţiilor cu membrii familiei şi o viaţă sentimentală ferită de ambiguităţi şi împlinită prin prietenie.

Horoscop general Fecioară iunie 2016 


Optimismul şi năzuinţa fierbinte de a-ţi lărgi sfera de influenţă te cotropesc pe 4 iunie 2016, ca urmare a caudratului Soarelui cu Jupiter. Eşti înclinat să îţi asumi riscuri mai mari decât de obicei, iar acest lucru te poate duce spre succese atâta vreme cât îţi organizezi minuţios demersurile. Încearcă să nu te avânţi spre mai multe proiecte decât eşti în stare să le duci până la capăt!

Pe 5 iunie, Luna nouă din Gemeni şi cuadratul dintre Venus şi Jupiter te îndeamnă să te focalizezi spre ţeluri măreţe ce trebuiesc totuşi să fie trecute prin prisma realismului înainte de a fi mărturisite altora. Eşti gata să faci orice pentru a te bucura de viaţă şi a-i face şi pe alţii să se simtă în al nouălea cer, însă generozitatea ta îi poate provoca pe unii să încerce să profite de tine!
Fecioară


Activitatea ta socială se înteţeşte şi îţi rezervă oportunităţi rare începând cu 17 iunie 2016. Amplasarea lui Venus în Rac şi a XI-a casă a Fecioarei îţi prilejuieşte contacte mai strânse şi mai fertile cu prietenii sau cu membrii unui grup din care faci parte. Dacă te-ai simţit cumva izolat până acum, poţi fi luat prin suprindere, în mod plăcut, de faptul că eşti din ce în ce mai preţuit şi mai căutat din oamenii din preajma ta.

Simţăminte nemărturisite şi diferenţe de opinie mocnite din viaţa de familie sunt pe punctul să iasă la lumină pe 20 iunie, atunci când Luna plină se poziţionează în Săgetător şi a IV-a ta casă. Chiar dacă la mijloc sunt adevăruri neconfortabile pentru tine sau alţii, este vremea că ele să fie mărturisite şi să îşi afle o soluţionare.

Horoscop Fecioară 2016 


Din 21 iunie, Soarele parcurge şi el meleagurile Racului, aşa că ai parte pe mai departe de o efervescentă relaţionare pe plan social. Prietenii îţi sunt alături la bine şi la rău, iar agenda ta zilnică pare să fie aglomerată de o sumedenie de petreceri, întâlniri şi evenimente. Traversezi o perioadă auspicioasă învigorării relaţiilor cu amicii şi înfiripării de contacte interumane folositoare în viitor!

Detaliile îţi sar în ochi într-o prea mare măsură pe 23 iunie 2016, în urma cuadratului dintre Mercur şi Jupiter. Rişti să pierzi imaginea de ansamblu, să te concentrezi asupra unor lucruri mărunte, nesemnificative. În acelaşi timp, ţi se recomandă să fii mereu pregătit să te confrunţi cu conjuncturi neaşteptate, să fii gata să te adaptezi unor schimbări bruşte, surprinzătoare.

Pe 26 iunie, Jupiter în trigon cu Pluton te aduce pe aceeaşi lungime de undă cu circumstanţele existenţei sociale şi profesionale, te sprijină să percepi care îţi sunt cele mai bune alegeri şi cele mai favorabile decizii în întreprinderile tale cele mai importante. În acest context, există posibilitatea să ai nişte realizări cu mult mai mari decât ai fi sperat vreodată!

Încăpăţânarea şi lipsa de flexibilitate în comunicarea cu alţii par să se diminueze odată cu 29 iunie 2016, graţie ieşirii lui Marte din aspect retrograd în Scorpion şi a treia casă a Fecioarei. Mai mult decât atât, ai ocazia să te perfecţionezi printr-o oportunitate legată de studii şi să obţii nişte beneficii de-a lungul unei călătorii.

Într-un tranzit ce va fi resimţit îndeosebi în luna iulie, Mercur în Rac aduce iarăşi, din 30 iunie, în prim plan interacţiunea socială, vitalizarea relaţiilor de prietenie şi o atmosferă prielnică cooperării cu cei din preajma ta.

Horoscop Fecioară iunie 2016 - Dragoste 


Dragostea nu mai este confundată cu dorinţa fierbinte de a ajuta pe cineva năpăstuit din imediata ta apropiere. Din 13 iunie 2016, turnura retrogradă a lui Neptun în Peşti şi a şaptea casă a Fecioarei este asociată cu desluşirea adevăratelor căi ale iubirii. Chiar dacă cineva te atrage în mrejele sale numai şi numai pentru a-i oferi un sprijin consistent, eşti în stare să-i înţelegi intenţiile şi să nu te ataşezi afectiv de acea persoană. Mâine, poimâine, nu va mai avea nevoie de tine, şi va dispare pentru totdeauna din viaţa ta.

Ai simţit vreodată că o prietenie se poate transforma în ceva mai mult decât atât, într-o poveste de dragoste plină de delicii şi promisiuni pe termen lung? Ei bine, din 17 iunie, tranzitul lui Venus în a unsprezecea ta casă are potenţialul de a-ţi materializa un astfel de vis. Pe de altă parte, un amic sau cineva din cercul tău social îţi poate face cunoştiinţă cu o persoană ce pare a fi sufletul tău pereche!

Horoscop Fecioară iunie 2016 - Bani şi muncă 


Eşti pe cale să primeşti un sprijin consistent în planurile din carieră, dar este nevoie să desluşeşti care din ele sunt cu adevărat importante. Efluviile Lunii noi ivite pe 5 iunie 2016 în a zecea casă a Fecioarei îţi oferă oportunităţi profesionale, dar este de dorit să nu ţi le împărtăşeşti decât cu oameni aleşi pe sprânceană, care îţi pot susţine cu onestitate iniţiativele.

Horoscop Fecioară mai 2016
Horoscop Fecioară iunie 2016 Horoscop Fecioară iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 22, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.