Horoscop Leu iunie 2016

Principalele orientări din horoscopul Leului iunie 2016 sunt cufundarea într-o relativă singurătate, având darul de a te purifica, reenergiza şi a-ţi reconfigura traseul existenţei, o atmosferă de bunăvoinţa şi ajutorare reciprocă în relaţiile cu prietenii, regăsirea armoniei în sânul familiei şi o viaţă amoroasă stând sub semnul tainei şi intimităţii.

Horoscop general Leu iunie 2016 


Luna nouă răsărită pe 5 iunie 2016 în Gemeni şi a XI-a casă a Leului te ajută să îţi dezvălui ceea ce se ascunde sub intenţiile altora, să înţelegi mai multe despre ţine însuţi şi cei din jurul tău. Atâta timp cât eşti atent la lecţiile de viaţă din apropierea ta nu ai cum să calci în străchini în interacţiunea cu oamenii în general, cu prietenii, în special.

Comunicarea cu amicii, cea din cadrul unui grup sau a unei colectivităţi, se îmbunătăţeşte, se limpezeşte şi îţi rezervă satisfacţii, beneficii importante. Din 13 iunie, Mercur traversează sectorul astrologic al Gemenilor, aşa că relaţionarea cu persoanele apropiate ajunge în prim plan. Oamenii îţi caută mai des sfatul şi sunt gata să te îndrume atunci când eşti descumpănit. Poţi, astfel, să te bucuri de succes într-o activitate dintr-un domeniu nou graţie ajutorului dezinteresat al cuiva competent, experimentat în respectivul câmp de activitate.
Leu

Sub impactul tranzitului iniţiat de Venus, pe 17 iunie 2016, în Rac şi a douăsprezecea casă a Leului, simţi imboldul de a te scufunda în adâncurile oceanului viselor şi imaginaţiei. Treci printr-o perioada potrivită relaxării, purificării sufleteşti, intrării în contact cu nevoile şi dorinţele tale interioare cele mai arzătoare. Venus are putinţa de a te izola de lume sau de a te apropia de oameni în stare să-ţi înţeleagă aspiraţiile şi personalitatea, să te călăuzească spre o revelaţie spirituală.

Horoscop Leu 2016

Spontaneitatea şi creativitatea îţi dau ghes să trăieşti cu intensitate fiecare clipă. Pe 20 iunie, Luna plină găzduită de Săgetător şi a V-a casă a Leului îţi infuzează o poftă nemăsurată de a te scălda în deliciile existenţei. Ideile inovatoare pe care le izvodeşti pot fi surse ale unor împliniri viitoare.

Începând cu 21 iunie 2016, amplasarea Soarelui în Rac reia o parte din tendinţele imprimate de Venus, punând accentul pe o relativă singurătate, necesară revitalizării şi eliberării presiunii unor simţăminte subconştiente reprimate în ultimul timp. Poţi să-ţi recunoşti dezideratul de a te odihni mai mult decât de obicei, de a te debarasa de griji cotidiene care nu mai au vreun rost, vreo utilitate. Uneori, visele extrem de animate, vivide, impresionante tind să-ţi transmită indicii preţioase despre tine şi lumea înconjurătoare.

Marte îşi părăseşte, pe 29 iunie, aspectul retrograd în Scorpion şi a IV-a casă a Leului şi îţi diminuează înclinaţia de a fi prea subiectiv, a-i judeca pe alţii numai dintr-o perspectivă proprie îngustă. Eşti mai puţin dominant în relaţiile familiale şi nu te mai iei la harţă cu oamenii îndrăgiţi din cauza dorinţei excesive de a-i proteja. Pacea şi bună înţelegere de acasă capătă întâietate în acesta conjunctură astrală.

Pe 30 iunie, este rândul lui Mercur să pătrundă în Rac şi să te ispitească să petreci mai mult timp departe de tumultul vieţii sociale. Ai înainte un ciclu astrologic propice meditaţiei, regândirii locului tău în lume şi modului cum relaţionezi cu cei din preajma ta, mai ales că intuiţia îţi relevă lucruri nebănuite până acum.


Horoscop Leu iunie 2016 - Dragoste 


Viaţa sentimentală fuge de sub luminile reflectoarelor, se furişează pe cărări ascunse, umbrite, nelipsite de pericole. Odată cu 17 iunie, Venus îşi face sălaş în a douăsprezecea casă a Leului, aşa că unora din nativii singuri li se recomandă să-şi ţină sub control predispoziţia de a se îndrăgosti de cine nu trebuie, de o persoană inaccesibilă sau aflată într-o relaţie de cuplu statornică. Alţi Lei solitari pot fi luaţi prin suprindere de declaraţia de dragoste a cuiva din imediata lor apropiere ori pot fi atraşi într-o idilă tainică, ferită de ochii curioşi ai prietenilor lor. Dacă ai un partener, este de aşteptat să aprofundezi conexiunea cu acesta, să o înalţi la un nivel spiritual. Te simţi inspirat să pleci împreună cu persoana iubită într-un loc retras, astfel încât să va bucuraţi cât mai mult unul de celălalt.

Vibraţiile Lunii pline din a cincea ta casă contracarează influenţele venusiene. Pe 20 iunie, iubirea iese din penumbra misterelor fără să-şi piardă din putere, este sărbătorită şi împărtăşită pe faţă, fără temerea că ar putea fi pângărită de oameni răuvoitori.

Horoscop Leu iunie 2016 - Bani şi muncă 


Din 13 iunie 2016, Neptun se înscrie într-un tranzit retrograd în Peşti şi a opta casă a Leului, risipindu-ţi o stare de derută legată de activităţi financiare desfăşurate în asociere. Atât tu, cât şi partenerii tăi de afaceri daţi dovadă de o responsabilitate sporită şi sunteţi gata să renunţaţi la individualism şi să va focalizati pe ţelurile comune.

Horoscop Leu mai 2016
Horoscop Leu iunie 2016 Horoscop Leu iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Buna Diana! Sunt o pasionata de astrologie ca si tine si as vrea sa iti ceer parerea in legatura cu o harta natala. Se poate? Am facut mai multe interpretari, dar nici una parca nu se aplica in mod real.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar deocamdata nu am timp pentru astrograme personale.

      Ștergere

Un produs Blogger.