Drumul din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Drumul apărut sau pe care îl parcurgi în vise semnifică direcţia spre care te îndrepţi în viaţă, aspectele majore ale existenţei tale prezente şi felul cum îţi urmezi ţelurile. Tipul de drum şi orientarea acestuia au o asociere directă cu traiul real şi diferitele planuri ale acestuia.

Atunci când visezi un drum neted, eventual încadrat de copaci sau flori, înseamnă că progresezi cu temeinicie şi te înalţi în ierarhia socială ori profesională. Un drum drept şi îngust denotă că traiectoria ta către succes este conformă cu modul cum ai planificat-o.

Un vis despre un drum întortocheat, ocolit, cu multe meandre sau accidentat, vălurit îţi sugerează că vei întâlni numeroase obstacole, dificultăţi în materializarea obiectivelor tale.

Dacă ai visat un drum murdar sau cu pietriş ţi se semnalează că împlinirea aspiraţiilor tale va necesită muncă şi eforturi. Este nevoie să fii cât se poate de perseverent.
Drumul din vise

Totodată, un drum murdar, presărat cu gunoaie, îţi atrage atenţia că te-ai îndepărtat de calea spre ţelurile tale. Trebuie să te focalizezi pe ceea ce îţi doreşti cu adevărat şi să continui să păşeşti înainte, fără să te laşi copleşit de nesiguranţă.

Visele în care vezi un drum întunecat sau mergi pe acesta simbolizează deciziile cruciale, înfricoşătoare sau controversate pe care le-ai luat sau le vei lua. Într-o interpretare diferită, ţi se vesteşte o perioadă grea, mai puţin auspicioasă, inclusiv din punct de vedere financiar.

O fundătură ori un drum închis implică dezideratul de a face o alegere importantă, deloc uşoară, în funcţie de care te vei bucura sau nu de beneficii notabile.

În cazul că visezi un drum necunoscut, înseamnă că ai în faţă, în viaţa reală, posibilitatea de a face ceva cu totul nou, a te lansa în demersuri inedite şi promiţătoare.

Unei persoane bolnave, care visează că umblă pe un drum însoţită de un prieten, i se prezice o însănătoşire grabnică. În general, un amic ce te însoţeşte în vis de-a lungul unui drum este un semn bun, ce indică succes în ceea ce ţi-ai propus. Pe de altă parte, când ai alături un necunoscut, este posibil ca în existenţa lucidă să ai de suferit din cauza unor pierderi financiare.

Urmărit în vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Un monstru, o creatură ameninţătoare ce-ţi stă în drum într-un vis reprezintă o persoană ostilă, răuvoitoare sau o împrejurare vitregă din plan real. Poate fi vorba şi despre o barieră pe care trebuie neapărat să o depăşeşti, oricât de mult te-ar intimida.

Visul în care eşti blocat pe drum într-o maşină din cauza unui trafic aglomerat mărturiseşte despre simţământul că eşti imobilizat, eşti constrâns de circumstanţe şi/sau oameni, nu ai posibilitatea să acţionezi liber.

Dacă te-ai visat mergând cu maşina pe un drum cu sens unic, ţi se reliefează hotărârea, forţa de a dărâma orice fel de obstacole către obiectivele tale.

Un drum inundat, acoperit de ape din vise dă de înţeles că emoţiile, sentimentele tale extrem de intense îţi pun beţe în roate în demersurile tale principale. Se impune să-ţi ţii în frâu o subiectivitate excesivă.

Dacă visezi că alergi pe un drum, înseamnă că eşti gata să te desprinzi de inerţie, să preiei inţiativa, să-ţi iei viaţa în propriile mâini şi să ţi-o transformi aşa cum îţi doreşti.

Zborul din vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Este drumul tău şi numai al tău. Alţii pot merge alături de tine pe el, dar nimeni nu poate umbla pe acesta în locul tău.
Drumul din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Drumul din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2016 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Buna Diane, am avut aseara un vis ciudat , se făcea ca sunt in România , dar mergeam pe jos si ajungeam foarte repede oriunde , prima data se făcea ca mama lucra undeva pe la Brasov si am plecat spre ea , ea lucra intr-o seră , i-am luat locul putin timp să o ajut dupa care m-am intors acasa , acasa nu era defapt casa mea , era un balcon cu o camera mica fara usă si cu 1 singur pat , in care dormea fratele cel mic al mamei care e plecat de 1 an jumate in Anglia , iar jos dormea un prieten care este lautar cu care nu am avut tangențe chiar asa multe .... doar salut salut , ce faci bine , atat .... deci , ei 2 pe parcursul visului mai mult dormeau si cand se trezeau incercau să intre pe internet de pe 2 telefoane vechi ... visul in vedeam parca din avion ca pe o harta de joc , dupa un timp m-am plictisit cu cei 2 , mi-am sunat colegii de clasa sa ne ducem către un anume punct de pe harta să indeplim o misiune , cand ne-am intalnit baietii au vrut sa ne ducem spre un alt punct sa imi arate ceva, apoi totul s-a transformat intr-un fel de joc noi eram o echipa iar dintr-o alta parte a venit o alta echipa de 'elită' iar eu cu 2 colege ne-am retras una dintre colege imi e prietenă foarte bună care era suparata dintr-o anumită cauză iar cealaltă colegă imi arată ca atunci era ziua ei , 21 martie , asta-i ciudat pentru ca ziua ei e pe 23 aprilie ....iar prima persoane pe care o sunasem sa mergem in 'misiunea aceea ea a fost , si nu vroia sa meargă , ca nu are bani , ca nu are chef ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Maryusika. Prima parte a visului poate reflecta simtamantul tau ca esti lipsit de intimitate, ca nu poti sa-ti vezi nestingherit de nimeni de viata ta. In a doua parte, pare sa fie vorba despre dorinta ta de a te ralia unei cauze comune, unui tel impreuna cu oamenii pe care simti ca iti sunt aproape. Incearca sa identifici daca cifrele 21 si 3 (=martie) au o semnificatia aparte pentru tine.

      Ștergere
    2. 21 martie chiar este ziua unchiului meu (fratele mai mic al mamei care este in vis) iar 3 martie nu cred ca are nici o legatura cu mine sau cu cineva anume ....

      Ștergere
  2. am visat ca mergeam pe o cararuie drepta si ingusta !in dreapta apa mare galbena in stinga munti inalti si nu stiam pe unde as putea scapa sa ma urc sus

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut.
    Ma numesc Alexandru.
    De multa vreme visez cam unele si aceleasi visuri si incerc sa le inteleg dar nu imi iese nicidecum.
    Visez casa mea imprejurata de hoti, sau cu hoti in ea care bantue mai degraba decat fura ceva pentru ca obiecte nu am vazut nici o data, sau casa in reparatie sau casa e reparata sau sau eu repar o camera pe cand aproape toata casa e distrusa. Al 2 vis fregvent este drumul de tara pe care merg fie descult si singur pe cand toti merg cumva pe alaturi pe alta parte. Fie noaptea, ultima perioada tot timpul merg noaptea pe drumuri cunoscute de tara. Sau merg spre casa sau plec deaca sau pur si simplu plec undeva, dar sun foarte clare si complicate ca intra un vis in altul cumva foarte detailat. Ultima perioada am visat drum necunoscut cu pietris. Multa piatra unu cunoscut si unul necunoscut. Ideia este ca visez tot timpul cate ceva si nu le pot urmari nu mai stiu care si cum sau pentru ce perioade sant. Ultimul vis fregvent este mersul cu motocicleta, sau cumpar motocicleta sau seva fac cu ea si multi oameni masivi mari de care parca ma desparte o mica greseala si intru in conflict, ei sunt precum cunoscuti asa si necunoscuti. Cum sa inteleg ce lupta este in sufletul meu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma numesc Mariana,
    Si as dori sa stiu ce inseamna cand visezi fostul tau sot care vine pe un drum , trece pe langa tine si se uita urat? In spatele lui prietenul meu actual care vine pe aceelasi drum cu o valiza in mana si este foarte fericita ca vine la mine.Tin sa precisez ca acum prietenul meu este in Anglia si eu am avut acest vis dupa ce a plecat el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua!
    Am avut un vis gen am fost plecat cu mai mulți prieteni pe care i-am cunoscut recent (maxim, 1 luna) prin intermediul unor cursuri de antreprenoriat și încă un prieten mai vechi și a fost și fratele meu pe acolo. Eram într-un loc ciudat, încurcat era un fel de festival ten curse de cărucioare, fără noimă și erau 4 ture pentru a stabili câștigătorul, prietenul mai vechi a participat și l-am ajutat sa trișeze și a câștigat (m-am transformat în grifon și l-am tras cu o sfoara învizibila și a prins viteza) apoi toate bune și frumoase locul a fost atacat de niște scorpioni(zodia mea) mai mari ca omul, am fugit în pământ într-un fel de vechi laborator abandonat. Apoi visul ia o alta întorsătură, gen cei care ne-au îndrumat acolo ne dau niște telefoane ciudate care ne leagă câte 2 persoane sa știm fiecare unde-i celalalt, eu în încăpere nu eram cu fratele meu și tot speram ca a scăpat, după ce rămânem fara provizii doua fete pleacă sa caute o ieșire pentru ca nu mai voiau sa stea acolo, eu le-am urmărit au ajuns la un hol care ieșea într-o sala foarte mare și o scara una dintre fete s-a întors și eu m-am ascuns după ceva timp fata care a rămas acolo m-a găsit și i-am spus sa urcam scara sa vedem ce găsim, după ce am urcat scara era un autobuz tip englezesc doar ca șoferul era o femeie grăsuta, nu o cunosc... Și conducea într-o lume ciudata, unde drumurile erau în aer printre nori și se terminau brusc, alte masini/autobuze cădeau și doamna asta avea viteza mare pentru acele drumuri și i-am cerut sa încetinească a zis ca o sa încetinească dar n-a făcut-o și am decis sa cobor cu fata înapoi pe scara unde ziceam ca sunt in siguranță, am întrat în sala mare și am găsit o ușă am deschis ușa și am văzut ca mergeam pe pământ, eram într-un tren când am ajuns din pur noroc în oraș unde fac școală am vrut sa coboram și din spate ii auzeam pe ceilalți ca vin spre noi, au ajuns și așteptăm ca fata cu care eram sa deschidă o ultima treapta de la scara sa coboare, am apucat sa cobor doar eu și fata cu care eram ceilalți au spus ca o sa coboare în următorul oraș, privesc trenul și era unul normal dar nu știm cum am ajuns în el, noi coborâsem sub pământ într-un laborator vechi și abandonat... Când aud din stânga numele fratelui meu și am strigat întrebând unde este? Niște baieti prieteni din copilărie stăteau jos și râdeau ca fratele meu nu a vrut sa coboare la stația respectiva crezând ca ei îl minteau și c-am aici se termina visul... Atât îmi amintesc..

    RăspundețiȘtergere
  6. Am visat ca urcam prmelele trepte ale et.1 dintr-un bloc, si cand trebuia sa ajung sus am constatat ca era blocat accesul pt urmatoarea treapta pentru etajul 2 cu o mașină mica stil vechi de culoare crem/muștar, am reusit sa o sar, si m.am dus la lift.... Ce poate reprezenta o masina ce iti blochează drumul? Si era neobisnuit, ma intrebam in vis cine si cum au reusit sa introducă o masina in acel spatiu destul de strâmt si la elajul 1.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.