Fotografia din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Fotografia sau poza zărită în vise semnifică frecvent o stare de fapt, o situaţie din viaţa ta imprimată adânc, "bătută în cuie" în mintea ta şi care, de obicei, nu mai poate fi schimbată, influenţată de vreo acţiune sau iniţiativă personală.

Dacă îţi visezi propria fotografie, ţi se semnalează o schimbare bruscă, înseamnă că existenţa ta va trece curând printr-o transformare neaşteptată. Atunci când ai visat că ţi se face o poză, subconştientul te poate avertiza faţă de impactului trecutului asupra vieţii tale prezente. De asemeni, când eşti fotografiat de cineva în vise, ţi se poate sugera că este necesar să te focalizezi pe aspecte ale traiului tău care te fac fericit sau că vei fi pus în faţa unui lucru la care năzuieşti de multă vreme.

Pe de altă parte, în visul de-a lungul căruia cineva te fotografiază pe când eşti nefericit, înnegurat, încruntat, ţi se dă de înţeles că te temi de judecata, părerea altora. Ţii cont prea mult de opiniile celorlalţi şi nu îţi relevi cu îndrăzneala frumuseţea interioară.
Poza din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Visele pe parcursul cărora eşti fotografiat ca şi un model ori pentru că eşti vestit indică un înalt respect faţă de tine însuţi sau faptul că înfăţişarea ta exterioară este foarte importantă pentru tine.

Oglinda din vise | Interpretare şi semnificaţie vise 

Atunci când te visezi făcând o poză ţi se atrage atenţia că trebuie să te concentrezi într-o măsură sporită pe o situaţie ori o relaţie umană. Poate că simţi nevoia să îţi readuci în minte unele momente petrecute într-o relaţie de cuplu. Într-o altă interpretare, poate fi vorba despre dorinţa de a păstra (cu sfinţenie) unele evenimente din viaţa ta.

În eventualitatea că nişte oameni te împiedică în vis să faci o fotografie înseamnă că influenţele exterioare nu te lasă să te canalizezi pe ţelurile tale şi pe ceea ce îţi doreşti să faci cu adevărat.

O poză din vise în alb şi negru denotă că trebuie să alegi între direcţii sau puncte de vedere contrarii. Pe de altă parte, ţi se poate oglindi nevoia subconştientă de a aduce mai multă culoare, vioiciune existenţei tale.

Un vis despre o poză neclară, ceţoasă sugerează că amintirea imortalizată în ea, cea a unui eveniment, a unei experienţe de viaţă, a unor oameni, începe să se şteargă, să se piardă. Poate că se impune să te debarasezi de trecut şi să te ocupi mai mult de prezent. Într-o interpretare diferită, poţi încerca să deformezi un fapt real, refuzând să-l vezi în adevărata lumină.

Se spune că o fotografie ruptă visată este un semn rău, prezicând o pierdere sau o supărare. Ţi se recomandă să nu te încrezi în străini care îţi promit marea cu sarea şi să fii cu ochii în patru în afaceri.

Când cineva are un vis despre o poză de familie ce îi trezeşte simţăminte pozitive, de fericire, înseamnă că se bucură în viaţa reală de armonie şi împliniri în relaţiile familiale. Din contra, visul despre fotografia unei alte familii poate semnala neînţelegeri în propria familie.

Florile din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor 

Dacă visezi că înrămezi sau agăţi pe perete o poză, ţi se semnifică faptul că ai acceptat ceea ce este înfăţişat în ea. Ai ajuns la o înţelegere ori la un compromis în privinţa unei situaţii sau a unei conjuncturi din lumea reală.

Potrivit unor cărţi de vise vechi, atunci când îţi apare în somn o fotografie a duşmanilor tăi, acest lucru lasă să se întrevadă înfrângerea lor. Totodată, propria ta poză zărită în vis într-un ziar sau într-o revistă înseamnă promisiuni false, nesincere. Bunăvoinţa unor oameni faţă de tine poate fi înşelătoare, ipocrită...
Fotografia din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Fotografia din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on mai 05, 2016 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Buna,am visat ca imi fotografiam copiii si in fundal am aparut si eu zambitoare imbracata in rosu .Ma pozam singura si am observat ca aratam foarte bine doar schiopatam putin.copiii radeau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Petronela. Acest vis dovedeste inclinatia ta de a-i pune pe copiii tai in prim plan, de a tine cont mai intai de dorintele si nevoile lor, si apoi de ale tale. Desi acest lucru este provocat de dragostea ta fata de copii, si te simti bine astfel, undeva in subconstient simti ca te neglijezi (din aceasta cauza schiopatezi).

      Ștergere
  2. Buna, daca visez ca cineva a intors pe perete fotografiile mele cu susul in jos? Te rog frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Un astfel de vis poate indica faptul ca cineva te vorbeste de rau, te barfeste sau incearca sa te descrediteze.

      Ștergere
  3. Buna!Eu am visat ca faceam fotografii cu telefonul dar la peisaje gen marea linistita la apus si in dreapta niste canale cu apa tulbure dar pe care era o barca cu motor, apoi faceam poze la niste relicve descoperite in pamant si care aveau si un joc de lasere colorate... ce inseamna toate astea? Am avut un vis foarte complex.aici am notat doar partea legata de fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce înseamnă cand visezi o poza cu un barbat căzând jos?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Eu am visat ca am intrat in Biserica si am gasit pe jos, poze cu mine si cu fiul meu. Oamenii din Biserica mi-au zambit, am mai stat putin si am iesit si acolo. Ce ar putea insemna asta. Nu as vrea sa iau in calcul ca as avea farmece, desi m-am gandit putin la asta. Visul a fost unul linistitor, desi m-am speriat cand am vazut pozele. Dar o femeie mi-a zambit cald, asa ca nu stiu ce sa spun!

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut ce inseamna cind visezi ca te afli intrun oficiu vreai sati ei concediu intimpul acesta in vis ma suna telefonul vorbeam cu o fata si ea isi facea fotografii cu flori care erau puse in pamit in oras isi facea fotografii in ele tot posibilul fata care o viseam era fosta mea prietena nu tin minte clar momentul asta din vis ????

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna. Am visat o femeie cunoscuta care mi-a daruit un album foto cu mine de cand eram bebe si adolescenta..am fost asa de fericita sa vad pozele..erau asa reale. Ce inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.