Horoscop Săgetător iulie 2016

Potrivit horoscopului Săgetătorului iulie 2016 ai posibilitatea să îţi lărgeşti orizonturile interioare şi exterioare, să te înalţi deasupra preocupărilor cotidiene către perspective noi şi ieşite din comun ale sinelui şi lumii, şi îţi recomand să-ţi ţii în frâu impulsul de a te revolta cu tot dinadinsul împotriva unor lucruri pe care nu poţi să le schimbi. Viaţa amoroasă stă sub semnul îndepărtării de rutină şi obişnuinţe, şi îţi rezervă, uneori, lovituri de teatru în stare să-ţi zguduie conexiunea din cuplu.

Horoscop Săgetător iulie 2016 - Horoscop general 


Luna nouă poposită pe 4 iulie 2016 în cerurile Racului şi a opta casă a Săgetătorului este asociată cu frământări interioare, cu mesaje transmise de subconştient prin intermediul viselor, dar şi cu unele ce pot ieşi la iveală prin coincidenţele izbitoare, neîntamplătoare din traiul de zi cu zi. Astfel de mesaje îţi indică de obicei necesitatea unei transformări a sinelui din interior către exterior. Totodată, ai capacitatea să recunoşti şi să alungi fantomele răuvoitoare ale trecutului şi oamenii care, asemeni unor vampiri, te secătuiesc de energie. Fără să vreau, am simţit odată binefacerile acestei Luni noi şi am reuşit să mă dezbar de prietenii vicioase.

Interesul arzător de a-ţi extinde hotarele minţii şi ale lumii exterioare reprezintă un reper inconfundabil al tranzitului pornit de Venus, pe 12 iulie, în Leu şi a noua casă a Săgetătorului. Eşti înclinat să-ţi reînnoieşti viziunea despre existenţă prin cufundarea în studii, în domenii care te pasionează sau în călătorii şi experienţe de viaţă semnificative.
Săgetător

Din 14 iulie 2016, parcursul lui Mercur in aceeaşi a IX-a casă a Săgetătorului reia influenţele venusiene şi le reverberează în alte planuri ale trăirii tale. Discuţiile cu prietenii şi cunoscuţii se centrează pe subiecte şi preocupări ieşite din făgaşul ritualurilor cotidiene, îndreptându-se spre o credinţă având menirea de a-ţi modifica simţitor perspectiva asupra lumii. Eugen, un cititor constant al blogului meu, a luat într-o astfel de situaţie astrală hotărârea să plece de acasă şi să îşi pună bazele unei vieţi la început strâmtorate, dar care i-a lăsat libertate de mişcare faţă de nişte părinţi prea posesivi.

Horoscop Săgetător iunie 2016 

Pe 20 iulie, Venus în trigon cu Saturn şi Luna plină apărută în Capricorn te determină să simţi ca mai puţin împovărătoare sarcinile, obligaţiile tale. În loc să te concentrezi pe ceea ce îţi lipseşte în viaţă, tinzi să dai întâietate aspectelor pozitive ale acesteia, să îţi rememorezi realizările şi succesele. De câte ori ai fost cuprins de un sentiment de inferioritate nejustificat de nimic, decât poate de părerile negative ale unor persoane din imediata ta apropiere?

Tendinţele imprimate de Venus şi Mercur sunt intensificate odată cu 22 iulie 2016, atunci când Soarele începe să tranziteze, la rândul său, a opta zonă astrologică a Săgetătorului. Oportunitatea de a pleca într-o călătorie rămâne de actualitate, la fel şi cele legate de studiu. Soarele îţi clarifică în acest tărâm astral opţiunile şi mai mult decât atât. Acest tranzit mi-a prilejuit odată să obţin o bursă de studii la care nu visasem nicicând!

Turnura retrogradă asumată de Uranus, din 29 iulie, în Berbec, îţi poate crea probele din pricina predispoziţie de a sfida cu orice preţ convenţiile, a te revolta împotriva meschinăriei şi micimii sufleteşti ale unora. Păstreză-ţi calmul, şi aminteşte-ţi că o adevărată revoluţie este cea care are loc în tine şi mai puţin în alţii!

Horoscop Săgetător iulie 2016 - Horoscop dragoste 


Începând cu 12 iulie 2016, ca urmare a prezenţei lui Venus în a IX-a casă a Săgetătorului, viaţa sentimentală se îndepărtează de cărări bătătorite, este sastisită de rutină. Dacă eşti singur, poţi cunoaşte o persoană învăluită de un farmec aparte, având darul de a te elibera de convenienţe şi a te călăuzi spre noi moduri de a gândi şi a trăi. Un amic de-al meu a ajuns să fie de nerecunoscut după ce ce noua lui iubită l-a dezrădăcinat din complexele lui. S-a schimabt, desigur, în bine! Un astfel de partener poate fi cineva sosit de curând din străinătate sau cu care îţi încrucişezi destinul în decursul unei călătorii. Cuplurile căsătorite ori aflate într-o conexiune stabilă au înainte o perioadă de bun augur revitalizării, eventual şi graţie unei vacanţe petrecute departe de casă, într-un loc care le asigură o deplină intimitate. Uneori, acest tranzit al lui Venus te poate şoca prin efectele pe care le are asupra unei perechi ce părea să fie blazate şi care nu se mai satură, la un moment dat, să îşi arate chiar şi în public afecţiunea!

Horoscop Săgetător 2016

Dragostea este străfulgerată de evenimente şi conjunctri imprevizibile, de bun sau rău augur, în funcţie de felul cum le priveşti. Odată cu 29 iulie 2016, tranzitul retrograd al lui Uranus în a cincea casă a săgetătorului generează frecvent răsturnări de situaţie spectaculoase în cuplurile formate, îndeosebi în cele care nu sunt caracterizate de o reciprocitate afectivă autentică. Dacă te-ai lăsat antrenat într-o legătură falsă de cuplu, şi nu ştii sau nu îndrăzneşti să îi pui capăt, acum este momentul să termini cu ea odată pentru totodeauna!


Horoscop Săgetător iulie 2016 - Horoscop bani şi muncă 


Trigonul dintre Mercur şi Saturn de pe 19 iulie te înarmează cu precizie şi simţ analitic. Gândirea ta organizată şi pătrunsă de o logică de fier te sprijină să ajungi la concluzii clare, transparente, uşor de înţeles de de alţii. Seriozitatea şi perseverenţa te ajută să faci faţă cu brio unor încercări. O convorbire cu un şef sau cu o persoană experimentată de la serviciu îţi scoate la lumină aspecte promitatore ale carierei tale viitoare!

Pe 20 iulie, Luna plină din a II-a casă a Săgetătorului te impulsionează să îţi verifici cu minuţiozitate şi să-ţi optimizezi balanţa de venituri şi cheltuieli. Temerile legate de chestiuni financiare complicate nu trebuie să-ţi umbrească încrederea în punctele tale forţe ci, dimpotrivă, să ţi le exploatezi zi de zi la maximum. Dă deoparte inerţia şi suprinde-ţi familia prin abilităţile tale neglijate până în prezent!

Horoscop chinezesc 2016- Toate zodiile

Într-un eveniment astral ce va fi resimţit în special în luna august, mişcarea iniţiată de Mercur, din 30 iulie 2016, în Fecioară şi a zecea casă a Săgetătorului indică focalizarea spre muncă şi afaceri, precum şi importanţa vitală a felului cum comunici în aceste segmente ale existenţei tale. Eşti mai grijuliu decât de obicei faţă de modul cum le vorbeşti colegilor şi superiorilor, mai ales că forţa cuvintelor tale poate provoca un impact deosebit, ce se poate face simţit în atragerea de partea ta a unor persoane influente, cât şi în posibilitatea de a isca confruntări neproductive. Dacă un şef te-a dus până acum cu vorba faţă de o promovare sau o mărire de salariu, acum este timpul să îi aduci aminte de promisiunile lui!
Horoscop Săgetător iulie 2016 Horoscop Săgetător iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 22, 2016 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Nu va mai jucați cu mintea oamenilor.
    Sunt mulți naivi. O forma ușoară de manipulare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astrologia este una din dimensiunile importante ale fiintei umane. Manipulare? Manipularea inseamna sa ii inseli pe oameni pentru a-i determina sa faca ceva in interesul cuiva. Unde exista, asadar, manipulare aici?

      Ștergere
    2. astrologia este stiinta cea mai veche din lume si mai veche decat religiile actuale si sectele create ca sa manipuleze. Eu sunt un copil abandonat de la varsta de 4 ani. ASTROLOGIA este a fost si este singura stiinta care ma ajutat si ma educat in cel mai corect si transparent mod. datorita astrologiei am putut sa ma cunosc pe mine insumi si sa trec cu bine peste perioada de criza din adolescenta.deci unii critica sau dezinformeaza in legatura cu astrologia din NECUNOASTERE DE CAUZA;

      Ștergere
  2. In avara de cativa avansati spirutual tot omul esta manipulat constient ori inconstient (parerea mea)din multe cate am incercat astrele au ramas cele mai benefice asa ca nu incep luna fara a citi diane.ro

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.