Slăbim sau nu cu pastilele de slăbit?



Am observat în ultimii ani că au apărut o grămadă de tipuri de pastile de slăbit. Ba inventate de nu ştiu ce doctor francez, ba făcute din cine stie ce plante, despre care nu am auzit niciodată, ba promovate de unele vedete care au o formă fizică excelentă, dar asta desigur, cu dietă şi sport, fără acele pastile de slăbit prezentate ca fiind adevărate miracole. Din păcate, majoritatea celor care utilizează pastile de slabit sau alt tip de suplimente alimentare, Ananas Forte, de exemplu, cu scopul de a slăbi, nu ţin cont de cel mai important lucru şi anume, modul în care acestea funcţionează şi care este, de fapt, acţiunea lor.

.

Cum acţionează pastilele de slăbit?



Cele mai multe pastile de slăbit acţionează suprimând pofta de mâncare. Ele conţin unul sau mai multe ingrediente care au proprietatea de a absorbi apa, de a se umfla şi de a da acea senzaţie de stomac plin, ajutându-vă astfel să mâncaţi mai puţin fără a suferi de foame. Acţiunea lor este foarte utilă într-o cură de slabire, deoarece de cele mai multe ori mâncatul excesiv este principala cauză a kilogramelor în plus.

Un alt tip de pastile de slăbit sunt cele care acţionează accelerant metabolismul si forţându-l astfel să ardă grăsimile mai eficient. Şi acestea pot fi foarte utile în curele de slăbire. Problema principală pe care trebuie să o înţeleagă oricine foloseşte pastile de slăbit, este că doar luând acele pastile şi fără a face nimic altceva, rezultatele vor fi minime sau de cele mai multe ori nu vor fi deloc. Chiar citeam recent comentariile de la un articol despre Slimmer Spray unde am observat câteva fete care au văzut nişte reclame că se poate slăbi cu acel spray şi este suficient doar să-ţi dai 2 - 3 pufuri pe zi. Spre uimirea mea, chiar au luat de bună chestia asta şi au pus-o în aplicare. Bineînteles, rezultatele .... au cam întârziat să apară :)

Ce trebuie să faci în paralel cu administrarea pastilelor de slabit?

2 lucruri mari si late:
  1. Să mănânci sănătos. Nu este nevoie să ţii cine ştie ce dietă sau să te înfometezi. Este suficient să mănânci sănătos şi cu simţul răspunderii. De exemplu alimente precum hamburgerii, pizza, carnea grasă, bauturi carbogazoase nu ar trebui sa mai aibă ce căuta în alimentaţia dumneavoastră. Beneficiile unei alimentaţii sănătoase sunt foarte mari si nu se reflecta numai în scăderea în greutate ci şi în starea de sănătate pe termen lung.
  2. Să faci mişcare. Mişcarea este unul dintre lucrurile esenţiale dintr-o cura de slabire. Fie ca ea înseamnă jogging, fie ca înseamnă plimbări seara pe distanţe mai lungi, plimbări cu bicicleta, diverse jocuri cum ar fi tenisul etc, este necesară. La fel ca şi în cazul alimentaţiei, beneficiile aduse de un program regulat de mişcare sunt foarte mari. Începând de la beneficiile asupra stării generale de sănătate, până la îmbunătăţirile performanţelor intelectuale, sunt rezultate ale sportului.
Pe lângă acestea, într-o cură de slăbire indiferent că folosiţi sau nu pastile de slăbit este indicat să vă înarmaţi cu foarte multă răbdare deoarece acestea în general dureaza. Suplimentele de slăbit şi pastilele care promit marea cu sarea că slăbiţi în 7 zile zeci de kilograme, sunt nişte prostii. Chiar vedeam săptămâna trecută o reclamă la nişte pastile care spunea ca poţi slăbi 30 kg pe lună. Amuzant şi trist în acelaşi timp dacă ne gândim la cei care chiar cred şi care chiar dau bani pe asemenea produse.

De ce pastile de slăbit trebuie să te fereşti?


Da, există şi pastile de slăbit de care trebuie să te fereşti. Deşi nu este vreo regulă, eu personal m-aş feri de urmatoarele:
  • Pastilele de slăbit şi suplimentele care nu se găsesc în farmacii. Au apărut ca ciupercile după ploaie pastilele de slăbit care se vând doar pe Internet, prin intermediul unor pagini dubioase care mai şi promit rezultate excepţionale. Încercaţi să vă puneţi întrebarea: dacă acele pastile sunt atât de bune şi sănătoase precum sunt prezentate, de ce nu le-au acceptat în farmacii? O fi oare pentru că nu au aprobarile necesare? Întreb doar :)
  • Pastilele care pe siteul oficial nu au prezentate lista de ingrediente completă.
  • Pastilele şi orice fel de suplimente care promit că slabiţi fără dietă şi sport.
  • Pastilele care au foarte multe recenzii negative şi apropo de recenzii, de fiecare dată când verificaţi părerile clienţilor despre vreun anumit supliment, încercaţi să nu mergeţi pe siteul lor direct la "testimoniale" sau "păreri clienţi" ci mai degrabă să căutaţi păreri pe forumuri şi bloguri despre suplimentul respectiv. Am observat că se cam practică testimonialele false în ultima perioadă!
Voi ce experienţe aveţi cu pastilele de slăbit? Aţi folosit? Aţi obţinut rezultate cu ele? Aţi recomanda cuiva vreun anumit tip de pastile de slăbit?


Articole cu acelasi subiect:
De ce nu slabesc?
Metode simple de a slabi
Cum slabesti fara mari eforturi?


Slăbim sau nu cu pastilele de slăbit? Slăbim sau nu cu pastilele de slăbit? Reviewed by Diana Popescu on iunie 28, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. eu nu am luat dar am rude ce au ....au cazut in capcana asta. Nu e niciuna miraculoasa, ca daca se inventa pastila sa ne faca manechine si sa mancam cat 3, se lua si Nobel.
    Solutia e in echilibru si adaptare, in respect si apreciere fata de corpul nostru:
    -in mai multa miscare (pt a mari arderile si metabolismul)
    - si mancat sanatos si mai putin.
    Cu anii metabolismul creste si e musai sa scadem mesele. Nu e normal sa mancam la 40 ani aceeasi cantitate ca la 18.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pastila asta ,,magica,, este de fapt o farsa pe care unii o cred iar altii nu. De fapt e o chestie chimicala pe care o inghiti si care iti face mai mult rau decat bine. Daca iei asa ceva ai aruncat bani pe geam.
    Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.