Când un bărbat dăruieşte flori unei femei..



Îţi voi spune un secret şi anume că, orice femeie îşi aminteşte ultimul buchet de flori pe care l-a primit! Gestul de a-i trimite flori se poate translitera simplu: "M-am gândit la tine! Te apreciez! Te admir!" şi habar nu ai cât contează, indiferent de natura relaţiei voastre. 
Nu ezita niciodată să dăruieşti flori femeilor din viata ta: iubitei, soţiei, colegei, fiicei, mamei, surorii tale! 

"Florile sunt.. nişte afirmaţii mândre, raze de frumuseţe ce intrepatrund toate  lucrurile din lume."                                                     
                                                                                       Ralph  Waldo Emerson







  • Dacă nu ştii ce flori să alegi, cere ajutor!  


Atunci când comanzi flori online, să ai la îndemână numele, adresa şi numărul ei de telefon. Dacă nu eşti sigur ce să flori să alegi, cere ajutor. Florarii profesionişti sunt pregătiţi să te ajute pentru un aranjament special, care se va potrivi atât cu sentimentele tale cât şi cu personalitatea ei. Caută pe Google livrare flori bucureşti şi vei găsi imediat asistenţa dorită specializată. 


Un buchet de flori trimis unei femei nu înseamnă neapărat un angajament, dacă eşti unul din acei tipi care trăieşte cu teama de a se implică într-o relaţie. Însă, aşa cum bărbaţii nu pot trăi fără femei, nicio femeie nu va rămâne alături de un bărbat dacă nu este admirată şi apreciată pentru ea însăşi.


  • Dacă însă ai cunoscut o femeie care te interesează, trebuie să ştii că există un cod al femeilor de care trebuie să ţii seama! 

Dacă dăruieşti flori la prima sau a două întâlnire poate însemna că vrei s-o impresionezi neapărat şi ar putea avea un efect advers, să o pui pe fugă, spune acesta. 

De la a câta întâlnire poţi dărui un buchet de flori? Iţi răspund pe dată, la a treia, doar dacă simţi că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ea şi relaţia evoluează. 

Cel care oferă flori cu ocazia aniversărilor, onomasticilor sau de ziua îndrăgostiţilor nu este creativ, dar este de admirat pentru investiţia lui. 

Însă barbatul care oferă flori, fără nici un motiv anume sau fără o ocazie specială, pur şi simplu, este bărbatul profund, atent, pe care orice femeie şi-l doreşte

Florile nu-şi pierd niciodată limbajul. Un buchet de flori proaspete poate exprima o mulţime de sentimente, de la cele de iubire la prietenie, admiraţie, apreciere.



Alte articole in blog:

Florile din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor | diane.ro

Semnificatia numarului de flori dintr-un buchet | diane.ro

Legendele si miturile florilor | diane.ro

Florile preferate iti destainuie personalitatea | diane.ro

Florile deschid calea spre dragoste | diane.ro


Zodiacul florilor

Florile in citate, aforisme, maxime


Când un bărbat dăruieşte flori unei femei.. Când un bărbat dăruieşte flori unei femei.. Reviewed by Diana Popescu on iulie 14, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.