Horoscop Săgetător august 2016

Horoscopul Săgetătorului august 2016 anticipează intensificarea vitalităţii, motivării şi siguranţei de sine în tot ce-ţi propui, o viaţă amoroasă guvernată de înţelegere şi stabilitate, şi una profesională presărată cu oportunităţi dăruite de maturitate şi responsabilitate.


Horoscop Săgetător august 2016 - Horoscop general 


Însufleţit de o energie clocotitoare, este nevoie să ţi-o pui la treabă pentru a nu cade pradă nervozităţii sau unui neastâmpăr păgubos, în urma tranzitului demarat de Marte, pe 2 august 2016, în Săgetător. Mult mai motivat decât de obicei, eşti dornic să te avânţi în noi începuturi, însă se impune să duci cu perseverenţă până la capăt orice îţi asumi, şi să nu sari de la o activitate la alta, lăsându-le pe rând baltă. Înalta competitivitate ce te străbate te poartă spre succese atâta timp cât nu degenerează în confruntări impulsive, neproductive.

Tot pe 2 august, Luna nouă din Leu şi a IX-a ta casă îţi pune pe jar dorinţa de a călători. Dacă nu reuşeşti să faci asta, ai posibilitatea să treci printr-o aventură relevantă ori să cunoşti un om deosebit, a cărui originalitate te poate determina să îţi schimbi viziunea despre lume.
Săgetător

Ca efect al cuadratului dintre Mercur şi Saturn de pe 6 august 2016, eşti predispus să faci din ţânţar armăsar şi să fii iritat de probleme mărunte. Fereşte-te să dai o atenţie prea mare unor detalii nesemnificative. Nu pune la inimă criticile unor persoane din preajma ta şi străduieşte-te să desluşeşti dacă nu sunt cumva justificate.

Venus în cuadrat cu Marte pe 7 august te convinge să fii cât se poate de tranşant în exprimarea preferinţelor şi lucrurilor care îţi repugnă. Nu mai ţii cont de diplomaţie în relaţionarea cu ceilalţi, şi poţi să te angajezi în certuri şi conflicte fierbinţi!

Tinzi să sari dintr-o extremă în cealaltă! Prea îngrijorat de modul cum te comporţi cu alţii, poţi gafa din acest punct de vedere. Cuadratul lui Venus cu Saturn din 13 august 2016 îţi poate preschimba prudenţa în răceală ori inamiciţie în ochii altora. Ai rezultatele cele mai bune atunci când întreprinzi ceva de unul singur.

Horoscop Săgetător 2016

Odată cu aceeaşi zi de 13 august, Saturn revine în tranzit direct în Săgetător, aşa că pari să fii înarmat cu o înnoită încredere în tine însuţi. Mişcarea retrogradă a lui Saturn a avut scopul de a-ţi îndepărta iluziile despre imaginea ta exterioară, trupul tău şi ţelurile tale, călăuzindu-te către o înţelegere realistă a sinelui şi un simţământ adecvat despre forţa ta individuală.

Luna nouă răsărită pe 18 august 2016 în Vărsător şi a treia ta casă îţi înviorează viaţa socială, dă naştere unor discuţii şi schimburi de idei capabile să te orienteze pe cărări necunoscute, dar incitante ale existenţei. Este posibilă apariţia unui şir de coincidenţe deloc întâmplătoare, unor întâlniri cu oameni îndrăgiţi pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme.

O chestiune importantă îţi solicită atenţia şi simţul responsabilităţii pe 24 august, atunci când Marte se poziţionează în conjuncţie cu Saturn. Pentru a fi sigur că nu dai chix, este necesar să-ţi înfrânezi o grabă nejustificată. În acelaşi timp, noi acţiuni, inovatoare, pot soluţiona o problemă care te sâcâie de câtva timp.

Marte în cuadrat cu Neptun în ziua de 26 august 2016 te poate aduce într-o circumstanţă neplăcută pe care nu o poţi evita oricât de mult ai încerca. Se impune să o abordezi frontal, raţional. Cu cât îţi doreşti mai fierbinte ceva, cu atât mai mult obiectul dorinţei pare să ţi se strecoare printre degete! Pe de altă parte, poţi avea parte de beneficii neaşteptate, spre care nu te-ai concentrat deloc!

Începând cu 30 august, tranzitul lui Venus în Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului scoate în prim plan relaţiile de amiciţie şi integrarea într-un grup social. Prietenii tind să te înconjoare cu afecţiune, mult mai dornici să te sprijine şi să-ţi dăruiască bucurii decât altădată!

Horoscop Săgetător august 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală este favorabilă înălţării relaţiilor de cuplu consacrate pe un nou nivel de stabilitate şi reciprocitate. Din 5 august 2016, tranzitul lui Venus în Fecioară şi a zecea casă a Săgetătorului dă startul unei perioade propice pentru o cerere în căsătorie sau programarea unei nunţi. Nativii singuri pot întâlni un potenţial tovarăş de viaţă cu prilejul unui eveniment social sau în persoana cuiva din sfera lor profesională.

Într-un parcurs ale cărui influenţe vor fi resimţite mai ales în septembrie, Venus în a XI-a casă a Săgetătorului pune accentul pe camaraderie şi obiectivele comune din relaţiile de cuplu. Este posibil să te asociezi cu persoana iubita într-o activitate lucrativă sau de afaceri. Dacă eşti singur, este de aşteptat să fii atras într-o poveste de dragoste cu cineva de care te lega până acum o simplă prietenie. În acelaşi timp, un amic îţi poate facilita cunoaşterea unui partener promiţător.

Horoscop Săgetător august 2016 - Bani şi muncă 


Ca urmare a trigonului Soarelui cu Saturn de pe 1 august 2016 dai dovadă de prudenţă şi răbdare în afaceri, de responsabilitate şi eficienţă în muncă. Deşi nu te remarci printr-o creativitate ieşită din comun, ai abilitatea de a te apleca cu minuţiozitate asupra detaliilor semnificative ale proiectelor tale.

Odată cu 5 august, prezenţa lui Venus în a XI-a casă a Săgetătorului îţi oferă sporiti sorţi de izbândă în a te afirma în muncă. Este posibil, aşadar, să fie remarcate realizările tale şi să fii recompensat cu o avansare sau o creştere de salariu. Dacă nu ai un job, acest ciclu venusian tinde să te ajute să-ţi găseşti unul.

Pe 7 august 2016, Venus în cuadrat cu Saturn nu îţi recomandă să te implici în cooperări sau negocieri financiare întrucât pari să ai îndoieli despre valoarea ideilor şi resurselor tale.

Horoscop Săgetător iulie 2016

Soarele pătrunde pe 22 august în Fecioară şi a X-a casă a Săgetătorului, îndemnându-te să examinezi cu grijă şi obiectivitate încotro te îndrepţi în viaţă, îndeosebi din punct de vedere profesional. Eşti gata să te angajezi cu toate forţele, indiferent de sacrificii, spre un ţel important legat de carieră. Încă o dată, atitudinea ta matură şi responsabilă este pe punctul să fie răsplătită.

Mişcarea retrogradă în care se înscrie Mercur, odată cu 30 august 2016, în Fecioară, te îndrumă să te ocupi prioritar de sarcini amânate sau neterminate. Alte tendinţe imprimate de acest aspect astral, mai cu seamă în luna septembrie, sunt: dezacorduri, certuri cu un superior, dezideratul de a avea o grijă sporită în încheierea unor contracte pentru nativii având propria afacere, o eventuală reorientare profesională ce nu trebuie încă să fie pusă în practică. Oricum, în acest ciclu mercurian nu este de bun augur să îţi schimbi jobul sau să încerci să-ţi afli altul, să îţi coborî garda şi să îţi pierzi din frâu impulsivitatea.
Horoscop Săgetător august 2016 Horoscop Săgetător august 2016 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. buna Diana. In noaptea de vineri 5 august 2016, la ora 3 dimineata m-am trezit dintr-un cosmar/
    ERAM IN FATA LA BLOC LA UN PRIETEN ERA NOAPTE AFARA, SI VAD CA VINE CINEVA SI STRIG (GHAZY TU ESTI?) SI NU RASPUNDEA SI SE INDREPTA IN VITEZA SPRE MINE ERA O SILUETA DE OM DAR ERA CA O UMBRA m-am trezit imediat inspaimantat si simteam o prezenta in camera si incepusem sa ma rog in numele fecioarei Maria dar tot nu reuseam sa il fac sa ma lase in pace, apoi ma uit la ceas si vad ca este ora 3 dimineata apoi am avut intuitia sa invoc numele lui iisus hristos in rugaciunea mea si ca prin minune prezenta plecase din camera si apoi am adormit linistit; sper sa ma ajuti cu o explicatie

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.