Horoscop Scorpion august 2016

Potrivit horoscopului Scorpionului august 2016, ai posibilitatea să îţi reevaluezi, reconfigurezi şi stabilizezi valorile şi obiectivele, să abordezi mai încrezător în tine însuţi şi mai realist existenţa. Activităţile de grup şi conexiunile cu prietenii capătă întâietate, dragostea se împleteşte cu amiciţia, iar demersurile financiare îţi sunt mai promiţătoare decât de obicei.


Horoscop Scorpion august 2016 - Horoscop general 


Din 2 august 2016, tranzitul lui Marte în Săgetător şi a doua casă a Scorpionului te determină să îţi aperi cu văjnicie credinţele şi idealurile şi să te indentifici cu ele. Treci printr-o perioadă propice analizării valorilor tale esenţiale, desluşirii felului cum se potrivesc existenţei tale actuale. Nu eşti dispus să te lansezi în iniţiative majore, preferând mai degrabă să te ocupi de proiectele deja începute.

O speranţă fierbinte este pe cale să ţi se împlinească odată cu 5 august, ca urmare a vizitei lui Venus în Fecioară şi a XI-a ta casă. Planeta dragostei îţi permite, totodată, o viaţă socială spumoasă şi fericită. La ordinea zilei sunt activităţile de grup, numeroasele întâlniri cu prietenii şi învigorarea relaţiilor cu ei, înfiriparea unor noi amiciţii.
Scorpion

Încrederea în tine însuţi, în atuurile tale individuale se întăreşte graţie revenirii lui Saturn, din 13 august 2016, în tranzit direct în Săgetător şi a II-a casă a Scorpionului. Dacă ai avut până acum senzaţia că eşti lăsat de izbelişte ori că nu eşti sprijinit de alţii, acest lucru a avut menirea de a te face să priveşti inaluntrul tău şi să-ţi regăseşti forţa personalităţii. Ai astfel ocazia să îţi armonizezi simţămintele şi ţelurile personale cu modul în care interacţionezi în lume.

Luna plină apărută pe 18 august în Vărsător are darul de a-ţi împrospăta atmosfera de acasă, a revărsa un aflux de prietenie în relaţionarea cu familia, un val de energie care te inspiră să dai o faţă nouă locuinţei tale, să îi bucuri pe oamenii apropiaţi prin fapte şi cadouri surprinzătoare. Uneori, această Lună plină prilejuieşte o schimbare bruscă a domiciliului sau mutarea împreună cu persoană iubita.

Influenţele venusiene sunt înteţite odată cu 22 august sub impactul călătoriei Soarelui în a doua casă a Scorpionului. Continui să fii antrenat în demersuri comune cu prietenii, dar ţii neapărat să-ţi menţii independenţa, să le pui altora în vedere opiniile şi părerile tale. Concentrat asupra viitorului, ai capacitatea să desluşeşti cu realism ceea ce vrei cu adevărat şi mijloacele prin care să-ţi atingi obiectivele.

Horoscop Scorpion 2016

Tranzitul retrograd preluat de Mercur pe 30 august în Fecioară, ale cărui ecouri se vor face simţite mai ales în septembrie, poate provoca neînţelegeri în relaţiile cu amicii din cauza unor bârfe şi zvonuri. Nu-ţi apleca urechea la orice vorbă şi caută să verifici informaţiile care îţi parvin, în special când îi vizează pe nişte oameni importanţi din viaţa ta. Mai cu seamă dacă ai fost prins excesiv în vârtejul activităţilor sociale în ultima vreme, poţi fi înclinat să îţi rezervi clipe de singurătate pentru a-ţi dezvălui individualitatea, cine eşti şi ce vrei de la alţii.

Horoscop Scorpion august 2016 - Horoscop dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă devine câteodată mai puţin pătimaşă, însă este fortificată de camaraderie şi urmărirea unor interese comune. Din 5 august 2016, amplasarea lui Venus în a unsprezecea casă a Scorpionului este corelată cu transformarea unei relaţii de prietenie într-una de iubire, sau cu întâlnirea unui potenţial partener prin intermediul unui amic ori în cadrul unui eveniment din grupul tău social.

Cu efecte precumpănitoare în luna septembrie, parcursul lui Venus în Balanţă, demarat pe 30 august, are potenţialul de a crea momente de cumpănă în legăturile de cuplu, ce pot conduce fie către despărţiri, fie către înteţirea, călirea conexiunilor afective reciproce. Nativii singuri pot fi implicaţi într-o idilă cumva secretă, misterioasă, ori pot fi copleşiţi de o sfiiciune exagerată în apropierea de o persoană care le place.

Horoscop Scorpion august 2016 - Horoscop bani şi muncă 


Năzuinţa de a te bucura de o situaţie financiară cât mai înfloritoare, inspirată odată cu 2 august de prezenţa lui Marte în a II-a ta casă te stimulează să nu te dai îndărăt de la orice fel de eforturi în acest sens, să cauţi noi surse de bani. Pe de altă parte, pari să cheltuieşti mai mult decât de obicei. N-ar fi rău să-ţi "uiţi" cât mai des cardul de credit acasă.

Tot pe 2 august, Luna nouă ivită în Leu şi a X-a casă a Scorpionului îţi stârneşte ambiţia de a te afirma în muncă. Este posibilă o avansare sau o majorare salarială, cu atât mai mult cu cât îţi dovedeşti abilităţile de lider şi competenţa. Un ţel profesional pe termen lung este în măsură să-şi arate primele roade.

Horoscop Scorpion iulie 2016

Ieşirea lui Saturn din aspectul său retrograd în a doua ta casă pune capăt din 13 august 2016 unor circumstanţe nefavorabile din sfera financiară. Nu mai eşti impulsionat să obţii câştiguri spectaculoase peste noapte şi ai răbdarea de a-ţi clădi, pe baze sănătoase, planuri ce îţi asigură profituri constante, chiar dacă acestea nu sunt notabile la început.
Horoscop Scorpion august 2016 Horoscop Scorpion august 2016 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Se potriveste. Sa vedem, daca se si intampla!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru blog, citesc cu mare drag interpretarile tale. Mult succes pe mai departe !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.