Ce poţi face cu ocazia aniversării zilei tale de naştere?

Astăzi e ziua mea! Sau a ta! Este o zi dedicată aniversării zilei de naştere, un eveniment cutremurător, ce marchează, de fapt, nu numai ivirea noastră pe lume ci şi, din punct de vedere subiectiv, însăşi naşterea, geneza lumii. Universul există pentru noi atât cât suntem parte din el, cât îl trăim! Dacă am fost într-un altfel de viaţă înainte de a ne naşte şi mergem într-o altfel de existenţă după moarte, ei bine, asta este cu totul altceva. În planul prezent al trăirii noastre avem doar singură zi pe an menită celebrării fiinţării noastre pe pământ! Ce să facem cu ea, cum să o sărbătorim? Iată câteva idei...

O zi a recunostiintei 


Deşi cu prilejul zilei de naştere suntem tentaţi să ne gândim în primul rând la noi înşine, nu ar fi rău să ne amintim de oamenii importanţi din viaţă noastră, care ne dăruiesc ori ne-au dăruit câte ceva important. Poate fi vorba despre părinţi, bunici, fraţi, surori, prieteni, alte persoane îndrăgite. Mulţumeşte într-un fel special, chiar şi numai cu un mesaj pentru faptul că există, că sunt alături de tine!
Ce poţi face cu ocazia aniversării zilei tale de naştere?

Ziua de naştere în aforisme, maxime, citate 

Ia-ţi o zi liberă 


Indiferent dacă eşti pe băncile şcolii sau munceşti, ia-ţi o zi liberă. La urmă urmei, un astfel de eveniment personal nu se petrece decât o dată pe an şi ar fi potrivit să te bucuri din plin de el, fără să fii împovărat de tot felul de responsabilităţi şi obligaţii. Măcar, în această zi, tu eşti pe primul plan, tu eşti actorul principal de pe scena vieţii tale!

Sărbătoreşte-ţi dragostea sau conexiunea de cuplu 


Mai cu seamă dacă eşti căsătorit ori îndrăgostit, poţi fi înclinat să te bucuri din plin mai ales numai alături de partenerul tău. Lasă pentru a doua zi o eventuală petrecere cu amicii. Redescoperă-ţi sentimentele faţă de fiinţa iubită şi bucură-te că eşti iubit într-un loc intim sau cumva izolat de viaţa socială cotidiană. Această zi se poate încheia implinitor cu o cină romantică în doi!

Explorează un loc nou 


Ziua de naştere ar trebui să marcheze începerea unui ciclu nou din viaţa ta, a lansării într-o aventură nouă ori către o cale nouă a existenţei. De ce nu ai jalona acesta zi printr-o călătorie într-un loc inedit, interesant, incitant, ce ar putea fi punctul de pornire către o etapă diferită a destinului tău?

Ziua de naştere în superstiţii şi tradiţii

Dă o petrecere! 


Trăieşte clipele zilei tale de naştere la maximum împreună cu cei mai buni prieteni, dă muzica la maximum şi sperie-i pe vecini cu bubuiturile sticlelor de şampanie. Poate preferi totuşi o masă fastuoasă, ceremonială, de familie, la care să participe toate rudele, mai mult sau mai puţin îndepărtate...

Fă-ţi un cadou 


Reînnoieşte-ţi sinele, existenţa cu un cadou pe care nimeni nu s-ar gândi să ţi-l facă cu această ocazie, un lucru la care ai visat de mult, dar ai tot amânat să ţi-l iei. Poate că acest lucru simplu în aparenţă are potenţialul să dea o turnură nouă, mai frumoasă, mai promiţătoare vieţii tale!

Ziua de naştere este cea dintâi zi a unui nou voiaj de 365 de zile în jurul soarelui.Călătorie plăcută!

Dacă ai şi alte idei despre cum am putea să ne sărbătorim ziua de naştere, aştept cu drag şi interes părerile tale în secţiunea comentarii!
Ce poţi face cu ocazia aniversării zilei tale de naştere? Ce poţi face cu ocazia aniversării zilei tale de naştere? Reviewed by Diana Popescu on august 13, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.