Ce înseamnă Allahu Akbar?

Poate că ai văzut deja o mulţime de videouri, filmuleţe ale unor posturi de televiziune cu oameni ce strigă "Allahu Akbar" din tot sufletul în vreme ce comit acte teroriste, pe când omoară oameni nevinovaţi. Aceste este adevăratul mesaj "Allahu Akbar"? Allahu Akbar înseamnă "Allah este mare." Astfel de oameni cu minţi sucite, răsucite, bolnave reprezintă cu adevărat mohamedanismul, islamismul?

Autenticii adepţi ai acestei religii, atunci când se adună anual la Mecca, se unifică într-o singură persoană în faţa lui Dumnezeu, a lui Allah, indiferent de rasă, culoare, fiind focalizati numai către o singură credinţă.
Ce înseamnă Allahu Akbar?

A spune"Allahu Akbar" înseamnă pentru oamenii însufleţiţi de această religie să îşi afle un singur glas, o unică dragoste către umanitate, şi nici un fel de ură. Ei îşi aduc aminte (sau ar trebui) de asta în fiecare dintre cele cinci rugăciuni zilnice închinate lui Allah.

Osho despre terorism

Ei spun în orice ocazie şi în orice fel de împrejurare "Allahu Akbar," atunci când sunt încântaţi de frumuseţile lumii, sau când sunt copleşiţi de necazuri, când se simt înfricoşaţi şi slabi, când sunt în culmea bucuriei şi fericirii. Allahu Akbar poartă pentru ei semnificaţia încrederii şi dragostei întru Dumnezeu, cu înţelesul "Dumnezeu/Allah este cel mai mare."

Aşadar, nu ar trebui să ne lăsăm derutaţi, influenţaţi în rău de teroriştii care îşi justifică crimele urlând din răsputeri Allahu Akbar.

Terorismul în citate, aforisme, maxime

Mohamedanismul este până la urmă o religie paşnică, care provoca uneori orori din pricina somnului raţiunii şi deformarii autenticei credinţe în Allah, care îndrumă de fapt numai spre iubire şi armonie în legăturile umane. Allahu Akbar!
Ce înseamnă Allahu Akbar? Ce înseamnă Allahu Akbar? Reviewed by Diana Popescu on august 07, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Remarcabil.Este o adevarata lectie de istorie,scurta cei drept dar indeajuns sa pricepem mesajul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa cum se creeaza o confuzie intre romi si romani tot la fel sa creat o confuzie intre islam(religie) si stat islamic ........

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.