Horoscop Gemeni septembrie 2016

În septembrie 2016, horoscopul Gemenilor are drept orientări majore înteţirea poftei de a te bucura de viaţă şi oportunitatea de a degusta plăceri rare ale existenţei, o creativitate ieşită din ţâţâni, armonizarea relaţiilor familiale şi abilitatea de a înţelege intuitiv intenţiile tainice ale celor din jurul tău. Atât viaţa amoroasă, cât şi cea profesională îţi rezervă împliniri atâta timp cât îţi stăpâneşti impulsul de a avea aşteptări irealiste, exagerate de la alţii.

Horoscop Gemeni septembrie 2016 | Horoscop general 


Luna nouă ivită pe 1 septembrie 2016 în Fecioară şi a patra casă a Gemenilor îţi trezeşte nostalgia faţă de copilărie, bucuriile inocente ale acesteia. Este o zi potrivită răsfoirii împreună cu cei dragi a unui album de familie, rememorării reperelor importante ale formării personalităţii tale. Nu eşti încurajat totuşi în acest mod să te refugiezi în trecut, ci stimulat să-ţi trăieşti din plin viaţa alături de oamenii apropiaţi şi să-ţi creezi astfel alte amintiri nepieritoare.

Năzuinţa anterioară îşi găseşte căi de împlinire odată cu 9 septembrie, graţie tranzitului lui Jupiter în Balanţă şi a V-a ta casă. Nu-ţi mai supraestimezi povara responsabilităţilor şi te simţi liber să te recreezi, să te distrezi, să îţi exprimi sugestiv autenticitatea, unicitatea fiinţei, mai ales cu prilejul numeroaselor evenimente sociale la care eşti invitat. Creativitatea ţi se înalţă la cote rar atinse altădată şi, atunci când îşi găseşte un făgaş fertil, este recompensată material sau moral.
Zodie gemeni

Parcursul Soarelui în a cincea casă a Gemenilor se aliniază din 22 septembrie 2016 influenţelor lui Marte. Cuprins de neastâmpăr, îţi vine greu să te concentrezi asupra muncii şi a unor chestiuni serioase. Încă o dată, oamenii îţi caută tovărăşia, atraşi de atitudinea ta prietenoasă şi onestă, iar agenda zilnică tinde să-ţi fie aglomerată cu tot felul de reuniuni, întâlniri şi petreceri. Aspiraţia de a fi în centrul atenţiei îţi este satisfăcută, mai cu seamă că bucuria ta de a trăi este molipsitoare!

Deoarece Mercur revine în tranzit direct în Fecioară începând cu aceeaşi zi de 22 septembrie, pofta de viaţă nu-ţi este diminuată de probleme ori dubii în interacţiunea cu familia. Traiul de acasă îţi este tulburat din ce în ce mai puţin de neînţelegeri, şi comunicarea cu rudele şi cei dragi se centrează pe valori şi obiective comune.

Horoscop Gemeni 2016

Starea de sănătate, vitalizarea fizică şi mentală ajung în prim plan din 23 septembrie 2016, ziua în care Venus îşi iniţiază călătoria în Scorpion şi a VI-a casă a Gemenilor. Eşti impulsionat, aşadar, să-ţi optimizezi dieta şi stilul de viaţă, în general.

Pluton îşi încheie pe 26 septembrie mişcarea retrogradă în Capricorn şi a opta ta casă. În consecinţă, ar trebui să nu mai fii frământat de nici un fel de conflict interior, să-ţi fi înfrânt porniri negative sau păguboase în înaintarea către ţelurile tale.

Ţii cu tot dinadinsul să dai deoparte pâclă aparenţelor şi să pătrunzi în miezul lucrurilor din 27 septembrie 2016, atunci când Marte îşi face intrarea în aceeaşi a VIII-a casă a Gemenilor. Posezi capacitatea de a desluşi ceea ce se ascunde în spatele vorbelor şi gesturilor oamenilor, având astfel la dispoziţie un atu în plus în interacţiunea socială şi promovarea intereselor tale. Străduieşte-te, totuşi, să apelezi mai des la diplomaţie pentru a-ţi contracara agresivitatea crescândă îndeosebi în discuţiile cu parteneri din sfera personală şi profesională.

Horoscop Gemeni septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală stă sub semnul unor bune auspicii în relaţiile de cuplu de cursă lungă datorită căldurii afective şi simţului umorului pe care ţi le infuzează, din 5 septembrie 2016, Jupiter în a cincea casă a Gemenilor. Nativii singuri au ocazia să întâlnească un partener promiţător în activitatea lor socială efervescentă ca urmare a aurei de atractivitate care îi scoate în evidenţă.

Suv vibraţiile parcursului lui Venus în a şasea lor casă, Gemenii singuratici au iarăşi oportunitatea de a înfiripa o idilă, de astă dată cu cineva din mediul lor profesional, cu condiţia să-şi ţină în frâu tendinţa de a fixa standarde prea înalte unui eventual tovarăş de cuplu.

Horoscop Gemeni septembrie 2016 - Muncă şi bani 


Din 5 septembrie, periplul lui Jupiter în Balanţă este favorabil investiţiilor şi unor speculaţii financiare. Poţi obţine venituri considerabile asumându-ţi mai multe riscuri decât de obicei în afaceri, însă nu trebuie să exagerezi în acest sens şi să-ţi laşi întru totul jos garda prudenţei.

O direcţie nouă şi plină de făgăduinţe în viaţă este pe punctul să-ţi fie relevată pe 16 septembrie 2016, sub efluviile Lunii pline din Peşti şi a zecea casă a Gemenilor. Nu te împotrivi predispoziţiei de a visa cu ochii deschişi pentru că poţi primi în acest fel indicii preţioase despre evoluţia ta în carieră.

Horoscop Gemeni august 2016

Venus, prezentă de pe 23 septembrie 2016 în Scorpion, dă startul unei perioade dedicate organizării şi ajustării preocupărilor profesionale. Orice scăpare sau eroare, cât de mică, îţi sare în ochi, te scoate din sărite, şi ai aşteptări foarte mari atât de la tine cât şi de la cei din jur. Dacă îţi înfrângi înclinaţia de a-i critica dur pe alţii şi te concentrezi pr propria eficienţă, relaţiile cu colegii ar trebui să se amelioreze, să se armonizeze. În caz că nu ai un job, poţi afla unul mai uşor, nu neapărat foarte avantajos, dar care îţi poate asigura cel puţin nişte venituri regulate până când reuşeşti să găseşti un altul mai bun.
Horoscop Gemeni septembrie 2016 Horoscop Gemeni septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Sa spersm ca viata gemenilor incepe sa se imbunatateasca .Ca pana acum de vreo trei ani Doamne prin cate am trecut . Dar Dumnezeu m a ajutat sa trec prin toste .
    Slavit fie Domnul Isus !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.