Horoscop Peşti septembrie 2016

În horoscopul Peştilor septembrie 2016 primează asumarea unei fertile atitudini binevoitoare şi deschise în interacţiunea socială, o transformare crucială într-un domeniu important al existenţei, relansarea relaţiilor parteneriale şi de prietenie, şansa de călători, a-ţi dezvălui noi dimensiuni ale lumii, şi o viaţă amoroasă stând sub semnul pasiunii şi ineditului.

Horoscop Peşti septembrie 2016 | Horoscop general 


Pe 1 septembrie 2016, Luna nouă din Fecioară şi a şaptea casă a Peştilor pogoară un simţământ de linişte, seninătate asupra ta. Îţi înţelegi responsabilităţile şi, din această cauza, nu te mai simţi apăsat de ele, găseşti un echilibru între ceea ce oferi altora şi primeşti de la ei. Totodată, se produce o schimbare subtilă a conexiunilor tale în doi, indiferent dacă acestea ţin de dragoste, prietenie sau chiar duşmănie. Nu este exclus ca un amic să ţi se preschimbe în inamic, şi viceversa!
Zodie Peşti

Încrederea în tine însuţi se diminuează şi îţi este greu să-ţi impui ideile şi interesele pe 2 septembrie, în urma opoziţiei Soarelui cu Neptun. În acest context astral, oamenii, în special cei de care te leagă un parteneriat, pot profita de tine, îţi pot şterpeli meritele şi beneficiile. Din fericire, această opoziţie îşi pierde efectele mâine, când îţi vei găsi din nou forţa şi mobilizarea interioară.

O perioadă marcată de adânci satisfacţii spirituale, de înălţarea deasupra zbuciumului provocat de chestiuni triviale, meschine, este inaugurată odată cu 9 septembrie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Jupiter în Balanţă şi a VIII-a casă a Peştilor. Îţi desluşeşti din ce în ce mai bine fiinţa interioară, impulsurile psihologice şi, tocmai de aceea, poţi fi iarăşi îndrumat către o transformare a sinelui. Nu mai eşti interesat de bătălii ale orgoliilor, strategii manipulative, şi ai simţământul că eşti invulnerabil faţă de atacurile subterane, ipocrite ale unor persoane răuvoitoare.

Subiectivitatea faţă de modul cum crezi că eşti văzut de cei din jur dispare pe 16 septembrie 2016, ca urmare a Lunii pline găzduite de Peşti şi întâia ta casă. Ai ocazia să îţi ajustezi imaginea personală astfel încât să ai un impact sporit asupra celorlalţi. Traversat de o înaltă sensibilitate, trebuie să-ţi pui totuşi o armură în jurul sufletului, să eviţi circumstanţe şi oameni care te pot răni, prejudicia emoţional.

Începând cu 22 septembrie, Soarele îşi croieşte drum în Balanţă, iar Mercur se reînscrie în tranzit direct în Fecioară şi a şaptea ta casă. Revine în actualitate o necesară metamorfoză a unui aspect al existenţei tale. Eşti înclinat să abordezi cu seriozitate interacţiunea cu alţii şi activităţile tale prioritare. Cu toate astea, emotivitatea extremă îţi poate juca iar feste. Se impune, drept urmare, să ţi-o menţii în frâiele minţii, mai cu seamă că ai de făcut nişte lucruri decisive în conexiunile de parteneriat. Realizezi că unele disfuncţiuni din relaţiile tale de asociere nu sunt generate de reaua voinţă a celorlalţi, ci de perspectivele diferite din care priveşti lumea. Înarmat cu această înţelegere îţi este mai uşor să-ţi întăreşti parteneriatele, trecând cu vederea neînţelegeri minore şi focalizându-te către importante obiective comune.

Horoscop Peşti 2016

Călătoriile, vizitarea unor locuri îndepărtate, incitante, chiar exotice, sunt repere ale prezenţei lui Venus, odată cu 23 septembrie 2016, în Scorpion şi a noua casă a Peştilor. Lipsit de apetit faţă de traiul cotidian, ai posibilitatea să deraiezi de la el, să deguşti ineditul unor noi situaţii şi oameni. De fapt, cu cât experiemntezi mai des dimensiuni necunoscute ale lumii, cu atât mai frecvent norocul este de partea ta!

Pluton pune capăt mişcării sale retrograde în Capricorn din 26 septembrie, aşa că ar trebui să păşeşti în viaţă ştiind cât se poate de clar cine îţi sunt adevăraţii prieteni, oamenii în care te poţi încrede până în pânzele albe, ce şi-au dovedit cu prisosinţă devotamentul faţă de tine.

Ziua de 27 septembrie 2016 este dedicată pătrunderii lui Marte în a XI-a casă a Peştilor, într-un tranzit ce este prielnic fortificării relaţiilor cu amicii prin concentrarea asupra aceloraşi ţeluri, printr-o autentică comunicare intelectuală şi afectivă. Oricum, conlucrarea cu alţii şi integrarea fericită în activităţi sociale par să reprezinte chei ale succeselor în acest ci clu marţian. În plus, ideile tale originale, sfidând convenţiile şi sordidul traiului cotidian, tind să-ţi faciliteze o realizare de excepţie!

Horoscop Peşti septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea este marcată de noi începuturi atât pentru nativii singuri, cât şi pentru cei angajaţi într-un cuplu pe 1 septembrie, sub efluviile Lunii noi din a şaptea ta casă. Dacă cei dintâi au şansa de a fi purtaţi într-o idilă plină de făgăduinţe, cei din urmă sunt confruntaţi cu vorbe şi gesturi ale partenerului lor care provoacă fie o despărţire, fie o învigorare a conexiunii lor.

Din 9 septembrie 2016, amplasarea lui Jupiter în a opta casă a Peştilor indică apariţia unei pasiuni fierbinţi, clocotitoare în cuplurile deja consacrate! Crescanda intimitate şi senzualitate dintre parteneri prilejuieşte clipe delicioase, de neuitat în împărtăşirea afectivă. Te simţi îndrumat să priveşti mai îndeaproape năzuinţele şi problemele tovarăşului tău de viaţă, şi să faci sacrificii pentru a-l sprijini.

Horoscop Peşti august 2016

Viaţa sentimentală este favorizată de spontaneitate, imprevizibilitate şi tot ce este ieşit din comun odată cu 23 septembrie, atunci când Venus îşi începe periplul în a IX-a ta casă. În caz că eşti singur, poţi fi atras într-o poveste de dragoste străbătută de surprize de mare amploare, alături de o persoană diferită de tine, provenită de pe alte meleaguri, în stare să dea o turnură inedită vieţii tale. Dacă eşti parte a unui cuplu, legătura cu fiinţă îndrăgită se poate împrospăta în decursul unei călătorii sau prin ieşirea din inerţie, prin explorarea unor noi medii sociale şi culturale.

Horoscop Peşti septembrie 2016 - Muncă şi bani 


Chiar dacă în ciclul de durată al lui Jupiter în a VIII-a ta casă nu mai eşti stăpânit de ambiţii nemăsurate, acest eveniment astrologic îţi dăruieşte din 9 septembrie beneficii în asocieri financiare sau de afaceri, oportunitatea de a-ţi mări semnificativ contul din bancă. Treci printr-o vreme auspicioasă punerii la punct unor noi proiecte financiare. Unii nativi pot primi pe neaşteptate o sumă de bani însemnată, eventual dintr-o moştenire.
Horoscop Peşti septembrie 2016 Horoscop Peşti septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 21, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.