Un fum gros învăluie tot Galaţiul!

Un fum inecăcios a pus stăpânire peste tot Galaţiul în jurul orei 19,30, astăzi, luni, 22 august 2016. În pofida căldurii sufocante, gălăţenii şi-au închis toate ferestrele şi, culmea, autorităţile locale, Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă din Galaţi nu au dat nici un fel de avertizare! 


Un fum gros învăluie tot Galaţiul!

Fumul era atât de gros încât putea provoca sufocarea unor persoane mai sensibile, mai ales ale unora vârstnice, sau având probleme de respiraţie. 

Este nevoie să moară oameni înainte ca autorităţile să intre în acţiune, să pună capăt unei situaţii de urgenţă? 

Aştept în continuare o reacţie a autorităţilor locale sau naţionale!!! Ce fac Protectia mediului si/sau Garda Nationala de Mediu???


Update!
Incendiul se pare ca a avut drept sursa o magazie plina cu deseuri si substante inflamabile din buricul targului, care apartinea unui comerciant chinez. 
Hmm!

De ce nimeni, dar nimeni din autoritatile galatene nu a dat o declaratie de presa in timp util ca sa linisteasca oamenii?
De ce niciunul dintre ei nu a intervenit in discutiile din retelele de socializare pentru a calma spiritele?
Sa fie Galatiul un "oras mort", deja?
Tu, daca esti galatean, esti de acord cu aceasta eticheta pusa Galatiului de catre tineri?
Este Galatiul orasul in care nu se intampla nimic? Si ce e de facut?




Un fum gros învăluie tot Galaţiul! Un fum gros învăluie tot Galaţiul! Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2016 Rating: 5

13 comentarii:

  1. Potrivit declaratiei unui taximetrist galatean, inainte ca fumul sa se raspandesca peste tot Galatiul, s-a vazut o culoare rosie incendiind cerul dinspre Arcelor Mittal Galați (fost Sidex Galați) este cel mai mare combinat siderurgic din România. Desi media nu a dezvaluit nimic deocamdata, putem presupune ca a avut loc o explozie sau un incendiu imens, de mare anvergura in cadrul combinatului siderurgic din Galati! Vrea Arcelor Mittal Galați sa ascunda acest lucru? Cate victime s-au inregistrat in acest incendiu? Trebiue sa fie ingrijorate familiile galatene care au pe cineva care a lucrat in aceasta dupa amiaza in combinat? Asteptam in continuare reactiile si declaratiile oficialitatilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. REACTUALIZARE: Cineva de pe Facebook zice : A explodat Petromidia, si fumul cenusa reziduuri au ajuns pana la Galati.Asa sa fie? Ati aflat daca s-a petrecut ceva la combinat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Spre ca nu s-a intamplat nimic rau la Galati! Dar fumul ala chiar putea sa ajunga de la Petromidia la Galati???

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe Facebook, Sebastian Dudu ne soune: Peste dunare a fost un foc controlat care a ars miriștile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e! Stand la etajul șapte, se vede perfect Dunărea din centru iar tata mi a spus ca vune de după Dunăre ceva!

      Ștergere
  5. Alti prieteni de pe Facebook ne impartasesc: Claudia Alexandra Nu știu de unde e dar în zona IC Frimului s.a simtit chiar destul de tare
    Like · Reply · 1 · 56 mins
    Kostas Liviu Caty
    Kostas Liviu Caty Din valea Orasului cred. ...eu stau in centru lângă decanatul de medicină si am avut scrum si resturi arse in curte...😵😵😨😨😨aduse de vânt ....undeva a fost un mare incediu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da și eu am găsit un balcon resturi de arsura și am văzut f mult fum

      Ștergere
  6. Tot de pe Facebook: Chris Galati Nu va uitați la știri deloc? E fumul de la explozia cazanelor cu azot de la Petromidia. Din poze se vede clar ca fumul lua direcția Galațiului. Probabil ca la noi a reușit sa se așeze pe pământ.

    Ok, Chris. Cat timp a luat propagarea acesti fum de la Petromidia si de ce a fost atat de intens in Galati?

    RăspundețiȘtergere
  7. OK. Sper ca nu s-a intamplat nimic rau la Galati, ca nu a vazut bine sau a mintit taximetrisul... Daca fumul a provenit de la Petromodia, nu tebuia sa treaca prin Dogrogea pentru a ajunge la Galati? Cei din Dobrogea nu trebuiau sa-l simta? Sau fumul a fost ridicat pana la ceruri de la Petromidia si a coborat numai asupra Galatiului? Albul e negru si negrul este alb?

    RăspundețiȘtergere
  8. Si laSendreni au cazut ceva bucatele de cenusa dar nu a fost fum. Cel putin in locatia mea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum anteleg eu de unde eram de cenusa pe haine

      Ștergere
  9. ca bonus, in tiglina 3 a mai luat foc un apartament....

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci a fost foarte mult fum in Galati. Am inteles bine? Deci daca a acoperit Galatiul acel fum puternic si alte cateva judete doar un pic, inseamna ca pana la urma o sa acopere toata tara??? Sau nu???

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.