Ce este astropsihologia via astrologul Vlad Daia




 * Mintea intuitivă este un dar sacru, iar  mintea rațională este  ca un servitor credincios. Pentru că s-a creat o societate  ce onorează doar  servitorul și a uitat  de  dar, nu se vor putea nicicând  rezolva problemele lumii  la același nivel de gândire similar  celui care a  existat când au fost create. Mai mult  decât atât, aceste noi vremuri  cer  o nouă gândire, care să  schimbe analizele  bazate pe partea materială a lumii din perspective multidimensionale."                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Albert Einstein   

Ai auzit de astropsihologie? Fă cunoştinţă, astăzi, cu Vlad Daia, astrolog profesionist, care îţi va dezvălui din secretele profesiunii sale şi te va face să te gândeşti profund atunci când cauţi anumite răspunsuri legate de viaţa proprie sau anumite etape ale acesteia, prin astrograma personalizată ori harta natală.

                                                                                                                                                                 
Ce este astropsihologia? 

Numele meu este Vlad Daia şi sunt astrolog. Din punctul meu de vedere, astrologia fără psihologie nu există! Nu mă refer la faptul că un astrolog ar trebui să fie tobă de carte, să aibă şi studii în psihologie, ci la faptul că astrologul prin definiţie îşi înţelege mintea şi subconştientul, şi astfel, ajunge să-ţi înţeleagă şi psihicul tău, cititorule!

Un astrolog adevărat este, în primul rând un fin psiholog, care observă lucruri dincolo de ceea ce doreşti tu să arăţi sau să scoţi la iveală. Pentru toate acestea, el trebuie să-şi observe, mai întâi, propriile calităţi şi propriile defecte şi să pătrundă în adâncurile psihicului său, deoarece atunci când tu însuţi nu ai experienţele trăite sau rănile vindecate, cum ai putea să vrei şi să poţi să ajuţi un alt om?

"Cunoaşte-te pe tine însuţi şi vei cunoaşte tot Universul." 

Citatul din Delphi, locul dedicat cunoaşterii viitorului, mi se potriveşte perfect în prevestirea viitorului, deoarece doar prin propria-mi experienţă, doar în momentul acela în care am început să mă cunosc mai bine şi să am încredere în mine însumi şi în ceea ce fac, am reuşit să văd într-o astrogramă cu mult mai mult decât m-aş fi aşteptat eu sau cei din jurul meu vreodată. De asemenea, harta personală astrală a fiecărui om, îmi arată cu adevărat personalitatea acestuia, felul de a fi, gândirea şi subconştientul său şi cuprinde toate celelalte informaţii importante în cercetarea sa.

Interesant este faptul că, de cele mai multe ori,atunci când am o consultaţie astrologica şi îi spun clientului ceea ce observ în astrograma sa personalizată, el spune că nu este adevărat. Pentru mine acest lucru este în regulă. Se poate să mă înşel, dar merg mai departe cu consultaţia. Situaţia devine interesantă când aflu ulterior, prin diferite circumstanţe, că ceea ce am văzut cu mult înainte, este complet adevărat, dar clientul nu doreşte să recunoască anumite aspecte din viaţa sa. Şi n-ai să crezi că această situaţie de a revela adevărul mi s-a întâmplat în majoritatea cazurilor!
Astfel, astrologia ne arată adevărată noastră faţă. Nu putem ascunde nimic, chiar dacă am dori, deoarece printr-o consultare a astrogramei, ni se dezvăluie adevărata personalitate şi adevăratul psihic.

Teoretic, astropsihologia este un mod de a împărţi oamenii în patru categorii de personalitate sau de a studia strict psihologia unui om prin astrograma să ori pentru a-i observă traumele vechi care să vină în ajutorul unui psiholog.
Pentru mine, astropsihologia intră în toate aspectele unei consultaţii! Nu aş putea spune că se aplică unui anume segment, deoarece, până la urmă, din minte porneşte totul. Aşa că, oriunde aş cerceta în astrogramă, dau de modul de gândire al subiectului sau de efectele acestuia.
Iată de ce, teoretic, astropsihologia pare exagerată, dacă se încearcă îngrădirea să în nişte paradigme şi reguli vechi.
Poate nu ştiai, dar la noi în ţară, nu se pune prea mare accent pe astropsihologie, ci mai mult pe teoria astrologică, care nu este suficientă într-un studiu astrologic. Dar, am observat că angajatorii încep să ceară un studiu astrologic pentru noii angajaţi, pentru a afla de fapt cine are toate atuurile să primească un anumit post, respectiv să fie angajat la o anumită firmă. Observând o analiză a noului angajat, făcută în cabinetul unui psiholog, prin diferite teste psihologice, am primit doar informaţii complet generale, şi nu păreau deloc revelatoare pentru a şti înclinaţiile profesionale şi mai ales compatibilitatea cu acea firmă, colegi sau şefi.

O persoană se poate ajuta extraordinar de mult de astrologie, pentru a se studia pe sine. Chiar dacă nu este interesată de viitor sau alte aspecte, este important să se descopere pe sine şi să-şi cunoască fricile, temerile şi punctele sensibile, pe care poate lucra.

Prin simpla observare a acestora sau chiar prin alte terapii, poate dura ani de zile să descoperi cauza unei probleme, iar astrologia îţi poate oferi cu uşurinţă aceste informaţii, în harta cerului din momentul naşterii tale. Există cazuri de clienţi care merg la psiholog luni de zile sau chiar ani, iar din cauza că sunt persoane mai închise şi mai puţin comunicative, este foarte greu să afli ce se întâmplă cu adevărat în viaţă lor privată sau să găseşti adevărata cauza a problemelor. Prin astrologie,însă, nu poţi ascunde nimic, chiar dacă negi, aspectele se văd, până la urmă, ies la iveală.

Astfel, astrologia ar putea fi o unealtă de nădejde pentru psihologi, iar pacienţii ar putea fi ajutaţi mult mai uşor şi mai rapid. Iar pe lângă acest fapt, pacienţii pot fi atenţionaţi de posibile deznodăminte şi li se poate arăta calea cea mai potrivită de a acţiona pe baza unor previziuni personale.

Mulțumesc pentru atenția ta și te aștept pentru consultaţii astrologice personalizate pe www.astroexpert.ro.
Cu stimă,
Vlad Daia
Ce este astropsihologia via astrologul Vlad Daia Ce este astropsihologia via astrologul Vlad Daia Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.