Cele mai nebuneşti acte de gelozie

Un anume fel de somn al raţiunii, gelozia naşte monştrii în mintea şi în viaţa celor stăpâniţi de ea, dar şi a oamenilor spre care este îndreptată. Iată câteva din cele mai nebuneşti acte de gelozie, la care poţi să adaugi, dacă ai cunoştiinţă de aşa ceva, altele la fel de ieşite din comun.


Pe cine salvezi de la inec? Pe actuala sau fosta iubită? 


Un bărbat a fost pus într-o situaţie extrem de încurcată, îngrozitoare, atunci când actuala lui iubita şi cea trecută s-au aruncat într-un râu pentru a vedea pe care o iubeşte cel mai mult!
Gelozie - Pictură de Edvard Munch

Ce putea face bietul Wu Hsia, în vârstă de 21 de ani, după ce pusese capăt relaţiei îndelungate cu prietenă lui, Jun Tang, pentru a se angaja într-o idilă cu o fată mai atrăgătoare, pe nume Rong Tsao? Timp de trei luni, fosta lui parteneră l-a bătut la cap aproape zi de zi să revină la ea. În cele din urmă, Wu a decis să pună la punct o întâlnire cu ambele fete în Ningbo, o localitate din provincia chinezească Zhejiang.

Se pare că ideea lui nu a fost strălucită. Cele două femei s-au luat la ceartă cu încrâncenare. Fosta iubită s-a aruncat la un moment dat într-un râu din apropiere, strigând cu deznădejde să fie salvată de Wu. Partenera sa actuală, terorizată de această întorsătură a lucrurilor, a sărit şi ea în apă, urlând după ajutor!

Bărbaţii geloşi şi posesivi. Cine sunt şi ce vor ei de la femei? 

Cum a rezolvat Wu această dilemă? Şi-a sunat fratele, spunându-i să vină degrabă să o salveze pe Jun Tang (care, la rândul lui a alertat serviciul de urgenţă), şi s-a aruncat în valuri pentru a o salva pe actuala lui iubita, pe care a dus-o apoi la spital.

Bărbatul care dormea în faţa uşii fostei sale iubite 


O femeie din Zimbabue, pe nume Muchechetere, a mers înaintea judecătorilor pentru a se plânge că fostul ei iubit, Costa Gwebe, se culca noapte de noapte în pragul uşii casei sale, pentru a se asigura că nu era vizitată de curtezani. De asemeni, ea a reclamat că fusese în mod repetat abuzată verbal şi fizic de respectivul bărbat atunci când se întorcea acasă!

Învinuitul a declarat că mărturiile femeii sunt false şi că şi-a surprins fosta parteneră de patru ori în timp ce îl înşela.

Divorţezi dacă soţia ta se sărută cu un cal? 


Când ai dovada că tovarăşul tău de viaţă se sărută cu altcineva (adică cu un exemplar al rasei umane), ai poate toate motivele să te desparţi de el! Ce ai face însă dacă l-ai vedea pupându-se cu un animal (de companie)?

Un bărbat din Arabia Saudită i-a intentat divorţ soţiei lui după ce a găsit pe o reţea socială de pe internet o poză în care aceasta îşi săruta calul! Femeia a recunoscut că postase acea fotografie, făcută la o fermă din apropiere de Riyadh.

Ea a precizat că divorţul nu a făcut-o să regrete că-şi sărutase calul şi că nu era deloc deranjată să se despartă de un om care nu reuşea să facă deosebirea dintre oameni şi animale. De asemeni, a declarat că era foarte mândră de acea poză, în care îşi exprima dragostea faţă de caii arăbeşti.

Verifici fidelitatea partenerului cu un detector de minciuni? 


O femeie din Marea Britanie, care testa fidelitatea soţului său cu un detector de minciuni la întoarcerea acasă, ori de câte ori părăsea domiciliul conjugal, a fost diagnosticată cu o maladie psihică rară caracterizată de o gelozie iluzorie. Debbi Wood, în vârstă de 42 de ani, din Leicester, era atât de paranoică încât îi controla bărbatului ei, Steve Wood, şi telefonul, emailurile, contul bancare de mai multe dăţi pe zi în căutarea unui indiciu că acesta o înşela!

Steve, care o cunoscuse pe Debbie în 2011, prin intermediul unui prieten, avea din partea nevestei sale până şi interdicţia de a privi femeile de la televizor ori pe cele de pe afişele din magazine.

Psihologia geloşilor | Ce se ascunde în spatele geloziei?

Doctorii au descoperit că femeia suferea de sindromul Othello, o afecţiune psihiatrică ce provoacă credinţa că partenerul de viaţă este necredincios, chiar în lipsa unor dovezi în acest sens.

Femeia geloasă care a tăiat organul genital al soţului ei. De 2 ori! 


După ce a aflat că bărbatul său, Fan Lung, în vârstă de 32 de ani, avea o aventură amoroasă în provincia Henan din China, soţia lui, Feng Lung, i-a tăiat organul genital în vreme ce acesta dormea bine mersi în patul conjugal. Organul i-a fost reataşat de chirurgi, însă nevasta lui a venit în goană la spitalul unde era internat şi l-a retezat încă o dată!

Totul a început atunci când Fan Lung a uitat să se delogheze de pe telefonul soţiei lui când a trimis un email lasciv amantei sale de 21 de ani. Feng Lung şi-a ieşit din minţi când a văzut emailul! După ce a tăiat a doua oară organul genital a bărbatului ei, l-a aruncat pe o fereastră a spitalului. Acesta nu a mai fost găsit vreodată, presupunându-se că fusese luat de o pisică sau un câine vagabond.

Povestea această ciudată nu ia sfârşit aici. O companie producătoare de filme pentru adulţi i-a oferit un job foarte avantajos bărbatului, oferindu-se chiar să-i refacă "obiectul" lipsă!

Mai am culese câteva cazuri de gelozie extremă, neobişnuită... Vrei să le afli şi pe acestea?
Cele mai nebuneşti acte de gelozie Cele mai nebuneşti acte de gelozie Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 11, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.