Horoscop Capricorn 2017

Horoscopul Capricornului 2017 aduce în prim plan o transformare profundă a sinelui şi a relaţionării cu oamenii, dar şi necesitatea de a fi cât mai obiectiv în această privinţă, un şir de schimbări în plan familial, o viaţă sentimentală înnoitoare, dar care nu este scutită de mici inconveniente, şi una profesională de bun augur.

Horoscop Capricorn 2017 - Horoscop general 


Pluton, planeta transformărilor, străbate şi în 2017 Capricornul, inspirându-te sau chiar silindu-te să fii flexibil şi obiectiv, să îţi schimbi stilul de viaţă, să înveţi cât mai multe despre tine şi cei din jurul tău. Este posibil să îi vezi pe unii oameni într-o lumina neaşteptată, să ai suprize plăcute sau neplăcute descoperind cum sunt ei cu adevărat. Pluton a intrat în prima ta casă în 2008, iar metamorfoza ta asociată cu acest tranzit ar trebui să fie deja vizibilă, dacă nu pentru tine, cel puţin pentru cei apropiaţi de tine. Probabil că în ultimii ani te-ai străduit să-ţi afli de unul singur calea destinului, fără să-i laşi pe alţii să te influenţeze, rupând chiar relaţiile cu persoane care nu reuşeau să ajungă pe aceeaşi lungime de undă cu tine.
Horoscop 2017 Capricorn
 Anul 2017 ar trebui să marcheze o relativă stabilizare a tendinţelor acestea, ce se vor face totuşi simţite într-un mod întrucâtva individualist şi prudent de a interacţiona cu ceilalţi, care nu trebuie să fie împins prea departe. Chiar dacă ai înţeles că nu oricine îţi este amic şi îţi vrea binele, este nevoie să îţi împărtăşeşti năzuinţele şi simţămintele într-un cerc probabil mai restrâns de prieteni, persoane îndrăgite, care te respectă şi te apreciază.

Interacţiunea din plan personal, social şi profesional continuă să fie guvernată de Neptun amplasat în Peşti. Poţi, aşadar, să fii înzestrat cu instinct subtil în descifrarea motivaţiilor şi intenţiilor veritabile ale unora, dar şi să te laşi stăpânit de subiectivism în aprecierea oamenilor. Este nevoie să îţi impui o sporită obiectivitate, fără a ignora mesajele preţioase ale intuiţiei!

Adaptabilitatea este pe mai departe un deziderat în viaţa de familie, întrucât Uranus se află şi în 2017 în Berbec şi a patra casă a Capricornului, dând naştere unor schimbări ţinând de casă şi rude, care nu trebuie să fie scăpate din frâu, ci direcţionate spre armonizarea relaţionării cu cei dragi, cu o soră, un frate şi cu părinţii.

Prezent aproape tot anul în Săgetător, Saturn te focalizează asupra zonei subconştiente a minţii, identificării înclinaţiilor tale negative, înfruntării unor aspecte incomode din trecut şi înfrângerii, depăşirii acestora. Între 5 aprilie şi 24 august, tranzitul retrograd preluat de Saturn accentuează tendiţele anterioare, aşa că este indicat să eviţi sentimente de frustrare, mânie şi anxietate. Este nevoie să ajungi la o împăcare cel puţin interioară cu oamenii care ţi-au greşit în trecut şi mai curând să-i uiţi decât să te laşi copleşit de dorinţa de a te răzbuna, a le face rău. În acelaşi timp, poţi conştientiza cine sunt persoanele care ţi-au fost mereu alături, la necaz şi la bucurii, şi să îţi invigorezi relaţiile cu acestea.

În perioada 4 - 8 ianuarie 2017, Mercur retrograd tot în a douăsprezecea casă a Capricornului poate să reactualizeze o problemă mai veche, cu care ai evitat probabil să te confrunţi, sperând că se va rezolva de la sine. Trebuie să te mobilizezi şi să-i dai o soluţionare definitivă, astfel încât să-ţi oferi şansa de a începe noul an purificat, fără a mai purta poveri inutile.

Marte tranzitează Peştii până pe 28 ianuarie, punându-ţi la dispoziţie o sporită energie mentală şi idei inspirate, chiar strălucite. Mai deschis, mai îndrăzneţ în comunicarea cu cei din mediul tău înconjurător, îţi este lesne să îţi promovezi ţelurile şi să-ţi faci aliaţi de nădejde.

Între 28 ianuarie şi 10 martie 2017, îl aflăm pe Marte în Berbec şi a patra casă a Capricornului, într-un aspect astral ce se opune unor orientări de rău augur generate de Uranus şi te ajută să iei decizii ferme, necesare bunăstării materiale şi emoţionale a familiei.

Planeta Venus, retrogradă în acelaşi sector astrologic în intervalul 4 martie - 3 aprilie, poate totuşi să işte neînţelegeri cu rudele sau să te determine să amâni un proiect însemnat legat de casă.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc: Preambul la horoscopul chinezesc 2017

Până pe 15 aprilie 2017, Venus parcurge retrograd a III-a casă a Capricornului, insuflându-ţi o oarecare lentoare în gândire, o comoditate a minţii deloc fertilă. De asemeni, este necesar să-ţi supraveghezi predispoziţia de a vorbi de funie în casa spânzuratului, a face gafe în comunicare şi a-i jigni fără să vrei pe unii oameni.

Familia îţi cere iarăşi o atenţie deosebită în răstimpul 20 aprilie - 3 mai, în urma mişcării retrograde asumate de Mercur în Berbec. Menţine-ţi o atitudine cât mai deschisă în relaţionarea cu persoanele apropiate şi le vei convinge astfel să îţi răspundă cu aceeaşi monedă.

Jupiter pătrunde pe 10 octombrie 2017 în Scorpion şi a unsprezecea casă a Capricornului, orientându-te către viitor, către speranţele şi visurile tale cele mai dragi. Dacă ai dovedit perseverenţă şi maturitate în tranzitul anterior al lui Jupiter, din cea de-a zecea ta casă, ar trebui să ai la dispoziţie numeroase oportunităţi de a-ţi transforma visele în realitate. Totodată, în acest context astral, prietenii joacă un rol din ce în ce mai important în viaţa ta, te îndrumă spre plăceri şi distracţii, dar sunt gata să te sprijine în obiectivele tale cele mai serioase.

Începând cu 20 decembrie, Saturn se instalează în Capricorn, într-un tranzit care-şi va pune amprenta asupra existenţei tale în următorii 30 de ani. Saturn îşi împleteşte influenţele cu cele ale lui Pluton, amplasat deja în prima ta casă, aşa că se poate anticipa că vei fi însufleţit de o voinţă de fier, în stare să demoleze orice barieră îţi este pusă în cale, că vei putea iniţia transformări notabile în viaţă profitând de atuurile autocontrolului, autodisciplinei şi motivării.


Horoscop Capricorn 2017 - Dragoste şi cuplu 


Sentimentele de iubire sunt exprimate neîngrădit, cu năvălnicie şi entuziasm în perioada 10 martie - 21 aprilie, atunci când Marte se află în Taur şi a cincea casă a Capricornului. Nu te poţi împiedica să îţi mărturiseşti simţămintele persoanei iubite, iar conexiunea afectivă dintre voi se reînnoieşte, recapătă intensitatea dintâi. Dacă eşti singur, eşti gata să te debarasezi de orice urmă de timiditate, şi să-i faci o declaraţie de dragoste cuiva care ţi-a picat cu tronc de câtva timp. Până la urmă, o astfel de iniţiativă are darul de a lămuri lucrurile şi a îţi pune viaţa sentimentală sub semnul certitudinilor.

Între 9 şi 20 aprilie 2017, Mercur se înscrie într-o mişcare retrogradă în aceeaşi zona astrologică, prilejuind o ceartă sau o dispută între parteneri. De obicei, nu este decât o furtună într-un pahar cu apă, care dispare pe măsură ce cei doi îşi clarifică punctele de vedere, îşi recunosc reciproc o greşeală minoră ori sunt dispuşi să ajungă la un compromis. Pe de altă parte, nativii singuri pot fi tentaţi să reia, să renascaă din cenuşă o mai veche poveste de iubire.

Marte tranzitează în intervalul 4 iunie - 20 iulie meleagurile Racului şi a şaptea casă a Capricornului, instaurând o atmosferă de bună înţelegere şi sporit ataşament în cuplurile deja formate. Mai mult decât atât, unele din ele pot fi aduse pe un nivel mai înalt, printr-o logodnă ori o căsătorie. Dacă eşti singur, te poţi implica într-o idilă bazată pe principiile egalităţii şi stimei reciproce, într-una ce promite să fie de durată.

Aprofundarea, adâncirea intimităţii din legăturile amoroase constitue un reper major în răstimpul 20 iulie - 5 septembrie 2017, în urma tranzitului lui Marte în Leu. În caz că ai un tovarăş de viaţă, poţi fi inspirat să îl inviţi într-o scurtă vacanţă în doi, într-un loc romantic, ce vă permite să va împărtăşiţi din plin fiorii fierbinţi ai senzualităţii.

Un alt impas în viaţa amoroasă se poate ivi între 31 august şi 5 septembrie. Mercur retrograd în Leu iscă câteodată, în acest aspect astral, o umbră de gelozie sau dă cale liberă unei posesivităţi ce pot cutremura conexiunea în doi. Este important ca lucrurilor să li se spună pe nume, ca cei doi parteneri să discute cu toate cărţile pe masă despre năzuinţele ori dezamăgirile lor.


Horoscop Capricorn 2017 - Muncă şi bani 


Oportunităţile din muncă, şansa de a te bucură de succese notabile şi a avansa cu paşi mari în carieră continuă să îţi fie la îndemână până pe 10 octombrie, graţie tranzitului lui Jupiter în Balanţă şi a X-a ta casă. Jupiter nu face însă cadouri, gesturi de bunăvoinţă gratuite, ci îţi impune să fii cât mai responsabil şi să nu te culci pe o ureche.

Marte parcurge sectorul Gemenilor şi a VI-a casă a Capricornului între 21 aprilie şi 4 iunie 2017, impulsionandu-te să fii mai eficient la serviciu, în special prin concentrarea asupra detaliilor sarcinilor tale. Nu este, totuşi, timpul potrivit pentru proiecte ample, şi trebuie să ai grijă să nu te epuizezi în tentativa de a te apropia de perfecţiune în tot ce faci.

Un progres stabil, temeinic în carieră îţi este facilitat în perioada 22 octombrie - 9 decembrie, ca efect al poziţionării lui Marte în Balanţă. Eşti apreciat de superiori, dai dovadă de autoritate şi fermitate în deciziile tale, însă este nevoie să nu laşi ca spiritul competitiv să îţi împieteze relaţiile cu colegii.

Pentru a-ţi dezvălui în amănunţime viitorul urmăreşte Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro.
Horoscop Capricorn 2017 Horoscop Capricorn 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 07, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. M-aș bucura să postezi mai repede la Pești. E atât de nedrept că mereu suntem lăsați la urmă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Veronica. Ai observat poate ca m-am straduit in ultimele zile sa aduc la zi horoscoapele 2017. Acest lucru imi cere multa concentrare, si incerc, daca nu astazi, cel putin maine, sa ajung la horoscopulPestilor 2017!

      Ștergere

Un produs Blogger.